Ya seni seviyor istiyor ya da iyi bir dost arıyor olmalı Tahminimce seviyor olabilir Genelde sevgiliyken sürekli mesaj atma sebebi şudur genelde kızlar iplemez siklemez hep onlardan beklerler ondan dolayı onlarda hep kendileri yaparlar ama sen onu abin olarak gördüğne göre burada amaç farklı senin onu iplemeni istiyor anlaşılan konuşmanı istiyor hiç olmassa arkadaşı olmanı istiyor sende kırma bari :) uzasın nolur canı sağolsun :) seni arkadaşı dostu olarak istiyor işte seni sevmiş dost olarak ya da farklı şekilde ondan dolayı işte bişeyler açıyor konu abartıyor felan etkilemeye çalışıyor amacı bu yani belli değilmi sence bu ya.. karşılık versende yani arkadaş olarak bir sevgili olarak değilde... tabi o ilerde felan seni sevdiğni derse kesinlikle daha baştan söyle arkadaş olarak gördüğnü ve şimdiki cevaplarınında arkadaşça olduğnu de...
42 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz belki ama ben cok sıkılmaya basladim. Surekli ^.^ boyle gulucuk koyo ben duz yaziyorum tersliyorum trip yapiyor yazmiyorum bidaha. Ertesi gun onemsiyen sekilde msjlar atiyor. Her seferinde de abi diyorum ustelik. Arkadaslari var arkadaslik kurmak gibi bir niyeti yok bence
En İyi Cevaplar
sana yazıyor gibi görünüyor ama emin değilim. çıktığı kızları anlatması da 'giderim var, beni sen almazsan başkası alır ' psikolojisi yaratmaya çalışıyor ama oldukça becereksiz bir şekilde :))
yapacağın şey konuyu uzatma, kısa net cevaplar ver. yani bir nevi cool takıl. her mesajına cevap verme. zaten salak değilse durumu anlar bırakır.22 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyor iste tera cevap veriyorum ertesi gun yine gulucuklerle mesaj atiyor
+1 yılSeni seviyor olabilir rahatsız oluyorsan böyle bir durumdan o zaman mesajına cevap verme veya tersle meşgulüm şu an falan yaz geçştr seni seviyor ve çıktığı ya da uydurduğu kızlrı anlatarak senin. Tepkini ölüyor bence senin onu sevip sevmediğini anlamak için eğer sevmiyorsan atar yapma senin çıktığın kızlardan bana ne gibi o zaman kıskandığını sanır dediğim gibi meşgulüm yaz veya cevap verme
03 Yorumla
Soran+1 yılCiktigi kizlari anlatinca tuh keske ayrilmasaymissiniz hatta simdi mesaj at belki barisirsiniz diyorum hala atiyorr ://
- +1 yıl
ÇÜNKÜ O KIZLARI KENDİ UYDURUYOR E BUNUN TEK BİR AÇIKLAMASI VAR BU BİR YAWŞAK BENCE UZAK DUR MESAFE KOY GEREKİRSE NUMARANI FALAN DEĞİŞTİR VEYA TERSLE YETR ARTK mesaj falan TMA YAZ SENN HİÇ ERKK BİR ARKDŞN YOK MU GİT DERDİNİ ONLARA ANLAT YAZ AMA BENCE MESAFE KOY ASLA DA GÜVENME ASLA BN TANIRIM GENELDE BYLELERİ AMA TABİ ATTIĞI MSJLRDA ÖNMLİ
Soran+1 yılOzelden yazabilir miyim sana
Başka arkadaşı mı yok sana yazıyor? Demek ki hoşlanti var ya da kiskandirmak istiyor. Buyuk bir egoya da sahip olabilir. Karmancorman bir olay işte
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
Bilesin ki şeytan cennetten kovulduğundan beri ademoğluna büyük bir kin ve nefret besliyor.
ayettede dediği gibi :
araf suresi 16-17 : İblis: "Öyle ise andolsun ki, beni azdırmana karşılık ben de onları saptırmak için her halde Senin doğru yoluna oturacağım.
Sonra onlara önlerinden, arkalarından, sağlarından ve sollarından sokulacağım. Sen de çoğunu şükredici bulmayacaksın." dedi.
Flörtte şeytanın zehirli bir okudur. Ondan uzak dur. Rasulullah s. a. v bak senin için ne diyor :
(Ey kadınlar, ancak mahreminiz olan erkeklerle konuşun, mahreminiz olmayanlarla konuşmayın!) [İbni Said]
Hal böyle iken erkeklerle dostluk kurma erkekten hiçbir zaman kız için dost olmaz. Uzaklaş kaç kurtul.
Rasulullah : Bir kadınla bir erkek baş başa kaldıkları zaman üçüncüleri şeytandır. buyurmuşlardır.
Sadaka Rasulullah
vesselam40 Yorumla
+1 yılbir kaç kere benimde başıma geldi ama bu aile dostu değildi tabiki. Art niyetli olmamak lazım. Şimdi bazen yaşıt kızlar acaba bana mı yawşıo demesin die genellikle küçük bıcır kızlara anlatılır ki hani hem yanlış anlamasın hemde abi kardeş ilişkisinden daha çok yakın bir kardeş olmaya çalıştığı için böyle düşünmene neden olmuştur. Bence eğer bir erkek çıkma aşamasındayız diorsa ondan zarar gelmez derim. Yinede sen bilrsin tabi. Ben art niyetli yaklaşma derim...
20 Yorumlasenin ilgini cekmeye calısıyor. numaranı değiştir. en basit çözüm.
13 Yorumla
Soran+1 yılBidaha alir. Sadece faceden konusuyorduk facemk dondurdum. Bizde kalmisti gecen aylarda benim numaram onda varmis bile aa cok ayip abinin numarasi sende yok mu dedi bende verdim. Ama bana sevgililerini de anlatiyor anlamadim gitti :/
Soran+1 yılPeki tesekkurler yorumlariniz icin
Genelde egosu düşük insanlar geçmişini abartarak anlatır.
Çoğuda elizabet takılır.252 Yorumla- +1 yıl
Bu milletin derdi ne seninle cozemedim hangi soruda senin ismi gorsem eksiyi basiyorlar 'a' yazsan onda bile eksilerler seni anlayamadim @Romeooooo :)
+1 yılÖncelikle bu tipler genel olarak bebekken anne sütünden, çocukken baba sevgisi ve ödüllendirmeden mahrum kalmış insanlardır... Muhtemelen kendisini sana anlatarak Ego tatmin ederken senden aferim demeni bekliyor, kendini ispat etme peşinde... Senin dikkatini çekmek istiyor... Hitap şeklini sürekli sabit tut ve her cümle abi diyerek başlasın. Özel ortamda kalmamaya çalış... Sevgilin olduğunu ve onu çok sevdiğini belirt ve birkaç gün sonra konuşmamıza izin vermiyor abi kusura bakma de...
30 Yorumla
+1 yıltanışıp konuşmak için. ben misal sürekli atarım mesaj. çünkü ilgi beklediğini düşünürüm karşımdakinin. ama istemediğini de anlarım hemen. o vakit çat diye keserim mesajı. bence sen hissettirmelisin mesaj almak istemediğini ona. uzun süre cevap yazma ve hep bir bahane bul. sırıtmasın bahanelerin ama anlasın yani konuşmak istemediğini. ki zaten abin gözüyle görüyosan da çok nazınla oynayamayacaktır. keser.
00 YorumlaPeki sana çıkacağı kızı anlatırken hiç yardım istiyor mu mesela şunu yaparsam sence nasıl olur filan diyor mu? Belki de sende yardım istoyordur ben öyle bir kızdan yardım istedim tak ederim ona baya yardımcı olmuştu.
00 Yorumla
+1 yılSebepler;
İngiltere ve fransanin somurgecilik anlayisi
İtalyanon ham madde ihtiyaci
Osmanlinin kaybettigi topraklari geri alma dusuncesi.40 Yorumlasenin yaşın kaç onun yaşı kaç? senin sevgilin var mı yokmu? aile dostu derken çok mu yakın biri. yoksa arada sırada mı görüşüyorsunuz?
06 Yorumla
Soran+1 yılBen 20 o 22 yasinda sevgilim yok hic olmadi. Cok yakin biri degil abimin arkadasi olmasa hic gorusmuycez ama surekli gelmek istiyo evlerine davet ediyo
Soran+1 yılPeki sagolun. Whatsapp tan engelledigimde msaj attiginda nasil gozukcek engelledigimi anlar mi ki
- +1 yıl
? ipek41?
+1 yılya senı heyecanlandırmaya calısıyor ya da senı kendıne yakın hıssedıp acını boşaltıyor mesajına cevap verme numarasını engelle olsun bıtsın madem rahatsız oluyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılSana yavşıcak yol yapıyor tek amacı senin düşüncelerini öğrenip ona göre hareket etmek ve ona biraz daha yakın davranmanı bekliyor iddaya girebilirim sadece birazcık yüz ver ve izle istersen..
16 Yorumla
Soran+1 yılUff peki amacini nasil anlayabilirim yuz vermek disonda
Soran+1 yılAma benim yanimda sevgilisiyle konustu. Abim aradiginda sevgilimle buluscam demis. Sevgilisi var ama niye boyle yapiyoki
- +1 yıl
seninki değişik bir sapık o zaman :D Şaka bir yana ya sende ona sıcak davran işte amacı o zaman belli olur. Sevgilisiyle konusmasına takılma benım arkadaslarımda kızların yanında sevgılısıyle konusuyor ama hala kızlara yavsıyorlar yani..
Soran+1 yılValla ben bisey anlamadim bu durumdan :D oysaki disardan o kadar efendiki ilk baslarda diyordum yasitim olsa belki oldurdu diye ama imkansiz yani gorundugu gibi masum degil ;) Dun yine atti mesaj 3 4 mesaj konustuk sonra cevap vermedim daha da yazmadi 1 gundur yazmiyo yani :D
- +1 yıl
Sana birşey söyleyim mi sal gitsin çok gereksiz :D
Soran+1 yılTamam saldim gitti :D
+1 yılKonu konuyu bağlıyorsa seni güldürüyosa gülücük felan atıyosan çocuk da muhabbetini seviyodur yani eğer çocuğa her defasında kestirip atacak cevap verirsen mesaj atması için bir sebep kalmaz kendi kendine konşmaz yani..
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen komik bisey yaziyor mecburen guluyorum ayip olmasin diye
- +1 yıl
tamm işte bir daha mesaj atmasın diyosan gülmiceksin ki o da sıkılsın, niyetini anlasın
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer şeye bir anlam yüklemeyi bırakın artık :) Belki içini sana dökme ihtiyacı duymuş belki en yakın seni görmüş. Rahatsız oluyorsan rahatsız oluyorum yazma dersin olur biter yani her şeyi duygulara ya da müstehcen vakalara bağlamaya gerek yok.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@gerired desteğinden dolayı teşekkürler.
Soran+1 yılArkadaslari var!!! Surekli yaziyor tersledigim, gulucuk atmadigim halde yaziyor
Cevap sahibi+1 yılYaw konuşmak istemiyorsan yüzüne diyeceksin konuşma diye :) Gülücük atsan sanki çocuğun hayatı renklenecek alla alla
normal erkek kapıyı çalar, açan olmazsa gider
arkadaş kapıyı kırmaya teşebbüs ediyor. Polis çağır :D20 Yorumla
+1 yılBana kalirsa basta bir sor ona eğer cok istemiyirsan biraz ileri cikis. Niye nsj atysun diye. Eğer varsa sana karsi bir hissi sn istemiyorsan kesin bir dilde ona istemediğini şöyle hatta umitlendirme bile
00 Yorumlaıııımmm sanırım size hızlı adımlarlarla yürüyüş içersinde. çıktığı kızlardan bahsetmesi tarzı şeyler de bence çoğunu sallıyor. böylece kendisinin senin gözündeki değerini artırmaya çabalıyor. bakalım başarabilecek mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılAksine tiksindiriyor kendinden. Kizlarla biseyler yasamis erkek zaten gozumde sifir. Hele ki bir ortamda ilk defa gordugi kiza yavsiyorsa.
Soran+1 yılAma abim aradiginda sevgilimle buluscam demis ee sevgilisi varsa niye yaziyo? Hatta benim yanimda sevgilisiyle konusmustu
Soran+1 yılTers cevep veriyorum hala ayni.. Anneside beni cok sever belkide aile arasinda yakistirdilar o da kacirmak istemiyor olabilir
+1 yılSıradan bir konuşma sizinki işkillenme boşuna :) Sen istemediğin sürece sana yavşamaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılHergun bir konu bulup ^.^ bu sekilde isaret koyarak konusmasi mi normal!!
- +1 yıl
Evet.
Senin karşılık vermediğini bile bile sana mesaj atıyorsa karakteri cıvık biri demekki fazla yüz vermiyceksin anlamaz zaten o tipler :)
11 YorumlaSeninle konusmak istiyo bahaneler falan filan etkilemeye calisiyodur can sikintisindan atmiyodur yani amaci belli
00 Yorumla
+1 yılGuya seni dudukluyor cakal sen de malmisin kizim ne mesaj atiyon anca anca de seninle ugrasamam sevgilim yasin kiziyor de mesela yani adimi ornek verdim
00 Yorumlaerkeklerle vazla muabet edemiyorum skiliyorum
konusacak bisey bulamiyorum kusura bakma cekiniyorum de00 Yorumlaiçten içe sana ilgi duyuyor. senden biraz yüz bulsa olay farklı yönlere kayar. abi ayaklarına sana yazıyor açık açık.
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun:// peki nasil anlayabilirim hangi niyette oldugunu
Soran+1 yılAbi gozuylw bakiyorum ya hatta itici geliyor artik. onceden cok iyi konusurduk ama sirnasmasi canimi sıkıyor.3 4 gundur yazmiyor bakalim
Soran+1 yılBen 20 o 23
+1 yılAyyy benim basimdada vardi ole biri dertleşme ayagina yakınlaşmaya calisiyordur yüz verme yuzeysel konuş her seferinde isim var de kaç
00 Yorumlabunun 3 sebebi olabilir 1. cisi ya gerçekten bişileri düsürstce istiyordur. 2. cisi veya enaniyet duygusuna kapılmıştır , kendisini tatmin etmeye çalışıyordur amacı sadece kabullenilme duygusudur. 3. sünü dile getirmek bile istemiyorum :)
10 Yorumla
+1 yılYaziyor iste evde seni ovuyolarsa da ohh yapisir sana
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi cok sever beni.
+1 yılNe yapmaya çalıştığını net kimse bilemez ama illa bir fikir ver diyorsan konuşmak istemediğini belli etmelisin
00 Yorumla
+1 yılAyni durum bende de vardi aile yakininin oğlu hatta yavuz abi derdim abi deme istersen büyüdün derdi hep :D
00 Yorumlabelki, bir kız olduğun için (bide ona yakın olan bir kız) kızları daha iyi tanıyıcağını , değerlendiriceğine ve ona kızlar hakkında taktik vericeğini düşündüğü için senden akıl almaya çalışıyodur
00 YorumlaKarşı cinsiyetten bir kişi o kadar mesaj atmaz, atsa da hoşlanıyor demektir.
Hele ki arada nikah düşüyorsa ve sana bunlardan bahsediyorsa bu ihtimal kesinleşir.00 Yorumla
+1 yılkardeşim rahatsız oluyosan cevap vermiyceksin bukadar basit.. abi akraba ayağına sılıyor işte senden yüz bulsa ileri gidecek daha neler diyecek neler..
10 Yorumlasana acılıcak onun alt yapısını yapıyo. (erkek değil miyiz hepimiz aynıyız.)
10 YorumlaBence seni yedekliyor ya da hissettirmeden kıskanıp kıskanmadığını, ona olan ilgini ölçmeye çalışıyordur. ÇAKALLL
00 Yorumla
+1 yılkonuşmak ister ya da hoşlanıyodur en nihayetinde kız güzeldir yvşayacaktır.
00 YorumlaMesajlarına cevap verme, arada sırada bazılarına ver oda geç olsun, bir şekilde soğut kendinden
00 Yorumla
+1 yılYazık ya acıdım sana. Bu mesaj atma olayı telefona mı yoksa herhangi bir sosyal medya hesabına mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılWhatsapp tan
%90 kekoluktan %10 sevdiğinden ihtimaller işte jskdjsgsj
00 Yorumlabence zarf atıyor. başka kızlardan bahsederekte nabız yokluyor.
00 YorumlaBelki o kızdan hoşlanıyordur ya da birisine kötü zamanında ihtiyacı vardır.
00 Yorumlaçok basit ya seviyor. ya da sapık arasındaki farkı sen bulacaksın artık
00 Yorumlagizli kullanıcı olmasa idin sana mesaj atıp da niye mesaj attığını söyleyecektim burada söyleyemem
00 Yorumla
+1 yılne yapmaya çalıştığını boşver, hoşuna gitmiyorsa cevap verme.
00 Yorumla
+1 yılsimdi burada bize boyle diyosunda Allah bilir yuzune guluyosundur
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmami bekliyosun saygimdan dolayi guluyorum mecbur zaten 5 6 aydie gormuyorun
+1 yılHoşlanıyor olabilir ya da aranız daha iyi olsun istiyor olabilirmi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sana yazıyor işte açıkça... Abi deme bence lazım olur..:))
00 Yorumla
+1 yılsenden yuksek ihtimalle hislaniyor hatta iliskileei konusunu aciyorki senin düşüncelerini siniyor
00 Yorumlayavşamay çalışıyor belli ki tersleye tersleye cevap ver olmadı hiç cevap verme
00 YorumlaGenellikle bu tarz durumlar kızdan kaynaklanır sen cevap verme veya uzatmadan kısa cevaplar ver anlar zaten
00 Yorumlamelankolik bir dönem de senden biraz elektirik almışta ola bilir sende gördüğü sıcaklıktan dolayı da sana yönlenmiş bir ruh hali ola bilir, kötü niyetli olmamak lazım her zaman
00 Yorumla
+1 yılBu can sıkıcı bir durum, olabileceğince soğuk davran ve onu utandır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yıl10 bin sms hakkı vardır ve bunu kullanmak üzere bir kurban bulmuştur kendisine.
00 Yorumla etrafindekilere kişilere; bu çocuk sana yazıo kızım muhabbetini doğurtmak için yazar :D
00 YorumlaSende cevap verme işim var şu an de ne bileyim bahane mi yok? Bahane uydur. Bence dinleme yani sonuçta bu baya uçmuş birisi gibi duruyor.
00 Yorumlaya cool olmaya çalışıyor i*ne sen bana ne l*n gevşek de
ardından
0R. ço ysa sana küfredip sktr olup gider iyi biriyse tama üzgünüm der gider00 YorumlaSeninde aynı konuştuğu konuları konuşmanı istiyor olabilir. Veya yalnız kalmıştır sıkıntıdan ne dediğini oda bilmiyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde basıma gelmişti çalıştıgım yerde bilgi işlem görevlisiyde bigün bilgisayarım bozuldu bilgisayarımla ilgili bir mesaj atıp sonrasında günlük konusmalara geçti bende cevap vermesem ayıp olcakmış gibi hissediyorum üstelikte evli ve cocugu var ya
00 Yorumla
+1 yıl:PPP vercegin cevap uzatmaya meyilli olmasin kestir at cvplarnla
08 Yorumla
Soran+1 yılGulucuk falanda koymuyorum ama bazen cok komik birsey soyluyor guluyorum ozaman daha cok uzatiyor :/
- +1 yıl
İstemiyorsan mesaj atmasini gülmekten isesen bile cevap Verme ya da sacmalama falan yaz güldüğünü görüyor mu sanki
Soran+1 yıl:D boyle yapiyorum gulunce. Gulmeyincede bisey mi var dargin misin bana diyor :/
- +1 yıl
Zorlami gulcem isim var de aslında her şey sende bitiyor kisacasi yeri geldiğinizde sevgilinize trio atabiliyorsunuz baskasina hic taviz vermeye bilirsiniz
Soran+1 yılHic sevgilim olmadi. Ayrica bana sevgililerini anlatiyor. Yok iste kizlar bunun pesinde kosuyormus bilmem ne
- +1 yıl
Sana asiliyor mu sen bundan rahatsız misin gerçekten ve emin ol konuşmak istemezsen engellersin bak mesela bana tek cvpla susabilirdim ters olması şart değil ama soru cevap vs gibi olunca aksama kadar gider neyse ben kapatayim kolay gelsin
Soran+1 yılYa abinim senin diyor. surekli derslerimizi soruyor sinemaya davet ediyor falan. Abim bu ksdar ilgilenmiyor ona da dedim ilgilinme benle ilgiden hoslanmiyorum dedim hala ayni. Akli sira cok ilgilenerem etkilemeye caliscak ama imkansiz yani
- +1 yıl
Numaranin som rakamimi değiştir ver aileme kurtul
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok sınır edıcı durum. Oyle birinden sogurdum acıkcası bence cevap verme
00 Yorumlazaman dilimine göre değişir sabahın körüyse rüyasında görmüştür, öğlense işi gücü yoktur, akşamüstüyse akşama hazırlık yapıyordur, akşamsa yemekten sonra iyi gider diyordur, geceyse sakın cevap verme :D
00 Yorumla
+1 yılistemiyorsan tavır koy bu işin ayıbı olmaz bizimde çok aile dostumuz var hiç kızlarına yazmadım
00 YorumlaBence herıf hayallerını senle paylasıyor... anlattıklarının cogu yalandır... emın ol:)
00 Yorumla- Devamını Gör (187)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat