Önceden tanışıyoruz aynı unı. de ve bölümde okuduk az biraz ıletışım vardı ama yakın degildik.
Seneler sonra bana mesaj atmaya başladı. Hergun gunaydın mesajları neler yaptın vs gıbı sorular her gün yazıyordu mesajlaşıyorduk.
4 ay kadar mesajlaştıktan sonra ılk buluşma icin evine çağırdı gitmedim kibar bir şekilde ıstemedıgımı belirttim.
Sonra bir dönem ıletışımı kesti. Sonra tekrar yazmaya başladı. Beraber tatil planları yaptı.
Ama bana gırı bıle dönmedi yine bir anda ıletışımı kesti. Bu şekilde gıdıyor.
Bir an tamam dıyorum umutlanıyorum sonra beni depresyona sokuyor dengesiz tavırları ıle.
Bu gashlıghtıng olabilir mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Emrivaki yaparak istediğini yaptırmaya çalışan tiplerden gibi
Ya bence hadi ordan et boşa heveslenme bu erkekler yüzünden
Gırı bile dönmedi ne demek
otomatik çevirdi İşte anla gerı yazmak istedim telden yazıyorum takılmayın
Bilmediğim bi anlamı mı var diye sordum. Bu baya yoksunluğunu oluşturma çabası çok dengesiz. Niyetine ulaşamayınca vazgeçip tekrar boş olunca deneyen bi tip gibi geldi.
Şimdi tekrar buluşmak ıstıcek çok ıyı oynuyor o sebeple net tavır alamıyorum bazen ben bıle acaba gerçekten hoşlanıyor mu dıyrum öyle bır. duruma soktu. Sence ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım
Kendinden şüphe ettirecek bi etki alanı içerisindeysen bence en iyisi o alandan somut olarak çıkmak önüne engel koymak. Telefon bağımlılığındaki gibi düşün fikirsel olarak hala tutkulu olabilirsin ama kendi önüne maddesel engeller koyarsan telefonu kapatır başka odaya koyarsan gibi etki alanından çıkmak kolaylaşır. Engellemek benim yaptığım bi sey değil ama somut olarak çıkması için en mantıklı yol geldi. Öbür türlü seninle her konuştuğunda senin muhakemeni etkiliyor öyle düşün ayrıca seni etkisi altına alıp istediği yönde oynatabileceğini düşündüğünü unutma
Haklısın ıletışımı bırakmam lazım o cocukla günlerce yazmıyor sonra bir yazıyor aklımı karıştırıyordu sıkıldım artık
Sen fazla ümitlenmişsin canım
detaylı bir anlatsam kım olsa umıtlenırdı ama
canim bu gaslight degil direkt seks istiyo
ya oda var tabı ama başta love bombıngte yapmış gibi sonuçta evine gitmedim yapacagım belli hala yazıyor ara ara
Haklısın olabılır burclarınız ne tatlım
Ben aslanım. Oda koç. Neden sordun kanka ne alaka
Hahah sacmalik
neden
Ona umut baglaman
umut bağlamadım sadece ne yaptığını anlamaya çalışıyorum
anlamaya calisma her sey olucagina vsrir
olabilir
sence neden olabilir fikre ihtiyacım var
yiyişmek için çagırmıstır vakit gecirmek için yazıyodur