Kuzenim beni seviyor gibi yaptı ama sevmiyormuş?

Kuzenimle ayrı şehirlerdeyiz yılda 3 4defa görüşüyoruz. 2 3sene önce aramizda ufak birşey geçti ben red yemiştim sonra tekrar kuzen olarak devam ettik. Aramız idare eder hemen hemen hergün mesajlaşıyorduk. 2ay önce ziyarete gittik yanlarına annemle hem gezmek maksadıyla. Oturuyoruz birgün hep beraber 2ablası kuzenim. Büyük kuzenlerle muhabbet ediyoruz işte sordular var mi hayatinda birisi falan vardı ozamanlar bir sevgilim vardı (sürekli tartışan birisiydi ayrıldım) Neyse var dedim sonra dikkatimi çekti kuzenimin yüzü düştü ve uzaklara daldı. Birgün yine hâlâ oradayken cafeye gittik ben telefonda sevgilimle mesajlaşiyorum kuzenim birak ya şu telefonu yeter dedi bende önemli bir konu var birakacam dedim kuzenimin yine yüzü düştü. Ayrıyeten bu konu anneminde dikkatini çekmiş bana söyledi böyle böyle bu kızda birşeyler var sana karşı ve yengem anneme oğlun benim kızı seviyor herhalde demiş ne için demiş olabilir kuzenim mi sordurttu acaba diye düşündüm? Dün dayanamayıp konuştum ama herşey başıma yıkıldı çünkü sen benim kuzenimsin dedi kuzenim olmanı da geçtim benim sevdiğim birisi var dedi. O gün cafe de yüzü düştüğü günde sevdiği kişi bunu engellemiş o yüzden morali bozulmuş. Seviyor muyum seviyorum olmasını herşeyden çok isterdim. Neyse olay bu arkadaşlar şimdi düşünüyorum seviyor gibi acaba belli etmek istemiyor 2. inci plana mi atıyor? 2inci plana atma gibi bir plani varsa zaten ben istemem. Yeminle şu 2aydır kafam allak bullak sağlıklı düşünemiyorum bana yardımcı olun lütfen..
Kuzenim beni seviyor gibi yaptı ama sevmiyormuş?