Güncellemeler
1 yıl
Arkdaşlar kuzenim dediki işte benim bir çocuğum var boşandim dedi işte senle aynı ortama artık giremem dedi ne yaziyor ne bişey yapıyor hemde annen kabul edermi dedi ne yapacam ben ya her şey gönlünce olsun falan dedi işte kuzenin olarak ben seni seviyorum dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
akraba ilişkilerinden hiç hoşlanmıyorum midem bulanıyo kusura bakma ama başka insan mı kalmadı
Bence ama oda beni seviyor caktirmiyor geçen annemgil yanımdan gidince karşida oturuyodu yanıma geldi
kuzenimle ben de yan yana oturuyorum kuzensiniz ya hani ne alakal böyle düşünceler neyse çok yorum yapmak istemiyorum ama başka seçenekleri de düşünsen fena olmaz iyi günler
Ya ama daha öncede ben onu opmustum önceden fazla yaklasmiyodu şimdi ansızın ariyor hiç aramayan bir kız neden arasın htta geçenlerde bubisten cikmis işte size gelicem evdemisin falan dedi bende işe gidecem fazla vaktim yok falan dedim genede geldi ben işe gidincde fazla durmamış çıkmış gece saat oninikide aradı kısa bir perdeyi takmam için gittim bende ben gelmeden önce kardeside varmiş evde gitmiş gezmeye oda yapabilirdi
Bu iş libido değilse bende bir şey bilmiyorum soran kabul etmez şimdi de neyse
Hayır libido işi değil
Kardeşim başka kadın mı kalmadı çocuk damat olsa hakkını oda ya bilir misin konuyu önce kendine itiraf et libido bu ben fikrimi söyledim iyi geceler
Çocuk sakat olsa diyecektim klavye hatası
Akıllıymiş kadını rahat bırak
Rahat bıraktım zaten ne yükseliyon
Söylemişsin zaten devamını da getir belki o da senden hoşlanıyor seviyor
Ne deyim ki onu bana söyle ama şunu soyledim bak böyle söylediğimi kimse bilmesin diye kesinlikle söylemem dedi
Onun da bi bildiği vardır seni seviyor büyük ihtimalle şimdi ki diğer yorumlara da bakılırsa
İşte bende seni seviyorum demedi bende süphelemiyorum.
Şüphelenmekte haklısın ama böyle yaptığına göre var bi bildiği
Yanyana gelince ne halt yiyecem ben ya
Orası da sende
Sen olsaydın ne yapardin
Bu kadar şeyden sonra söylerim adım atılmış geri gitmek olmaz
Ben çok şaşırıyorum kuzenine aşık olanlara biz kardeş gibi büyüdük Bir kısmıyla Bir kısmıyla da düşman gibi o yüzden herhalde
Ben seviyorum oda beni seviyorda bence caktirmiyor durumu. Bisuru kişi görmüş neden bitek o yaziyor
Çoluk çocuk kafasıyla düşünmek bu olsa gerek
Çocuk dediğin kişi benim 28 yaşindayim niye yani kuzenler aşık olamazmi
Yorum yok
İyi peki düzgünce bı yorum yapma zaten herşeyi imkansizlastirsn bu insanlar zaten
Yanlış yapıyorsun kuzeninle böyle bir ilişkinin içinde kesinlikle bulunma
Zaten kabul etmedi valla
Doğru olanı yapmış sen de üsteleme aile içinde gereksiz gerilim çıkar her şey alt üst olur boş yere
Yok ya dedi zaten ustelemedim aramızda kalacak
Kuzenin kaç yaşında sen kaç yaşındasın
Ben 28 o 24
Hayırlısı hakkınızda
Kanka sence ne yapiyim
Hayırlısı tabiki