Sevgilim sürekli bir kıza mesaj atıyor?

13-14 aydır sevgiliyiz 30-40 gün kadar ayrı kaldık ayrıldığımızda bile arkadaş kalıp görüşüp buluştuk kopmadık yani.
2 hafta öncede barıştık. Biz yeni barıştığımızda bir kızla mesajlaşmalarını gördüm. Sevgilim kıza hep benden hoşlanıyorsun biliyorum tarzı şakalar yapmış kızda en sonunda duygusu olduğunu itiraf etmiş sevgilimde arkadaş kalalım demiş kız sevgilime doğru olmaz ben zaten sen bil ona göre davran diye söyledim sana ben arkadaşta olmak istemiyorum bundan sonra hiç konuşmayalım demiş sevgilim kıza baya ısrar etmiş olmaz öyle şey falan demiş kızda sen galiba vicdan yaptın ama gerek yok demiş sevgilim kıza yeni ısrar etmiş ben mesajlarını gördüğümü sevgilime söylemedim ama sevgilimle aynı iş yerinde çalışan bir arkadaşıma sordum arkadaşımda bende sana söyleyip söylememekte kararsızdım ama baya yakınlar seninki kıza çok yakın davranıyor bazı kişiler aralarında bir şey var diye düşünüyor kız seninkini terslese bile seninki yine yanına gidiyor sürekli kızla temas kurmaya çalışıyor dedi geçen günde kıza ben seni hep korurum demiş kızda beni senden kim koruyacak falan demiş kızı izlerken yakalamış niye böyle bakıyorsun demiş kız o da ben seni seviyorum değer veriyorum demiş böyle olunca aklım çok karıştı sevgilim benimle sürekli instada story atıyor önceden paylaştığı her şeyi wp dada paylaşırdı ama şimdi sadece instada paylaşıyor kızla takipleşmiyorlar bu yüzden sadece instada paylaşıyor olabilir mi?
Sevgilim sürekli bir kıza mesaj atıyor?