Zamanında iyilikleri dokundu benimde ona iyiliğim var bugün para istedi dedim ne zaman geri verebilirsin kardeşim sana yalancı çıkmak istemiyorum falan diyor sıkışıkta biraz haklıda bende tamam aylar sonra verirsin dedim yine aynı muhabbete getirdi ısrar etmedi ama veremezsem yalancı çıkabilirim diyor

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen daha önceki verdiklerini geri alamamışsınki daha zaten bundan dolayı rahat bi şekilde istemeye yüzü yememiş, iyilik yapmıs olabilir ama bunu karsılık için yaptıysa yanlıs bisey, sen gene bikaç defa ses etmemişsin ama iyiliğinde bi sınırı vardır yani, benimde böyle arkadasım vardı çalışmıyorum sen ver olursa veriririm diyodu, kıza verdim 1 senedir hala çalışmıyo göya vericek
Adam parayı bana verirsen geri dönüşü olmacak diyor ama yardmi dokundu diyosun
E yani parayı gözden cikarabiliyorsan ver ama o para ger gelmez
2 defa 3.000 verdim 1 defa 2.000 verdim 1-2 defada 700-800 vermiştim geri dönüşümsüz yani yardımım oldu ama sürekli geri vermeyecek parayı nasıl veriyim
Valla abicim seni enayi yerine koyuyor gibi hissettim ben
Çok para yedirmissin alışmış
Beni zor durumlardan kurtardı çok belkide ondan böyle yapıyor
Bir kız mevzusu oldu beni 20 kişi döveceklerdi bu adam gitti çevresi ile kendisi olayı kapattı yoksa o gün bıçaklanacaktım %95 1-2 yardımı daha var
Yani yaptığı yazdığımı karşılık için yaptiysa zaten sıkıntı vardır
Haklısın
zozmddpdmdodnsks çözmüş işi
Nasıl yani hahshhaj
Ya alttaki sohbete yorum yaptım ben düşmemiş oraya sjskdks
Hangisine
Kawasaki diye biriyle olan sohbetine
Bana çok iyiliği var ama ölümden kurtardı
Bir kız mevzusu oldu beni 20 kişi döveceklerdi bu adam gitti çevresi ile kendisi olayı kapattı yoksa o gün bıçaklanacaktım %95 1-2 yardımı daha var
Yahu orası öyle de yani nereye kadar sen borç verebilirsin ki zaten yardımım dokundu diyerek soyup soğana mı çevirmesi gerekiyor böyle bir iki kere istemişse neyse ama devam ediyorsa sorun
Haklısın eski eşi ile boşanma mahkemesi var boşanmıyor avukata verecek yani zevkinden istemiyor ama bizde bir yere kadar tamam öncekileri borç diye vermedik ama şimdi yine istedi tamam abi veriyim müsait olunca ödersin dedim ödeyecek durumda olamam diyor yani bana hibe et diyor borcunu ödeyememe diye bir şey yok isteyen zorda olsa bile birgün rahatta olunca öder borcunu haksız mıyım
Paran * olur verme
Sana yardımcı olarak ne yaptı
Çok zor durumda değilsen ver adam popon kurtarmış kanka muhtemelen kürttür bu 3 5 kuruş verince koruman oluyorlar arayı katma bence
Vermiyorsan söyle ben verim beni korusun aq qmahahshh
2 defa 3.000 verdim 1 defa 2.000 verdim 1-2 defada 700-800 vermiştim geri dönüşümsüz yani yardımım oldu ama sürekli geri vermeyecek parayı nasıl veriyim