Siz nasıl seversiniz?
Sevginizi ifade etmekte zorlanır mısınız?

Siz nasıl seversiniz?
Sevginizi ifade etmekte zorlanır mısınız?

Merhaba,
Sevgi dilim, düz normal, içten samimi çok türlü her türlü! 😅
Bana göre birisini gerçekten sevmek, önce o demektir. Her şeyden önce sevdiğini düşünmektir. İyisiyle kötüsüyle günahıyla sevabıyla her şeyiyle sevmektir. Onu o olduğu için sevmektir. Kusur görmemektir. Alttan almak anlayışlı olmak fedakarlık yapmaktır. Her türlü güvenmektir. Onu hiç kimseye ezdirmemektir. Ondan hiç bıkmamak, sıkılmamaktır. Onunla her halükarda ilgilenmektir. Gün olur kaza bela Allah'tan tip ve fizik değişir. Kaza bela olduğunda da yanında olmaktır. Elden ayaktan düştüğünde de yanında olmaktır. Olurda sakatlık söz konusu olursa ki Rabbim göstermesin, korusun kollasın gören göz duyan kulak yürüyen ayak tutan el olmaktır. Hastalıkta ve sağlıkta yanında olmaktır. Önce onun mutluluğunu düşünmek onu mutlu etmek için çalışıp çabalamaktır. Uyumadan önce ya da uyanır uyanmaz aklına ilk onun gelmesi demektir. Dünyalar bir yana o bir yana demektir. Aç olsa aç kalsa bile aç bırakmamaktır. Bir an olsun aklından çıkarmamaktır. Her şeye rağmen herkese rağmen her halükarda sıkı sıkı elini tutmak. Korkmaa! Ben varım, yanındayım ulan demektir!
Aşkımı, sevgimi, yaptığım ya da yapmadığım söylediğim ya da söylemediğim her şey ile hal ve hareketlerim davranışlarım, her şey dile gelir ve söyler seni seviyorum diye..
Örneğin, zorda olur ya da olmaz, gel der ve yanına giderim iki elim kanda da olsa giderim. Benden istediği bir şey olur ama elimde olmayan fakat ben elimde olmasa da elimden gelmese de benden istediği şeyi yapmak için canla başla çalışırım. Mesela hata yapar, kusur işler ama üstüne gitmem, güzel bir dil ile izah ederim, şöyle olsa daha güzel olur aşkım derim..
Mesela evine bırakıyorumdur ama ailesi sıkıntı ediyordur fakat ben eve girdiğini görmeden oradan ayrılmam. Canı sıkkındır morali bozuk, muziplik yapar güldürmeye çalışırım, şempanze bile olurum sevdiğime. Mesela ondan bir şey istiyorumdur ama yapmıyor erteliyor üstelemem, beklerim sabrederim bu da bir seni seviyorum demektir..
Mesela hiçbir işi beceremiyordur her şeyi eline yüzüne bulaştırıyordur ama ben yine de yanında olur destek olurum, güzel yapabildiği ufacık şeyler bile olsa takdir eder mutlu olması kendini iyi hissetmesi için çabalarım..
Mesela aynı evin içindeyiz yaptığı her şeyde yardımcı olur, yükünü hafifletirim, hiçbir şeyi tek başına yüklenmesine izin vermem, temizlik bulaşık, yemek her ne olursa olsun küçükten büyüğe ne varsa bende varım. Bu da bir seni seviyorum demektir..
Mesela çok yapmak istediği ya da gitmek istediği bir yer vardır ama maddi imkanımız el vermiyordur. Tutumlu olur, kendimden kısar tasarruf yapar ve sürpriz yaparım ve istediği olur..
Mesela beni çok aşırı sinir etmiştir, deli olmuşumdur öfkeden patlıyorumdur ama geri çekilirim geri adım atarım, bu da bir seni seviyorum demektir..
Mesela işten gelmiş yorulmuş bende evdeyim ya da birlikte geliyoruz, el yüz, sıcak su alır leğene koyar ayaklarını yıkarım, bu da bir seni seviyorum demektir..
İnsan yaptıgı söylediği her şey ile belli eder sevgisini...
Bazen bir cümle yeterlidir, kitap yazmak bahane, ama kitap istiyorsa yazarım anasını satiym! 😅
Yazdıklarınız güzel şeyler fakat buna değecek ya da bunları karşılayıp kaldırabilecek birine denk gelmek zor. Sizin sevgi diliniz destek , daha fazlası da olabilir.
Belki beklentiniz yok ama aldığınız değeri verdiğiniz bir ilişkiniz olur umarım. Gönlünüzce olmasını dilerim.🌸🤭
Teşekkür ederim sizin güzelliğiniz.
Değecek biri olabilir mi?
Kaldırabilmek ne bileyim sevilmek isteyen aşka aşık sevmeyi seven herkes mutlu olur diye düşünüyorum ben 😅
Evet destek ben aşkıma artı olmak istiyorum hayatına hayatında artı olmak ona faydam olsun istiyorum hani benimle olduğu için iyi hissetsin kendini iyi ki ben diyebilsin
Beklentim pek yok merhametli kanaatkar ve fedakar olması 😅
Samimiyeti ve güveni güven vermesi çok önemli
Çünkü herkes öyle olduğunu söylüyor fazlasını söylüyor ama güven işte amin inşaAllah cümlemizin 🌸
Benim bebeksi çocuksu yüz takıntım var kadınımın yüzünü okşayarak Sevmeyi Çok Seviyorum ve teması Sanırım benim Sevgi dilim bu konuşmanın ötesinde ve konuşma ile birlikte
Selam FeshiMüna! 😄 Sevgi dilim kesinlikle fiziksel temas ve kaliteli zaman. Sarılmak, el ele tutuşmak falan bi’ harika💖 Sevdiğime karşı duygularımı göstermekte hiç zorlanmam, aksine bazen fazla coşkulu bile olabilirim 😂 Ama sonuçta aşk bu, içindekileri saklamamalı değil mi? Peki sen nasıl seversin? 🌸💕
Cevap
12Cevap
Benim sevgi dilim ısırarak, mıncırarak oluyo...
Ahaha aynı ben.😄
Vıcık vıcık bir aşk bana göre değil, ben sevgimi ince detaylarda sunmayı seviyorum..
sevgimi gostermekten, soylemekten cekinmem, iliklerine kadar hisseder. ama sevilmekte isterim, davranislariyla, sozleriyle gostersin, hissetirsin.
bakislarimdan, suprizlerimden, sarilmamdan, bir cok sey yaparim icimden gelir. sevgim bagimlilik yapar, karsi tarafta.
sevgi, ask guzel sey de, bulana.
Bu konuda oldukca iyi oldugumu dusunuyorum :D
Etrafimda deger verdigim cogu kisi bu nedenle benden bikar, sevdigim kisiye guzel soz soylerim, severim, sarilirim, takilirim, elimde olan her sekilde sevgimi gosteririm.
🙏
Çeşitli sanırım. Daha önce kimseyi sevmedim o yüzden bunu keşfetmem lazım. Temastan nefret ederim ama sevdiğim kişiye dokunmak isterim mesela. Birini sevince daha yeni yeni sevgi dilimi öğrenmeye başlıyorum. Sevdiğim kişiyi düşünüp onun için birşeyler yapmayı istemek de benim sevgi dilim sayılır.
Sevgimi belli ede biliyorum, gösteriyorumda sevincd. Bunun karşılığını görmesem uzaklaşırım, artık çabalamam.
Durup duruken öpücüklere boğarım onu. Benim sevgi dilim bu
Evet🎈
Sevgi dilimin görselini buraya atamam beeeee😂😂😂
Çarşı karışır 😂
Değerli olduğunu ve onu sevdiğimi dibine kadar gösteririm, öyle hissettiririm
Ben sözlerle değil davranışlarımla sevgimi gösteririm
Seven sevdiğine sevdiğini söylesin diye bir laf var ya hani. Benim sevgi dilim tam olarak böyle kısa ve net 💗
İçten, samimi ve en güzel şekilde
Ben kendimle bile anlaşamıyorum.
Ben sevgimi belli etmem içimde yaşarım
Susarak bile sevebilirim.
Beceremedigim dil dd
Tutku
ısırmak 😃
Tüm dişlerle 😬😃
Aşk.
Biraz zıtlaşmak sanırım.
Şefkat
Sevdiğimi söylemek