Arkadaşlar üniversite 2 deyim sevgilim ve en yakın arkadaşı bizim sınıfta dün gece mesaj attı yaklaşık 4 5 saat mesajlaştık ve söyle bir konusma geçti sizce durumu sevgilime anlatmalıyım? Bunu yapan ilkokuldan beri birlikte oldukları çocukluk arkadaşı
Sevgilimin olduğunu bilen kız neden böyle bir mesaj atar?
Şöyle bir durum var bu mesaji başlatan kim ilk mesaji atan o da onemli çünkü sende kızı tersler yanıt vermemiş görünüyorsun ki anlatman lazim sevgiline gerçekten seviyorsan anlatmasan bile mesajlastığıni söyle ona okut o görsün yazılanları şayet Allahin hikmeti kendisi tesadüfen rast gelirse ne sen kalirsin nede o kiz arkadaş onun hayatında... seçim senin...
0
2 Yorumla
Soran
Sevgilim bana güvenir. Konuşmayı o başlattı ve 10 yıllık arkadaşlıkları var gerekirse ben cıkarım aradan
Bende diyorum yaa sen mesaji göster geçen konuştuk de o okusun o karar versin sen yorum yapma :) komik on yillik arkadaş diyorsunda kiz kötü niyetli ise şayet sen aradan çekildin bu sevgilinin hayatina başkası girdi bu kiz onada aynisini yapti ihanet oldu sevgilin olan kiza yazik olmaz mi sence? Birde böyle düşün sen yorum yapmadan okut zaten sevgilin karar verir on yillik arkadaşını taniyordur
Ne kadar saçma bir teklif. Tabi kızın nasil biri olduğunu bilmiyorum. İyi niyetlede demiş olabilir bilemicem. Bence saklamaman gerek yinede sen bilirsin
En İyi Cevaplar