Bu kızın amacı ne sizce bende biraz umursamaz davranıyorum bana aşk şeylerini anlatıp duruyor sinir oluyorum artık. Acıkca söylesem kırıcı olurmuyum ayrıca 2 hafta önce beni sevdigini söylemişti simdi baskalarını anlatyor kıskandırmak mı istiyor acaba 🤔🤔🤔🤔🤔birde günaydın günaydın nasılsın diyor iyyim sen diyorum idare eder bosver diyor neden böyle yapıyor olabilir kızları en iyi kızlar anlar bi yorum yapın lütfen çözemiyorum
Bi kız arkadaşım var arkadaşız sadece her neyse bana hep aşk şeylerini anlatıyor çok sıkılıyorum mesaj detayda?
Hahah bu ne ya :D benim de öyle arkadaşlarım var sürekli aşk meşk ilişkilerini anlatır başka konu bulamaz. Hakikatten sıkıcı bir durum. Bu kız kıskandırmak istiyorda olabilir. Ama bence açıkça söyle senin aşk hayatınla ilgilenmiyorum lütfen beni de yanlış anlama diye
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Artık diyeceğim bunaldım artık hergün aynı şeyler başka konu konuşsa eyvallah ben mesela hiç bi arkadaşıma anlatmam aşk hayatımı özel ama sıktı buda kırmadan söylerim artık
Kız anladığım kadarıyla sürekli seni yokluyor. Bu da senin dikkatini çekmek istemesidir seni sevdiğini söylemiş zaten kıskandırmak istiyor büyük ihtimalle, şey de mesela başka birşey anlatsan olur mu yaz ya da kibarca sıkıldığını anlat
Seni kıskandırmaya calışıyor ama yanlış yolda ona de ki ya adı neyse fatma iki gün önce sevdigini söylüyorsun şimdi bana bunları anlatıyorsun amacın ne kalbini kırmak istemem senin ama bana normal gelmiyor de