Sizce bu erkek sapık mı? Beni manipüle mi ediyor?

4 senedir hayatımda bu erkek. Sevgılım falan degıl. Resmen ısrarla zorla gırı hayatıma. Sonra görüşmeye basladık ama arkadaşça.. Yersen tabı oda. Alenen hoşlanıyor benden burada uzunca yazamıcam ama eminim. Sorun şurda arkadaşlar ben bu çocuğu istemiyorum hayatımda kendimce HAKLI gerekçelerim var. Kaba saygısız bırısı zaten. Çekındıgım icin görüştüm hep sınırlı bırısı. Ama 2 senedir soğuk davransamda gorusmesemde telefonlarını açmasamda ANLAMAMAZLIGA geliyor.2 Ay ıletısım kurmuyor sonra hooop aramalar başlıyor. Nasıl tamamen hayatımdan çıkartıcam. Sosyal medyadan silsem dedim aynı unı. deydık bir suru ortak ark var neden onları sılmedınde beni sildin dıcek.
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm yorumlar icin teşekkür ederim. Ama çocuk aslında farkında ıstenmedıgının. Nedenını bilmiyorum ama İnatla anlamamazlıga geliyor. Çok sınırlı ve agresif olduğu ıcınde direk olarak sılemıyorum sosyal medyadan. Bana neden sildin dedıgınde ne dıcem
Güncellemeler
+1 yıl
Örnek mesaj yazabılırmısınız. Sız bu durumda olsaydınız mesela ayrılık mesajı gıbı hanı. Sevgılım degıl tabı ama neden sildin dedıgınde yazabılecegım bir mesaj hanı çok kızdırmıcak
Sizce bu erkek sapık mı? Beni manipüle mi ediyor?