2 yıllık ciddi ilişkimde durduk yere terk edildim?

Merhaba kafam o kadar karışık ki eni sonunda buna başvurmak istedim 2 yıllık bir ilişkim vardı ayrılıklarımız olsada kısa sürmüştü ama son zamanlarda her şey çok iyiydi 31 Aralık gecesi bana çok güzel metin yazdı evlenmeyle ilgili hayaller bile kurdu ama 1 ocakta buluşmayı ekip 5 gün boyunca bana hiç yazmadı 5 günün sonunda arabayla önümden geçip arkadaşıyla gülüp önümden geçip gitti fotoğraf paylaştım ve bana yazdı bitti diye ama ortada bir sebep yoktu fotoğrafımdada normal kahve içerken çektiğim bir fotoğraftı her şeyi düşündüm neden ayrıldı diye ama bulamıyorum sonra hemen kızları eklemeye başladı gecesinde kız arkadaşlarım bana ekran görüntüsü attı beni ekledi diye şok içinde kaldım ona atınca senin çevrene mi layığım diye küfür etti sonra hep kız eklemeye devam etti ve 1 hafta sonunda helallik istedi başta etmedim ama etmezsen bende etmem dedi sonunda gönlüm el vermedi ettim üzerimde bir hakkı yokken bile ve ameliyat geçireceğimi öğrenip 2 hafta sonra tekrar yazdı neye ihtiyacın olursa hep buradayım yaz dedi noldu dedi neye ihtiyacın varsa falan diye ve ben sadece beni ortada bırakan biriyle özel hayatımla ilgili konuşmam dedim oda seni sadece üzüyordum dedi yapamıyorduk dedi ama çok mutluyduk halada kızları eklemeye devam ediyor ama hala çok özlüyorum çok kırgınım çok uzun yazdım kusura bakmayın ama lütfen biriniz yardımcı olun çünkü düşenemiyorum artık 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2 yıllık ciddi ilişkimde durduk yere terk edildim?