Kuzenimi çok tanımıyorum oda beni tanımıyor nasıl seviyor anlam vermiş deyilim kuzenim ispanyada yaşıyordu dayım ispanyada konsoloslukta çalışıyordu orda işi biti artık emekli oldu büyük paralar kazandı şidmi türkiyeye geldi annemede demiş gel atilla yıda al ben bir ev aldım orda birlikte yaşıyalım diye zaten dayımdan başka akrabamızda yok diyer herkez nerde bilmiyoruz ya öldüler ya da kafalarına buyruk geziyolar neyse şimdi dayım geldi yerleştiler falan kuzenimde geldi ispanyadan yengem falan geldi kuzenimle çok küçüken aramızda bir şey geçmişti ama daha süt tük 6 mi 7 mi yaşlarındaydık ispanya romantizim ülkesi olduğu için bu sanırsam erotik filimlerden etkilenmişti benimle öpüşmek istemişti küçüken bende anlam verememiştim oda ne olduğunu bilmiyordu sadece gördüğü şeyi uygulamak istiyodu bizde öpüşmüştük ama benim daha şeyim kalkmıyordu yani kızlara karşı bir şey hisetmiyordum doğal olark çocuktum yani neyse bu geldi işte 1 haftadır aynı evdeyiz dayımda maşalah nasıl bir para yığını yaptıysa ispanyada anasının örekesi gibi ev aldı 3 katlı benim le kuzenimin odası en üst kata yan yana neyse dün geldi bu yanıma napıyosun falan dedi bende hiç skype den arkadaş larla konuşuyorum dedim oda kapatsana bir bişey diyicem sana dedi bende kapatım skype yi noldu dedim bana hani küçüken öpüşmüştük ya dedi bende güldüm he dedim oda gülme önemli bir şey diyicem dedi garibime giti ne diye bilir diye düşündüm oda bana ben o günden beri seni seviyorum dedi ilk şaka yaptığını falan sandım ama yanıma gelip beni tekrar öyle öpermisin diyince cidi olduğunu anladım kızdım buna ne diyosun sen esra küçücüktük ne hoşlanması ne sevmesi ben ne yaptığımızı bile anlamadım orda dedim oda ben anladım ama seni seviyorum hem artık aynı evde yaşıyıcaz kimsenin ruhu bile duymaz nolur benim ol dedi bende manyak mısın kızım çık git odamdan dedim bunu diyince çirkinleşti ve şu an kaldığın evi benim babam aldı ya dediğimi yaparsın ya da beni taciz etmeye çalıştığını söler annenle beraber kapıy
Güncellemeler
+1 yıl
a koyarım seni dedi şimdi ben ne sikim yapıcam...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer