Bunun sebepleri ne olabilir? .. Belki sözünü dinletememe korkusu , yönetememe korkusu.. veya Kadının zekasını kendisine karşı kullanması sonucu tam tersine bu kadının parmağında oynatılan bir kuklaya dönüşme korkusu olabilir mi?
Erkekler zeki kadınlarla birlikte olmaktan çekinir mi?
Kendine güveni olan bir erkek zeki bir kadınla olmaktan korkmaz. Ancak kendine güvensiz, asarım keserim tarzında otorite oynamaya çalışan kompleksli erkekler korkar... Onlar da genel de genel kültür vs olmadığından bir kadında zeka aramazlar da zaten...
Zeki, aklı başında bir kadın ile birlikte olmayı herkes ister. Nerede nasıl davranacağını, n asıl yaklaşacağını, empatiyi, algıyı, olgunlukta olması ne kadar güzel bir şey. Ancak aklını tilkilik ve şeytanlıktan yana kullanırsa he orada dur demekte kişi açısından her zaman fayda var.
Bu tip insanların geneli en yakın dostlarını bile dahil yarı yolda bırakan tiplerdir. Kaldı ki sevgilisine neler yapar..
Hanımefendilerin her biri ayrı zekidir. 😊 Hiçbir beni beğenmediğine göre ben onlar kadar zeki değilimdir. 😊 Hepsine en yakışıklı, en zeki, en kaslı eşleri dilerim. 😊 Ben de yalnız ve huzurlu yaşayayım. 😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence cekiniyolar o yuzden aptali oynuyorum kendisini benden daha zeki sanmasini sagliyorum ve ishede yariyo valaa😂
Zeki erkekler zeki kadınlarla olmaktan çekinmezler, Ama kendini geliştirmemiş geri kafalı kadını kendinden üstün görmeye tahammül edemeyen erkekler evet cekirler..
Hayır. Kuklaya niye dönüşeyim ki? Zekiden kasıt birçok konuda bilgisi olan, zihinsel yeteneği fazla olan bir kadınsa uyumlu olurum zaten istediğim de odur.