AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
muhabbetini sevmiş olabilir seninle konuşmak iyi geliyodur belki
Ya konusmak icin durumunu anlatmak istedigi birini ariyor ya da seni kiskandirmaya calisiyor
Eger ona sadece abi gozu ile bakıyorsan uzak dur yoksa bir erkek elde etmedigiyle bu kadar samimiyet kurmaya calısmaz
Bencee ağzını arıyorda olabilir ilşkiye bakıs acını belki öğrenmeye calısıyo ama sana yazıyo bu yazıyoo yanii konusma yanlış anlaşılır
Bak Erkeklere mesaj Atsalar Napıyım A*k diye küfür felan ediyolar :D bilmem ben kızlara mesaj atarken eğlenıyom kızdırmak vb :D
Bu aile dostlari hep mi sorunly olur? Bnmde vardi 2 ayda bir bir hfta pesimde arar gece gece yarsi gorslm der sonra kayp hep böyle
Niyeti iyi de olabilir kötüde hoşlanıyor olabilir de olmaya bilir de ben ne bileyim yandexmiyim ^^
İşte sana gerizekalı bir erkek :)) tecrüben olmuş :)) şimdi yol ver gitsin :)
Yazma. Abi görebilirsin ama babamın oğlu değil. Zaman kötü :)
Önce ark ayağı sonra sevgili muhabbeti yakında sana çıkma teklif eder
En çekilmez tiplerden yanı
Ölü taklidi yap başka kaçar yolu yok
hahaha
Kıskandırıp Onunla ilgilenmeni sağlamaya çalışıyor.
senden ilkgi görmek için önce kendisi mesaj yolu ile sana ilgi veriyor
yokluktan sana sarmış veya fazla dostu yoktur senle mesajlaşıp vakit geçirmek istiyodur
Aklında kalmışsındır belki, belki de kullanıyordur saf görüp.
Seni seviyo ama söyleyemiyo kıskandırıyo aklı sıra sende onu seviomusun anlamak için
Bendede durum oyle, saygidan cevap veriyom, konu uzadikca uzuyo ve baktim ki karsimdaki ask sarkilari yolluyo, kiskanma meseleri dedim nolyoruz. Bu gunden sonra cevap versemde kisa kesmem gerekecek
Mesaj atıyorsa elde etmeye çalışıyordur açık ve net
aradıgı zaman erkek arkadasım arayacak ben sen sonra arasım mı de...
alir mesajı
bugün bacım yarın ihtiyacım, bilmem anlatabildim mi
bunu kendisine yüz yüze söylesen daha doğru olur diye düşünüyorum belki yüzü kızarır eğer erkekse tabi utanma duygusu varsa
Senı delirtmeye çalışıyor, seni o kızı öldürmeye teşvik ediyor. Sen ne yapacaksın, takmayacaksın. ama olmuyor :)
Aklinca seni etkilemeye calisiyor.
Biraz da senin nabzini olcuyor.
bir bosver eli ayagi duzgun birni bul desen sana yapisacak kesin i*ne ;)
açık açık söyle bence bu kadar mesajlaşmak istemiyorum diye.
Kolay degil iste akrabamiz gibi bisey
Nabzını yokluyor işte sende birsey var mı ona karşı diye , birde sana kabaran birşey var dikkat et telefon numaranı değiştir kaç oradan hemen cabuk ol :))
Aptallik yapiyor :D seni deniyor bence. Eskilerini anlatinca verecegin tepkiyi merak ediyoru olabilir. Ondan hoslaniyo musun gibi mesela.
Git kiza bidaha bidaha mesaj at barisin diyorumm
seni kıskandırmak istiyodur yani bunları anlatınca ne tepki vericeksin onu öğrenmek istiyodur bence ama fazla muhattap olma Footyfanaticfn dediği gibi nazikce mesaj atma de.
İlgini çekmiyorsa kısa kısa cevaplar ver, ve arada abi, kanka falan de
Bnmde basimda gldi her yolu dnedm kurtulamdm. en snunda artk tl yuklemicemi soyledm. d
pişt ;)
aaaa kim var buydaa:d
ya çok samimi gördüğü için,,, ya da hoşlandığı ve belli edemediği için
Niyetini bilemezsin ne düşünüyor veya ne planlıyor zaman gösterir
SAMİMİ OLMAYA ÇALIŞIYORDUR, RAHATSIZ OLUYORSAN UZATMA MUHABBETİ
sen abi diyorsun ama o sana kardeş demiyor uzak dur
engelle veya noyunu degış olmadı kendısıne soyle mesaj atma dıe o anlar
cevap yazma neden derse mesaj yazmaktan sıkıldım dersin
Bir gun sze geldiginde babanin yaninda ona deki bundan sonra bisr olursa babama mesaj at benders calssyrm vs biseler salla bence
Söyle bir gerçek var kim ne derse desin o erkek kızı s... için devamlı mesaj atar bence başka açıklaması yok :)))
Ego tatmin etmek kendini begendirmek. Karaktersiz en nefret ettigim kisilikler.
Benim başımdada vardı çok sıkıyolar ya boşver cevap verme ne yapmaya calistiklari belli degil
Cevap verme bnmde peşimde öyle biri vardı tırstım, görmezden geldim.
Seni kazanmak için değişik ve saçma yöntemler deniyor buda onun saçmalamasına sebep oluyor
uygun bir dille uyar. baktın yine devam ediyor aile büyüklerinden birine söyle bence
çaktırmadan sana ayar vermeye çalışıyor tansiyonunu ölçüyor çakkal
bence cok sacma sende muhabbetii bitir işim flan var de konusmaa
psikolojık olarak konuşmaların adamı rahatlatıyor olabılır :d
senınle konusmak ıstıyodur cevresındede pek kız yoktur ondan
Yavsiyor ama belli etmiyor yanlış anlama şöyle bir benzetme yapım 'versen yok demez' yani
kendine bağlayıp gitmek için tamamen egosal diye düşündüm sen ilgi gösterincede bıkar birşey çıkmaz bundan..
yaw senden hoşlanıyor işte.. bende saksı değilim demeye çalışıo :D
Istemiyorum sogudum artik surekli yaziyor
benden hoşlanıo musun abi de.. evet derse allah belanı versin sana abi diyorum l*n ben filan böyle gitt. hayır derse de.. ne diye mesaj atıp duruosun abi aramızda bir mesefa olsun istiorum de :)) tek çare
kesinlikle yakın arkadaş ya da dostu olmadığından sana anlatıyo.
Var arkadaslari , kiz arkadaslari vs de var ters cevap veriyorum trip atar gibi bisey yaziyor bende daha bisey yazmiyorum ertesi gun ^.^ bu isaretle konuya giriyor
ohoo sen de o mesajdan sonra normal konuşmaya devam edersen tabi atar :/
3 meaja cevap verme anlar bişeyleri ee baktın halla atıyor açık açık mesaj atmasını istemedigini söyle anlar heralde o kadarda öküz degildir
takma yazdıklarını sonra neden takmıyosun dediğindede soğuk konuş olur biter
sevgilim var rahatsız oluyor seninle konuşmamdan de
sohbet edicek arkadaşı yokmuş sen de cevap verme müsait dilim işim var vs de bir daha yazmaz zaten
Sana yürüyo ne yapacak rahatsız duyuyosan hemen mesafeni çek
k. b. ama seninle egolarini tatmin ediyor. acik sozlu ol rest cekmek en dogrusu bana kalirsa.
senden bişeyler bkliyo blkide seni kendine çok yakın hissediyor...
bence sen kıskanıyormusun diye bakıyordur ve senı sevıyor olabılır bence sen ondan uzak dur
Hoşlanıyordur sen hoşlanmıyorsan abi falan de anlasın senin sevmediğini
yardım istiyor olabilir bu yazdıklarından tam ne istediğini bilemeyiz.. belki canı sıkılmıştır.