İlgi göstermek ve bunu davranışla hissettirmek diyebilirim. Sevdiğim insanın küçük şeylerini hatırlamak, yanında olmak, temas etmek ve değer verdiğimi belli etmek benim için önemli. Sadece güzel söz değil, sözün davranışla desteklenmesi daha çok anlam taşıyor.
Benimki de ilgi aslında, sevdiğimi hissettirmekten ve bunu davranışlarımla göstermeye çalışırım. Ama karşılığında aynı samimiyeti ve ilgiyi görmediğim yerde de kendimi zorlamam, bir noktadan sonra geri çekilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlgi göstermek ve bunu davranışla hissettirmek diyebilirim. Sevdiğim insanın küçük şeylerini hatırlamak, yanında olmak, temas etmek ve değer verdiğimi belli etmek benim için önemli. Sadece güzel söz değil, sözün davranışla desteklenmesi daha çok anlam taşıyor.
Normal sadakat ve değer vermek
Benimki de ilgi aslında, sevdiğimi hissettirmekten ve bunu davranışlarımla göstermeye çalışırım. Ama karşılığında aynı samimiyeti ve ilgiyi görmediğim yerde de kendimi zorlamam, bir noktadan sonra geri çekilirim.
Ben sadece Türkçe ve İngilizce biliyorum dil olarak.
Ooo ingilizce varsa iş tamam reis, her ırka ulaşabilirsin 🤣
Ağzını burnunu yiyomm
hiç sevgi dilim yoktur insan görünce midem bulanıyo bizim eve biri gelince gene bu canım geldi mi diyorum
ısırırım gözünün içine bakarım sonra yine ısırırım
İlgi, temas. dd
Döverek sevmek 😅
ilgi ilgiiiii vermek, bogmak
Isırmak
Sevgi dilimi yuttum
Sevgi dilim yok
Sarılmak.
Vurmak ve ısırmak
Çocuk la bunlar ne anlarlar aşktan
Mıncıklarım affetmem 😌
Dikiş nakış