Bu adam bana saplantılı mı?

Arkadaşlar bu adam iş yerinde benim üstüm amirim gibi düşünün, iki olay yaşandı;

bizimle toplantı yaptı bizim birimin hocası aradı (benimle çalışan hoca). Konuştuktan sonra herkesin içinde senin yavuklun beni aradı dedi haddini bildirdim bu konuyla ilgili

aradan zaman geçti, beni koridorda gördü boynuma baktı parmağını sürdü boynuma noldu kaşıdın mı yoksa ruj mu bulaştırdın elinle dedi şok oldum bişey yapmadım o an

2. olay ise satın alma yaptığımız bi firma bununla görüşmüş. onlar gidince beni aradı bi daha muhatap olma bunlarla dedi gençten biri geldi demin çok adın geçiyor dedi.
Bi kaç gün sonra yanına gittiğimde dedi ki bu firmayla işbirliğin mi var diye sana soruşturma açılır ya niye açılsın yok öyle bir şey dedim

valla bilemiycem genç bi çocuktu acaba sevgilisi mi derler dedi. Hayır tabi ki kimin geldiğini bile bilmiyorum o firmadan kimseyi tanımıyorum dedim

bilemiycem genç çocuktu acaba sevgilisi mi derler onunla mı çalışıyor derler dedi

bu neyin peşinde kıskançlık mı yapıyor yoksa mobing mi veya sapık mı bu çözemedim.

Bu adam bana saplantılı mı?