Sevgilinize seni seviyorum diye mesaj atan kıza ne yaparsınız?

Erkek arkadaşımla ilk çıkmaya başladığımızda yeni bir kızla tanıştık. Kız böyle kendini dünya barışına adamış yok işte Afrikada orda burda dolaşan barış nutukları atan bir kız. Reklamlarda seslendirme filan yapıyor. Her neyse benimki de film sektöründe bir de aynı şehirdenler ikisi de yabancı aynı ülkedenler yani. Her neyse kız Los Angelesta burda bir ay kaldı. Giderken de sevgilime İ love you filan die mesajlar attı. Ben gördüm telefonundan. Sinirlendim ama telefonunu karıştırdığım anlaşılmasın diye bir şey demedim. Ne de olsa kız defoldu gitti rahat ettim diye. Aradan 6 ay geçti. O kızı rüyamda görmeye başladım. Kızın tarzı buymuş barış nobel ödülü almaya çalışıyormuş ondan herkese mavi boncükmüş. Sevgilime not da yazmıştı ikimiz için sizi asla unutmayacağım sizi seviyorum diye. Benimki notu cüzdanında taşıyor. Hatıraymış. Kız bir de kupa almıştı kupa kırıldı. Yapıştırdı kırık bir kupa ya bildiğiniz bardak yani onu vitrine koydu. Her neyse şimdi kız ortada yokken durduk yere kavga çıkarmaya gerek yok ama hala içime sindirebilmiş değilim durumu. Geçen gün benimki iphone 5 alınca kendi iphone 4 unu bana verdi mesjlardan şimdi gördüm diye kavga mı çıkarsam çok önceden görmüştüm aslında. Şu an hiç bir sorunumuz yok ailesiyle filan tanıştırdı gayet aşık gibi. Ama o başlarda yaptığı bu mallıkları hazmedemiyorum..
Sevgilinize seni seviyorum diye mesaj atan kıza ne yaparsınız?