Selaaam canlar,
ben bir okulda müdür yardimcisi olarak calisiyorum. Bir tane ögretmen var, bu zamana kadar sadece selamlastigim. Ofise girdigi an bakislari üstüne ceken biri. öyle cok yakisikli biri oldugundan degil, asiri sempatikliginden. Benimde tabi dikkatimi cekiyordu ve bazei zamanlar heyecanlandigim bile oluyordu. Bunu fark etti mi bilmiyorum, belki oda benden hoslandi. Bir gün geldi yanima, okulumuzdan ayrildigi icin ufak bir veda hediyesi vermek istedigini söyledi. Bir paket cikolata uzatti tesekkür ettim. Diger calisanlarada verdi. Neyse gitti, bi baktim benim paketin arkasinda zarf var. Actim ve icinden hediye ceki cikti. Öyle az buz bir sey degildi. Gittim diger arkadaslara sordum, size de cek hediye etti mi diye. Hayir dediler. Ben tabi sasirdim, sonucta bir muhabbetim yoktu. Mail ile tesekkürlerimi ilettim. 1 2 gündür maille yazisiyoruz. Bana sorular soruyor, falan filan. Daha cok samimiyetimiz yok. Sizce bu benden hoslandigini gösterir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evet kesin ilgisi var... bir tek sana hediye çeki vermiş
mesajlari hep soruyla bitiyor zaten. Yani sürekli konusmak istiyor hissi aldim
evet... öyle... sende devam etmek istiyorsan başka yerden sohbete geç daha belirleyici olur
Bakalim yazmasini bekliyorum daha yanit vermedi
yazar muhtemelen... bol şans...
Tesekkürler efenimm
Hoşlanmasa böyle bir zahmete girmez zaten hoşlanıyor
Cok cekingen biri sanirim. Acilmiyor, havadan sudan konusuyor. Bende cevap yaziyorum ama bu adam ya öyle düsündügüm gibi bir sey hissetmiyorsa düsüncesi var.
Evet zaten mailleşiyoruz demenden anladım onu bence hoşlanıyor ama seni korkutmamak ya da kaybetmemek için diyeyim ağır ilerliyor mail ne aq güvercin göndersin 😂adamın acilen hızlanması lazım
ahahaha kesinlike haklisin. Güvercin bile level atladi bizimki halen outlook :D
Hocam okumaya üşendim valla. Okuyan varsa özet geçsin biri.
Oku ya. 20 saniyeni almaz :)
Biri var kız hoşlanıyor adamın hoşlandığını soruyor o kadar kişi varken tek ona hediye etmiş veda ederken daha sonra maille konuşuyorlar
Oha deli gibi aşık sana. Aşkından ölüyor. Vayy bee. Kaldı mı böyle aşklar 🤣
Özet geçen arkadaşa da teşekkür ederim 🤣
olayi anlamasanda olurmus.
kız adam sana abayı yakmış sen ayakta uyu
Su an JAponyada tatil yapiyor. Outlooktan yazisiyoruz. Bazen mesaja geri dönmesi 1 2 gün sürüyor. Acilmasi ne kadar sürecek
açılır ona de ki mesafeler insanın özlediği kişi için hiç uzak değildir.
Dönecek zaten bir iki güne :D
bakalım her şey gönlünce olsun
Daha ne yapmasını bekliyorsun? Taklamı atsın?
beni tanimak istedigini benden hoslandigini söyesin yaaaa
Konuşmayı devam ettir söyler eşek değil ya. Ama söylemesede ona uğraşıyor zaten belli
Umarim, bakalim :)
Öyle gözüküyor
ayy amin :)
dekolte vedn oldmu msla