2 Yıllık cok güzel bir ilişkim vardı ve terk edildim?

hiç uzatmadan konuya gireceğim 2 yıllık ilişkim vardı cok güzeldi ve terk edildim ilişkiye başlamadan önce eski sevgilisi tarafından taciz edilmişti ben ona sahip cıktım ve o an aşıktım ona sonrasında tek benle konuştu dertleşti ve ben herşeyimi ona göre ayarlamıştım hayatımı kararlarımı düşüncelerimi geleceğimi hayallerimi her neyse benim bi zaman sonra güvenimi inancımı kırdı bunu 2 3 kez tekrarladı ben genede affettim onu son zamanlarda cok tartışıyo duk ve sonra en son kavga ettiğimizde ayrıldı benden bana hata yanlış yaptı ben gene ona yalvardım gitme diye gözüm ondan başka hiç birşey görmüyor çünkü ona çok bağlandım ve günlerce fake hesap açıp ona yazıyorum hep engelliyor hayatımdan git beni rahat bırak gibi cümleler duyuyorum cok ağır cümleler kuruyor en son cümlesin babamın lüKS hayatını bırakıpta senin fakir hayatına düşemem gibi cümle söyle ben ilk başta soğumam için söyledi diye düşündüm hala daha ne için söylediğini bilmiyorum artık beni sevmediğini söyledi kendimi ona küçük düşürdüm kendimi hep değersiz gösterdim ona gerçekten deli divane olmuşum ona karşı, içimde fırtına kopuyor ne ailem var ne arkadaşım var nede dertleşcek bir dostum kimsem yok sadece o vardı şimdi, içimdeki fırtına beni bitiriyor intihar düşüncelerine giriyorum 1 aydır ama intikam almak istiyorum gerçekten cok büyük bir intikam almak istiyorum istesem 2 dakikada onun hayatını zindana çevirecek şeyler yapabilirim cok kötü hayatı olabilir 2 dakikada yapabilirim ama gönlüm vicdanım kalbim buna izin vermiyor günlerdir yapsam mı yapmasam mı diye kendimi bitiriyorum gerçekten napmalıyım ne unutabiliyorum nede ona gidebiliyorum erkekliğimden adamlığımdan utanıyorum artık ve en kötüsüde onca şeyden sonra hala onu seviyor olmamdı.
2 Yıllık cok güzel bir ilişkim vardı ve terk edildim?