Bu adam beni kullanıyor mu?

İş yerimizde ustaydi ben2 ay çalıştım bi ara sinir krizi geçirdim iş yerinde o akşam konuşmaya başladık merak etmis beni falan bi süre konuştuk oyle sohbet ediyodk falan aslında ilk ise girdiğim zamandan beri benden hoşlandığını ertkulendigini söyledi. Ben böyle kimseyle konuşmayan işime bakan öyle herkesle gülen boş muhabbetlere giren biri değilm en çok bu dikkatini çekmiş bide kokum. Biz konuştukça ondan etkilendiğini farkettim. Dışarıda buluştuk cafeye gittin sonra sınama falan sinamada yakinlastik biraz öptü beni. Sonra ben kndimi xok tuhaf hissettim yanls bisy yapmış gibi bidaha onunla konuşmadım ve iş yerinde de aşırı soğuk ve ters yaptım ben öyle yapınca o da benimle konuşmadı ama böyle arada satasiyodu konuşmam için belkide anlamak için ona mı sinirliyim diye bilmiyorum. Isten çıktım bikac gün sonra ailevi bi durum oldu ve ise geri dönemem gerekti ona yazdım usta olduğu için calisanilecegimi söyledi sorunun ne olduğunu sordu ailevi dedim bejj ailenle mi tanistiricalsn falan dedi ikimize falan carptiriyodu konuyu ben tabi değiştiriyodm konuyu. Ben sonlandırmaya baslayinca muhabbeti işte tamam teşekkürler falan oda bayramımı kutladı dikkat et kendine dedi bende sende et dedim muhabbeti kestik akşam 11 buçuk gibiydi saat sonra baktım gece 3 buçukta bana yazmış uyuyormusn diye. Sizce neden yazdı kafasında ne dönüyordur
Güncellemeler
+1 yıl
Uretim merkezi evet fabrika gobi
Bu adam beni kullanıyor mu?