Erkek arkadaşım benden önce kuzenime yazmış?

Merhaba arkadaşlar benim sorum şu ki online bir oyunda tanıştım erkek arkadaşım ile 2 ay oldu ve buluştuk her şey çok güzel ilgisi, sevgisi ama bir sorun var ki erkek arkadaşım benimle tanışmadan önce kuzenimi 3 4 kere eklemiş kuzenim reddetmiş isteğini geçen hafta söyledi bana bunu sevgilime söyledim hatırlamıyorum ama eklemiş olabilirim ama şu an seni seviyorum umrumda değil başkası dedi bende ısrarla eklemissin dedim o da 1 kere ekledigini kabul etmeyince tekrar olmadığını söyledi ama kuzenime sorduğumda 3 4 kere istek attığını söyledi her neyse konuyu sineye çektim ama her oyun oynadığımız zaman beni unutuyor sürekli kuzenimle sohbet ediyor şakasına bomba atıyor ikimiz birden bayıldığında onu kurtarıyor ben ölüyorum farklı illerdeyiz geçen günü ben çalışıyorum gelir misin yanıma dedi bende olur gelirim dedim ayrıntıları konuşalım dedi akşam aramış kuzenini de çağır dedi bende baş başa olmak istediğimi söyledim biraz beraber oturalim sonra biz bas basa kaliriz dedi. Sinirlendim belli etmedim ama o anlamis bir seyler olduğunu soyledim bas basa kalmak istedim seninle dedim o da bir arkadas sordu kuzenini o yuzden cagirdim dedi. Kafam cok karisik. Sizce ne yapmalıyım? Yaşlarımız 20
Erkek arkadaşım benden önce kuzenime yazmış?