Bi erkekle çıktım ilk buluşma çok cömertti hep hesapları ödemek istedi ama ikinci buluşma çok pasifti hep benim ödeyip teklif etmemi bekledi sonra 6-7 kere de buluştuk hep birini ödediyse diğerinde bana bıraktı etti en son buluşmada da 2 bana ödetti bir tane ucuzu kendi ödetti çok sinirlendim ve görüşmeyi kestim sen beni enayi mi sanıyorsun diye sövüp engelledim. Bi de sana hediye süpriz yapacağım dedi okuduğu kitabı verdi ya da bir buluşmaya ucuz bir şarap getirdi. Son buluşmada da sana şarap alacağım vs diyordu arkadaşlarım dedi ay o şarap her yerde var çok ucuz diye. Mesela konsere gidelim dedik onda da alman hesabı ayrı ayrı aldık biletleri sevgili olup flört etmemize rağmen hani. Herkes çok cimri iğrenç 30 yaşında çalışan erkek hep seni seviyorum ilişki istiyorum diyor hem nasıl cimri ayrıl dediler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeşke biri de bana kitap hediye etse 😊 o kitapta altını çizdiği yerler vardır, bak istersen. Hesap kısmına gelirsek:
Belki durumu kötüdür
Belki bir borcu vardır
Belki paragöz birisi misin diye test ediyordur
Bu belkiler döner dolaşır. İçine sinmediyse ayrıl tabii ama hızlı karar vermek çoğu zaman yanlışa sürükler.02 Yorumla
Soran+1 yılYooo hiç yok okumamış bile bence
Soran+1 yılbi paragöz biri olsam zaten pahalı şeyler ister ve asla elimi cebime atmazdım ben zaten ilk buluşmadan ödemeyi teklif etmişim asıl paragöz olan kendisi. Ben çok güzel test etmiş oldum ve kıçına tekmeyi attım. Başka bir erkek de vardı görüştüğümüz o da deli gibi zengindi 30 yaşında evi arabası var ama 1-2 ay 10 kere filan görüştük hiçbir hediye de almadı heSap da ödemedi zaten herhangi bir yakınlaşmamız olmadı sma yine de ayıp. İnsan bir kadınla görüşüyorsa tanımak için centilmen olmalı en azından kahveyi ödemeli ben de terk ettim.
En İyi Cevaplar
+1 yılYerine göre değişir. Durumu iyiyse cimri diyebiliriz ama diğer türlü belki o an ya da genel olarak durumu çok iyi olmayabilir. Bunu yadırgamak doğru olmaz. Yani burada asıl iş niyeti
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
5Cevap
+1 yılBenim sevgilim çok gitmek istediğimiz bir konser var yakında ama bilet fiyatı çok pahalı 1.300 civarı ve kendisinin maddi durumu çok iyi aşırı ben de bu sıralar çok kötü maddi durumum kendisi biliyor ve bana şey dedi ya sende gel gelmeni çok istiyorum gelmezsen yalnız hissederim falan bunu diyor ama hiç ben sana aldım sevgilim demiyor , onu geçtim herşeyi Alman usulü ödüyoruz sadece ailesiyle biyere gidince ödüyor onun disinda hep ayrı ayrı geçen gün evine giderken yol parası istedim kendimi ezik gibi hissettim birdaha giderken de param var mı demedi biyerden bulup gittim hicbirsey umrunda değil
117 Yorumla
Soran+1 yılBenim mesela bana dostum her şeyim ruh eşim diyen benden 10 yaş büyük evli çocuklu bi arkadaşım vardı kadın bildiğin trilyonerdi haftada 100 bin kazanıyordu ve kocası da iş adamı. Ona rağmen bırak bana bir şey almayı her şeyi aşman hesabı ödüyordu ve o dönem ben işsizdik ve zor durumdaydım bana kendi işlerini piyasanın yarısını fiyatına yaptırdı.
Soran+1 yılBu yeni nesil erkekler berbat ya. Hiç ben öderim olayı kalmadı yani. Benim bu sevgili olduğum çocuk da mesela bi ben öderim dur diyordu ama sonra direkt bana kitliyor yerinde oturuyordu ben ödeyim diye. Yani sonuç olarak eşit ödüyorduk hatta ben daha fazla ödedim bence yemekleri ben ödüyordum içecekleri o ödüyordu çünkü.
Soran+1 yılSonra dedim yani ben enayi miyim çocuk hem tipsiz hem ezik hem parasız her anlamda benden kötü ve ben bi de bu çocuğun hesabını ödüyorum. Dedim defol git mal ben bin tane erkek bulurum senin gibi sen beni gram hak etmiyorsun kendi seviyende kız bul ona dilen dedim.
- +1 yıl
oha sızlerde hep cımrılere denk gelmıssınız nerden buluyonuız bu sonradn gormelerı
- +1 yıl
Ya bilkiyorjm biz bayadir sevgiliyiz evlilik falan düşünüyoruz hayal de kurduruyor ben senin ailenim ber zaman arkandagim diyor ama hiç destek olduğunu görmedim atıyorum sen seversin diye bir çikolata bile almadı şu güne kadar
- +1 yıl
la cıkolata yaw 10 tl bişey zaten ben cıkolata kutusu yaptırıyordum gecen sene. bırde ıcıne notlar koyuyordum her aldıgında farklı bır notumu okuyordu. ben dogdugu gunun gazetesını bulmustum mesela. ya da onun ıcın pankart hazırlamıstım
- +1 yıl
ama noldu kıymet bılınmedı sevgı fazla gelıyor sız kadınlara. bır yandanda dogrusu demekkı oyle dıyorum.
- +1 yıl
Ya ben yılbaşı için küçük bir işletmeye notlu bir hediye hazirlattım çok özendim ve şu an maddi durumum çok kötü olmasına rağmen 309 TL verdim onun hediyesi ise normal bir kupa bardak tı hemde hiçbir anlamı olmayan bir bardak ben ise ikimiz için anlamlı olan bişey yaptirmistim
- +1 yıl
ben ıkımızın adının oldugu guzel bır defter yaptırdım. her bulusmada ona notlar yazıyorduk bırbırımıze. bırde o gunun hatırası foto yapıstırıyorduk. bakıyorumda mıllet ohhho bır cıkolatayı cok goruyor anasını satım
Soran+1 yılAynen öyle ya bana da şuana kadar hiç anlamlı romantik gerçek bir hediye alan erkek olmadı. Zorla bir yrmek ısmarlıyor bir tane gül alıyorlar ya da uyduruktan bir kolye küpe alıyor. Mum alıyor şarap alıyor ama hepsi en ucuz en uydurduğu o da kadın şikayet edip ayrılacağım bi şeyler yapmazsan dediği için. Hiç senin gibi erkek tanımadım yüzlerce erkekle flört etsem de yalandan bir kitap bir şarap alıyorlar sadece.
Soran+1 yılGerçekten anlamlı romantik bir mesajı olan hediye istiyorum ben de. Mesela ben etkinlik seviyorum seviyorum diye yüz kere demiştim bir seramik workshopuna bilet almıştı mutlu oldum ama o kadar yani. Zeka o kadar anca. Şarap kitap şu bu. Halbuki çok daha lüks ve değerli şeyler alması lazım ya da foto albümü yaptırsın.
Soran+1 yılBen zaten bana birkaç hafta boyunca hiçbir tatlı bile almayan bir erkekle asla sevgili olmam.
- +1 yıl
ozaman benden cok az mı ne cok sasırdım bu dedıklerınıze. yanı ben bırıne sevgılım dersem onun ıcın cok sey yaparım yaptıgımıda sunu yaptım demem. ha Şu an sız sordunuz dıye dedım. mesela o sevgılım aldıgım bazı seyler vardı bana gerı ıade edeyımmı dedı ne etmesı dedım ben napım ıadeyı dedım yanı. bılmıyorum bana ters boyle cımrılıkler. o kısı ıcın o sey alınmıssa onundur ıcımden gelmıstır. yanı ben bırıyle ısem onu mutlu etmek ıcın bıraz hayal gucu katarım bırseyler yaparım bunuda onemsedıgım ıcın yaparım. para dedııgın sey neykı kazanılır para ama karsındakı ınsanı mutlu etmenın degerı paha bıcılmez bence
Soran+1 yılİşte bence de öyle olmalı ben arkadaşlarıma bile hediye süpriz yaparım ama benim hayatımda karşıma yüzlerce erkek çıktı ve çıkıyor bırak bana iyilik jest yapmayı daha ilk buluşmada bile hesabı alman hesabı yapmaya çalışıyorlar ben şok oluyorum yuh diye. Hem bi kadının peşinden koşuyorsun ilişki istiyorsun hem hiçbir centilmenlik yok. Ondan bitti tüm ilişkilerim zaten. Hediyeleri geri isteyen iğrençlikte sevgilim de oldu mesela aldığı da uyduruk terlik müzik çalar filan yani bileklik filan canım saçma. Gören de pırlanta aldı sanır.
Soran+1 yılMesela benim on yıl peşimden koşan bi mal vardı bana yaptığı en büyük şey müzik listesi hazırlamaktı o da nedir yani iki saniyede ben herkese yaparım. Bi de diyor niye benle sevgili olmuyorsun evlenmek istiyorum senle. Sen ne yaptın da bana ben sana aşık olayım seveyim ya.
Soran+1 yılYine liseden bir mal vardı. Görüşmek için arabayla 3 kere evime geldi bir baklava getirdi ya da kedimi veterinere onun arabasıyla götürdük onda bile of pof benzin çok verdim diye söylendiği için yemek ısmarlamıştım pisliğe. Sonra diyor niye benle sevgili olmuyorsun. Ulan cimriliğe bak böyle yaptığı en ufak şeyin hesabını yapan şikayet eden adamla niye sevgili olayım.
- +1 yıl
kutunu acarmısın bana
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdiki erkekler cimri. Bunun ekonomik krizle de alakası var. Her şey pahalı artık evleneyim yan gelip yatayım erkek evi geçindirsin devri de bitti. Çalışmayan kadınla evlenmiyorlar. Hesabıda ödemekten kaçıyorlar. Hak versem mi vermesem mi bilemedim. Bu konu derin konu. Ama tek gerçek artık erkekler para yedirmiyor yedirmemeyi geç aşırııı cimriler
149 Yorumla
Soran+1 yılYok ben hiçbir erkek görmedim duymadım zaten ora yediren acayip cimri hepsi. Kadına kahve ısmarlasalar moralleri bozuluyor bırak çiçek hediye almayı. Hatta bırak alman hesabı ödemeyi parasını yiyecek kadın adıyor hepsi benim başıma ve çevremdeki tüm kız arkadaşlarımın başına bu jigolo erkeklerden çok denk geldi hani biz sarkıyor buluşuyoruz ediyoruz bi bakıyoruz bizi soymaya bize ödetmeye çalışıyorlar iğrenç yani. Mesela böyle ilişki yaşayan kız arkadaşım var. Ama başka bir arkadaşım ve ben bunu kabul etmediğimiz için yalnızız çünkü ikimizin de son ilişkisinde erkekler bizi yemek istedi çok sinirlendik.
Soran+1 yılOlay çok para harcaması filan değil ama simitçiye götürsün sırf çay içelim ama erkek ödesin hesabı yani. Yoksa nusrete götürüp alman hesabı yapmasının hiçbir anlamı değer yok benim için.
Cevap sahibi+1 yılBen erkeksi seviyorum. Ağır ciddi sert tipler ilgimi çekiyor. Kadınsı para yemek isteyen kılıbık pasif erkekler itici.
Soran+1 yılZaten garson bile erkeğin önüne getiriyor hesabı bunlar alman hesabı yapıyor gerçekten çok iğrenç.
Cevap sahibi+1 yılEvet ya ben doğudayım kürt değilim güneydoğu değil doğu anadoludayım. Bizim buranın erkekleri hep kendileri öder. Şu ana kadar ödetmek isteyen olmadı bana. Aşırı erkeksiler
Soran+1 yılBen sert kıro maço sevmem ama ezik pasif hiçbir boku beceremeyen kadını koruyup sahip çıkamayan ve cimri erkek bana göre de erkek değil saygı duyup hoşlanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılÇok erkeksi bizim burdakiler asla elimi cebime attıran olmadı normal erkek arkadaşım sosyal arkadaşım bile ödüyordu benim hesabımı
Soran+1 yılEvet doğuda kız arkadaşlarım var hep öyle diyorlar. Ben Ankaradayım ya da İzmir’de İstanbul'da yaşadım ya da Avrupa buralarda erkekler hep alman hesabı ya da kadın ödesin hep ben ödemeyim modunda.
Cevap sahibi+1 yılBatının erkekleri fosssss hem ahlaksız hem cimri.
Soran+1 yılNe güzel ya yok benim hiçbiri ödemiyor ondan nefret ediyorum. Hiç çevremde erkek yok valla hepsi ezik yiyici.
Soran+1 yılAynen öyle ya ahlaksızlar gerçekten. Hepsi evlenmeden etmeden seks derdinde. İlk buluşmadan seks derdinde ahlaksızlar bi de hem cimriler hem sapıklar nefret ediyorum gerçekten.
Cevap sahibi+1 yılSen doğudan bul. Buradakiler kadınını aşırı sahiplenir kıskanır. Tam erkekler. Hesap ödetmezler. Biraz kısıtlarlar o kadar da olacak. Batıdakiler resmen takılma kafasında asla ciddi değiller. Burada sevgili olup uzun süre devam ettirenler hep evlenirler. Batıda bu yok
Soran+1 yılAynen ya batı leş gerçekten gram erkeklik yok abi. Sadece seks derdindeler ne kadını sahipleniyor ne koruyor ne sorumluluk alıyor ne hesap ödüyor. Sadece sevişelim dağılalım kadın benden bir şey beklemesin eğlenelim kafasındalar. Sadakat de yok. Önüme gelen kadınla takılayım modu hepsi amsalak ergen gerçekten bıktım.
Soran+1 yılYa kısıtlama derken kimse bana karışamaz ben de kimseye karışmam ama tabii ki ilişkinin sorumlulukları oluyor mesela birbirimizin rahatsız olacağı fotoğraflar koymayız ya da karşı cinsle görüşmeyiz ya da gece kulübüne bara tek gitmeyiz vs ya da birlikte foto koyarız ederiz. Bunlar zaten olmalı bence diğer türlü çünkü ilişki var gibi olmuyor ve insanlar hep birbirini aldatıyor ciddiyet olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilim bana istek atmıştı daha hiç tanışmıyorken sosyal medyasında hiç kız bile yoktu. Gördüm dedim tamam bundan olur. Gerçekten kız diye bir kavram yok hayatında. Sadece ben varım. bir kere bi kız bunu eklemiş rezil ettim kızdım kavga ettim hemen kızı sildi mesela. Öyleler yani o da beni kıskanır eder. Hep çay ocaklarında takılır. Genelde zaten doğu erkekleri club falan bilmez bizim şehrimizde alkollü mekan bile yok. Kafelerde de yol
Cevap sahibi+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılŞimdide mesela annemle tanış diyor inşallah evlenicez
Cevap sahibi+1 yılBatılı ile asla yapamazdım çok gevşekler
Cevap sahibi+1 yılBazen diyorum iyi ki büyük şehirde değilim. Gerçekten rezalet ortamları. Erkekleri sapık supuk
Soran+1 yılValla öyleler ya iğrenç. Hepsi ilk buluşmadan seks derdinde. Doğulular nasıl mesela.
Cevap sahibi+1 yılBurada namus kavramı var. Benim sevgilim ilk buluşmada dudaklarıma kaydı gözleri sonra hemen fark ettim kafasını çevirdi çocuk. Telefonda konuşurken söyledim dedi ki öpecektim dayanamadım ama ayıp olurdu olmazdı ilk buluşmada o yüzden hiç yeltenmedim. Kızarsın diye de korktum zaten falan dedi. Mesela hep böyle yani ilk buluşmada oradakiler yatağa bile atıyor
Cevap sahibi+1 yılburada aile bağları güçlü namus kavramı var. Mesela bakire olmayan kız ile burada evlenmek istemiyor erkekler
Cevap sahibi+1 yılMutlaka bakire olacak. Burdakilerinde çoğu bakir
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden genelde yatıp kalkmazlar. Yapan çok az onlarda zaten büyük şehirlere tatile gidince batılı kızlarla yaşarlar
Cevap sahibi+1 yılBuralarda öyle küçük şehir ailem görür eder diye el ele tutuşan bile yok
Cevap sahibi+1 yılKafede oturulur buluşulur falan
Soran+1 yılYa mesela o kafa da bana abartı geliyor evlenmeden seks yapmamak ya da bakire bakir olma şartı saçma bence ama önüne gelenle seks yapan ya da ilk aydan seks yapana da karşıyım işte normal arası olmalı bence. O da kötü bu da kötü insanlar sevip değer vermeli ama tek amaç hedef seks olmamalı. Buradaki erkeklerin mesela tek amacı seks yani o beni sinir ediyor.
Cevap sahibi+1 yılBen bizim doğulu erkeklerle hangisiyle konuştuysam bakire olmayan kızı babasının evine yollarım boşarım dediler. Hepsi bu kafada yani. Edepli kız arıyorlar kendileride genelde çoğu hiç cinsellik yapmamış
Cevap sahibi+1 yılAileler öyle yetiştiriyor
Soran+1 yılBen de kafede avm de vs buluşuyorum ama sinemaya gitsek ya da arabada tenha yerde kalsak hemen dudaktan öpüp oramı buramı popomu memeye ellemeye çalışıyorlar ya da sez teklif ediyorlar eve çağırıyorlar hemen ve nefret ediyorum. Bi yavaş ol diye ama hiçbiri yavaş olmuyor. Hepsi üç buluşmada seks yoksa aman neyse modunda.
Cevap sahibi+1 yılBu biraz yetiştirme tarzından
Cevap sahibi+1 yılEvet oralarda maalesef öyle. Kullanmak istiyorlar asla ciddi değiller
Soran+1 yılYa erkek bakirse bakire kadın istemesi normal inancı öyleyse saygı duyarım ama her boku yiyip eskortlara takılıp kendi bakire kız isteyen net şerefsiz pisliktir.
Cevap sahibi+1 yılBide hiç kıskanmıyorlar çünkü sevmiyorlar tek amaç yatmak o yüzden de otomatikmen sahiplenmiyorlar
Cevap sahibi+1 yılBen kıskanç batılı erkek görmedim
Cevap sahibi+1 yılHepsi takılmaca gördüğü için sahiplenmiyor
Soran+1 yılEvet öyle gerçekten. Kıskanmıyor merak etmiyor tek derdi yatayım gerisi umrumda değil yani.
Soran+1 yılYa kıskanç sevgililerim oldu mesela hiç olmadı değil ama çoğu hiç kıskanmıyor sahiplenmiyor tek derdi yatmak hani gerisi umru değil bu da beni rahatsız ettiği için bitiriyorum işte.
Cevap sahibi+1 yılİşte böylelerinden ne beklersin koca olmaz. Sen doğudan evlen eğer evlenmek istiyorsan. En azından gerçekten namus kavramı falan var ama çok erkeksiler sen dokunduğunda bile o eril enerjiyi erkeksi enerjiyi alıyorsun. Yatakta falanda iyiler. Hiç cinsellik yaşamamış olan bile iyidir yani. Cahil değiller o konularda ama sadece sınırlarını biliyorlar herkesle yapmak yok evlenmeden yapmak nadir kendi inançları öyle
Soran+1 yılİşte öyle adamdan koca da olmaz baba da olmaz amsalak tek derdi eğlence ve yatmak çünkü.
Cevap sahibi+1 yılKadını olduğunu hissedersin
Cevap sahibi+1 yılEn azından sana kadın gibi hissettirir ya
Soran+1 yılEvet o iyi bi şey yani buradaki erkekler yatakta da berbatlar bence hepsi pısırık pasif ezik doğru düzgün yapamıyor çoğu kız gibi
Soran+1 yılAynen valla ya bizim derdimiz o zaten hiç kadın gibi hissetmiyorlar bizi. Hesabı biz ödüyoruz her işi kendimiz yapıyoruz ediyoruz bunlar yanımızda ezik mal duruyor hiçbir şey beceremiyorlar biz de ayrılıyoruz. Ben saygı duyacağım güçlü erkek isterim.
Cevap sahibi+1 yılBüyük şehir bela ya. İnsanı da bela her şeyi bela. Sosyallik açısından iyidir ama o da bir yere kadar
Cevap sahibi+1 yılErkeği de pavyon club
Cevap sahibi+1 yılİnsan bi adam olur bir kızı sever
Soran+1 yılAynen öyle ya hiç o onur gurur sorumluluk yok. Hemen üşenip yatıyorlar hiçbiri adam değil ki. Çoğu 30-40 yaşına gelmiş ailesi poposunu topluyor harçlık veriyor öyle heriften koca mı olacak.
Soran+1 yılÇevremde çoğu evlilikte erkekler yatıyor evi de parayı da kadın yapıyor erkekler de dalga geçip gülüp eğleniyor bu durumla iğrenç yani. Zaten benim exlerimden bazıları da böyle olmak istiyordu gayet bunun espirisini yaptılar ve böyle yapmaya çalıştılar bana ben o anda terk ettim yallah diye.
+1 yılSevgililik, para, cinsellik, vb. gibi çıkarlar üzerine kuruludur. Çıkarı kalmayınca seni ortada bırakır veya katleder. Başkasında daha büyük çıkar gördümü başkasına gider. Eğer gerçekten sevilmek istiyor isen salih bir beyefendi ile evlen İnşaallah.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle bence de.
Olması gereken ilk buluşma da erkeğin ödemesi, belki ikinci buluşma da da erkek öder. Ondan sonra fifty fifty. Ama sürekli değil. Ara sıra bütün hesabı erkeğin ödemesi gerekir diye düşünüyorum.
117 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben de şunu diyorum 1- tane ödüyor sonra kadına kitliyorlar alman hesabı yapıyorlar ben sinir oluyorum. Erkek daha çok ödemeli yoksa bedavaya ilişki yaşamaya çalışıyor diye soğurum.
Soran+1 yılŞöyle bence başlarda erkek ödemeli bi 3-5 buluşma sonra kadın bir erkek filan ödemeli ama evliliğe kadar bence erkek ciddiyetini ve gelecek istediğini değer verdiğini göstermek için 3 e 1 ödemeli yani. Ayrıca hediyeler de almalı mesela erkek iki alırsa kadın bir almalı. Evlenince de bence tamamen ortak olmalı o zaman. Artık aynı evde ailesin hani o zaman paylaşılır her şey ama erkek işsiz kalır ve bundan rahatsızlık duymazsa çünkü çok var bu devirde öyle pişkin erkek. Kadın çalışsın ben çalışmak istemiyorum diyen direkt atarım kapının önüne. Ama sevgililik dönemi dediğim gibi erkek ödemeli daha çok ki kadın devam etsin. Benim en uzun ilişkimde böyleydi ciddi. Ama diğerleri maldı böyle sanki erkek arkadaşıyla buluşuyor gibi doğru düzgün hediye yok alman hesabı yapıyor filan soğudum direkt irite oldum hiç kadın gibi sevgili gibi hissetmedim resmen bedavaya yiyişmek istiyor ciddi değil dedim bıraktım.
Soran+1 yılYooo ben öyle o kadar ödetmem yani ben zaten ilk buluşmada bile teklif ediyorum ama çoğu erkek kendini çakal uyanık sanıyor pislikler hani yalandan 2-3 ödüyor sonra kadına kitlemeye çalışıyor sevgili olunca seviyor beni öder diye kadını kullanmaya çalışıyor ben de o noktada işte bitiriyorum ya da çoğu kadın.
- +1 yıl
İlk 3-5 buluşma da hem fikiriz. Ama ondan sonra bir erkek bir Alman usulü daha mantıklı. En azından karşı tarafın aklındaki gerçek amacının ne olduğunu bilene kadar. Eğer ilk günden daha çok erkek ödesin dersen, erkek, beni param için seviyor diyebilir. Ama İlk başta, erkeğe, beni ben olduğum için seviyor diye hissettirirsen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Tabi bu yazdıklarım kahve içerken geçerli. Kişi başı 500 lira hesap çıkan bir restaurant'ta ilk 5 hesabın hepsini erkeğe ödetmezsin heralde.
Soran+1 yılYok ya ödetmem kahve iyi işte.
Soran+1 yılErkek ilk günden benimle öpüşüp yiyişmek istiyorsa ama benim hesabımı ödemekten kaçıyorsa da ben kötü hissediyorum beni kullanmaya çalışıyor bedava yiyişmek istiyor diyorum ondan dengede olmalı. Kadın yakınlık yaşıyorsa erkek de para ödemeli hediye almalı.
Soran+1 yılBen de ilk haftadan seks için ısrar eden erkekten kaçıyorum amacı sadece seks diye bana değer vermiyor diye.
Soran+1 yılÇoğu öyle ama zaten.
Soran+1 yılArtık piyasa öyle çoğu hemen seks muhabbeti yapıp eve çağırıyor
Soran+1 yılAynen di mi ben de onu diyorum ya bu ne yüzsüzlük rahatlık. Ben bi da baştan uyarıyorum diyorum bak diyorum amacın takılma fb seks filansa hiç konuşmayalım tanışmayalım ben ciddi kaliteli ilişki istiyorum seks istemiyorum diyorum tamam tamam aynen yok ben hiç sexe önem vermem de o erkeklerden değilim diyor ama hepsi ilk buluşmada ya da ikinci de kafede oturmamıza rağmen cinsellik seks muhabbeti yapıp oramı buramı kesip eve çağırıyor ya da arabada yiyişmeye çalışıyor ben de sinirleniyorum. Bıktım cidden bu abazalardan. Bi de üstüne cimriler. Şaka gibi gerçekten bedava eskort arıyorlar ha. Bari cömert ol o da yok resmen eskorta para vermek istemiyor bi de bedavaya kız arıyorlar.
Soran+1 yılİşte istediğim an kanka yemiyor zaten kaçıyorlar ben de diyorum yok öyle benim gibi kaliteli güzel eğitimli ahlaklı kozla bedavaya seks yapamazsın her şeyin bir bedeli var yani. Evlenmeyeceksek de maddi manevi beni doyurmalı hediyeler alıp gezdirmeli.
Bu bizim işe dönmüş ilk datede o 90 TL'lik kahve hesabı ödedi ben 400tllkk yemek sjjsjsjdjd Erkek müsveddesi Direkt ayrıl erkek tamam arada olur olması gerekir de o kadar da değil
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu çok yapan var bana da ilk kahve ödedi mesela çıkma teklif edip sonra çok daha fazla hesabı bana kitledi. Onla da ikinci buluşmada si ktir git jigolo başka yerde para dilen diye engelledim bi de yalancı çıktı çünkü işini filan yalan söyleyip başka kadınlara da sarkıyormuş. Yiyici yalancı pislik. Çok var piyasada böyle dolandırıcı erkek.
Soran+1 yılYani bana göre erkek iki kadın bir ödemeli. Eşit olmasına bile karşıyım.
Soran+1 yılEvet yani çünkü yokluktan çoğu erkek böyle ya. Çoğu alman hesabı yapıyor ya da çok az biraz ödüyor. Şöyle adam gibi üç buluşma üst üste ödeyen erkek görmedim hepsi cimri.
Soran+1 yılBu cömert erkekleri kızlar nereden buluyor ben anlamıyorum. Bana bu mallar hem deli gibi sarkıyor ediyor hem de çok cimriler yani 2 hesabı zorla ödüyorlar ya. Çoğu da alman hesabı sevgili olup sevişmek istiyor ben de ağızlarına ediyorum enayi miyiz biz diye.
Soran+1 yılAbi ben ve benin kız arkadaşlarımın başına hep cimri ve prenses erkekler geliyor heriflerin bizlere hiçbir faydası yok bi de paramızı yemeye çalışıyorlar şaka gibi gerçekten vs çoğu çıktığım erkek böyle ya gına geldi yani. Ben öğrenciyken bile mesela herif çalışıyordu ya zorla hesabı ödüyordu o da en ucuzu ya da alman hesabı yapmaya çalışıyordu. İğrenç yani. Böyle bi insanı kim sever ki. Hediyelere boğması lazım erkeğin. Ben tiksiniyorum hesap ödemekten kaçan cimri erkekten.
+1 yılSenden faydalanmak istiyor bence uzak dur oylelerinden üzülen sen olursun
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayrıldım zaten de niye hep karşıma böyle şerefsiz erkekler çıkıyor ya hep beni kullanmak isteyen iyi niyetimi sevgimi. Ben güzel sevgililik yaşamak istiyorum bunlar bedava seks ya da kızın parasını yiyim hesabında hep.
- +1 yıl
Erkeklerin %99 u öyle canım %1 ide adam olanı yani yapacak bisey yok uzak durup durmamak senin elinde
Soran+1 yılAynen uzak duruyorum cidden çoğu öyle olay benle alakalı değil yani her kıza yapıyorlar zaten.
- +1 yıl
Sen kendinden sorumlusun hayat senin hayatın. Kendi elinde hersey herkes kendi hayatından sorumludur
evet seni kullanmak istiyo uzak dur böylelerinden
15 Yorumla
Soran+1 yılNiye benim karşıma hep böyle erkekler çıkıyor ya beni kullanmak isteyen. Bıktım yani ya para ya seks kullanmak istiyor sadece hepsi.
Soran+1 yılKanka emin ol sıçıyorum ama gram utanma onur gurur yok çok çirkefler. Zaten utanması olan yapamaz ki. Eminim kaç yüz kıza yaptılar böyle şefefsizler.
Soran+1 yılEvet
+1 yıluln dusundumde ben mı asırı comerdım. gecen sene sevgılım vardı ohhho neler neler ettım onun ıcın. ama hıc aklıma takılmadı. sımdı ıse sen boyle deyınce yuh dedım kafama taktım
00 YorumlaEleman doğru yapmış, senden kurtulması onun için iyi olmuş, maddiyatcı birisin, yeri gelince özgürlük eşitlik yeri gelince cimrilik
00 Yorumla
+1 yılE bi o ödemiş bi sen, napsın bütün herşeyi o mu ödesin
06 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi o mu ödesin dedim mal mısın. Bana daha fazla ödetti son görüşme dedim. Erkek daha dazla ödemeli ya da bi çiçek çikolata almalı en azından. Bu ne yani ne biçim sevgililik bu erkek arkadaşıyla mı görüşüyor da eşit ödüyoruz.
- +1 yıl
Mal mı... Üsluba bak, senin gibi cadalozlar herşeyi hak ediyor😃
Erkek niye daha fazla ödesin adam enayi mi, saf mı arıyorsun kendine 😃 evli degil barklı degil ama erkekler cömert olsun. Nereye kadar cömert olacak ilişkinin başında hemde , ne kadar da beklentilerin yüksek... ne malum bırakıp gitmeyeceğin, etraf senin gibi maddiyatın ucunu bucagını düşündüğü kişilerle dolu onlar da böyle önlem almış. Sizin gibiler yüzünden millet bizim gibileri de para göz sanıyor.. Madem rahatsızdın herşeyi alman usulü ödeyecrktin ayagını da yorganına göre uzatacaktın. İyi yspmış maddiyst düşünen bütün hemcinslerime öyle erkek nasip etsin😃
Soran+1 yılArkadaşım o benle seks yapmak öpüşmek yiyişmek isterken iyi. Ben de özelimi açıp sevgili olup güvenip yakınlaşıyorum yani. Bu da özel kıymetli bi şey bana değer verip para harcamayıp 3-5 hesabı yapan erkekle niye ben el ele gezip öpüşüp sarılıyorum acaba. Sonra o da beni sıkıldım hevesimi aldım diye bırakıp gidince ben enayi yerine konulmuş olmuyor muyum. Arkadaş değilsek arada duygusal fiziksek yakınlık varsa erkek maddi olarak da ödeyecek bunu bu kadar basit.
- +1 yıl
Yoo ona iyi demedim , kendini kullandırtma ozaman 🤷🏻♀️ kendinizi cafelerde gezicem diye niye millete peş keş çektirtiyorsun. 😀 escort a versin ozaman parayı. Ne degişik düşünceler...
Soran+1 yılMal kafelerde gezicem ne lan. Ben tek de geziyorum zaten ben kaliteli ilişki yaşamak için insan tanıyorum herifler işte yavşıyor sapık ve cimri onu diyorum.
Soran+1 yılBen de onu diyorum zaten git eskorta lan bu kadar kuduruyorsan ben seks yapacak olsam niye bunu diyorum diyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYavaş yavaş hesapları sana kitleyecek gibi :))
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası