Berbat bir çocukluk yaşadım. 6 yaşımda ailemden koparılıp akrabalarımın himayesine verildim. Bu bende travma oluşturdu, hiç bir zaman sosyal bir insan olamadım. Hayatım boyu kaçmaya çalıştığım ne varsa hepsiyle zorla yüzleştim. En sonunda 18 yaşımda ilk kez aşık oldum, ama birde baktım ki aradan yıllar geçmiş ben onu unutmasamda o beni unutmuş ve kucağında başka bir adamın çocuğu var.
6 yıl daha geçti, hayatım bildiğiniz b*k çukuru gibiydi. Karşıma ikinci kez birisi çıktı, ilk başlar ona biraz mesafeli davrandım ama ikinci kez aşık oldum. Çöle yağan bir yağmur gibiydi. Sonra o da çekip gitti. Heryerden elim kolum kesildi. Çok dua ettim, sonra beni heryerden engelledi. Yine dua ettim 2 gün sonra bir mucize oldu aniden kendisi yazdı bana. Onun bir problemimi hall etmemi rica etti, hemen ettim bende. Ama o andan sonra hiç sesi çıkmadı. Yine gitti galiba. Hani dua ederiz ya, kabul olur. İşte o insanlar nasıl yapıyor o duayı? Neden hep güzel çocukluğu olan, aşırı sosyal, parası olan, sevgililerini sürekli aldatanların hep duası kabul oluyorda. Neden benim hiç olmadı? Tek suçum biraz mutlu olmayı istemek mi?
6 yıl daha geçti, hayatım bildiğiniz b*k çukuru gibiydi. Karşıma ikinci kez birisi çıktı, ilk başlar ona biraz mesafeli davrandım ama ikinci kez aşık oldum. Çöle yağan bir yağmur gibiydi. Sonra o da çekip gitti. Heryerden elim kolum kesildi. Çok dua ettim, sonra beni heryerden engelledi. Yine dua ettim 2 gün sonra bir mucize oldu aniden kendisi yazdı bana. Onun bir problemimi hall etmemi rica etti, hemen ettim bende. Ama o andan sonra hiç sesi çıkmadı. Yine gitti galiba. Hani dua ederiz ya, kabul olur. İşte o insanlar nasıl yapıyor o duayı? Neden hep güzel çocukluğu olan, aşırı sosyal, parası olan, sevgililerini sürekli aldatanların hep duası kabul oluyorda. Neden benim hiç olmadı? Tek suçum biraz mutlu olmayı istemek mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Duam kabul olucak diye bekleme sabırla et duanı kardeşim. VE sadece dua etmekle de olmuyor. Önce Allahi memnun ediceksin ıbadetinle ki Allahta seni ödüllendirsinn
Valla ben giderek ümidimi kaybediyorum. Artık herşey boş geliyor bana. Hani sadece aşk konusunda değil, herhangi bir konuda yapa bileceğim birşey olsa gidip hayatımı değiştiririm ama dua etmek dışında yapacağım hiç birşey kalmadı ve o da olmuyor zaten. İnsan oğlunun kendine söylediği en büyük yalan bu "umudunu kaybetme, sabr et". Ama gerçekler çok başka. Ahmet Kayanın şarkısında dediği gibi (çaldılar çocukluğumu habersiz). Eğer çocukluktan mutlu bir hayatın yoksa hiçbir zamanda olmayacak işte
Ne derece sakat insanlar var ama bi sekilde çalışıp hayatina devam ediyor senin kadar umutsuz olmuyolar. Silkelen VE kendine gel
Bence dua konusunda isyan etme. Hayırlısını bilemeyiz. Karşına çıkan insanlar seni mutlu etmeyecek belki Allah koruyor
Ben hep şöyle derim. Eğer Allahın her şeye gücü yetiyorsa, ki yetdiğinede tüm kalbimle inanıyorum. Neden hakkımda hayırsız olan hiçbirşeyi hayırlı etmedi? Beni hiç seven olmadı biliyor musun? Kimsede mutlu etmedi. Gitmesinler diye ben hep mutlu etmeye çalıştım karşımdaki insanları
Diyecektim bunu ama demedim kendini kullandırdığını zaten az da olsa belirtmişsin giderse gitsin daha iyisi gelecekse hepsi gitsin
İmtihan dünyasındayız maalesef aksilikler oluyor ama sonrası güzel olacak buna inanmalıyız
Kimseye günah atamam kimse beni kullanmadı. Ben hep karşımdakinin gözünde değer kazana bilmek için çabaladım durdum. Sonuçta değersiz biri oldum
Duaya devam etmeni öneririm. İnşallah güzel bi yuvan olur. Tek olsun ömürlük olsun inşallah
Güzel dileklerin için çok teşekkür. Ama hiç bir zaman evlenmemeye gayret göstericem. Madem mutlu olmak hakkım değil, bende olmaya çalışmayacağım.
Yanında büyümediğim için anneme hiçbir zaman doymadım ben. Bir tek o ağlamasın, üzülmesin diye başıma gelen herşeye susuyorum. Yoksa çoktan bir trenin altına ya da bir binanın çatısında atmıştım kendimi
Sen öyle bir dilekte bulunursan evlenmezsin tabi. Sen mutluluğu kendine layık görmüyorsan dua ediyorum olmuyor diye aceleci davranıyorsan suçu dua da arama
Senin kafanı şişirdim kusura bakma. Yanlış anlama ben Allahı suçlamıyorum hiçbir konuda. Sadece olmuyor işte. Bende artık isteyemiyorum. Artık dua ederken bile yürekten edemiyorum, çünkü içimde bir ses zaten kabul edilmeyecek diyor. Belkide benim kaderimde budur. Ama sana söz veriyorum, bir gün duam kabul olursa onunla evlenirsem. Seni düğünüme davet edicem
Beni nerden bulucan da davet edicen😂😂 inşallah sen mutlu ol da gerisine takılma. Bazen sabretmeyenlere Allah daha önce gönderiyor. Sabreden bir insan olarak bazen canımı sıkıyor bu durum ama diyorum bu da imtihan beklemek zorundayım
Olanı kabullenmek bizim hayrımıza