6 senelik erkek arkadaşım kuzenime güzel ama ici cirkin dedi ve ben cildirdim ona olmicak sözler ettim. sizce napmaliydim?
o güzel sozune cok sinirlendim.
o güzel sozune cok sinirlendim.
Bence yanış birşey yok, kötü niyetle söylememiş ya. Bende bazen diyorum "yakışıklı ama karakteri bozuyor" gibisinden burada kötü bir niyet yok eğer sen kendine güveniyorsan ona güveniyorsan takma
"Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça" tezine gönül vermiş bir hanım arkadaşsınız anlaşılan.
Adama 6 yıldır güvenemedin mi?
Kuzenin güzel mi peki?
Eee adam olanı söylemiş. Daha ne dert ediyon ki. "Aynen öyle bir insan" deyip kapatsaydın. 😏
Knk sende ne yaptın çocuk. seni seviyorumu sana diyor onada sadece guzel kız demiş okadarda abartma😉
Cevap
13Cevap
çok yalnış yapmışsın, sonuçta uzun bir süredir sevgilin, ve bunu demesi gayet normal, seni seviyor diye başkalarını güzel bulmıyacak diye bir şey yok.
belki doğru söylüyo bir insanı kararına göre yargıarsan ilerd pişma nolursun
adam belki bişey görmüştür bu akdar kıyamete gerek yok
Bunda bişey yok yeme kafasını adamın
Yok be 3 ünüzün de tanısıklığı var hem 6 senelik ilişkiniz var bunu kötü anlamda söylememiştir. Yaşanılan anlaşılmaz bir durum için söylemiştir. Orada asıl belirtilmek istenen melek yüzlü şeytan gibi bir durum gibi algılıyorum ben. Hem ayrıca güzelse güzel demesinde ne sakınca olabilir ki?
yvsak bir sevgilin var kuzenine asiliyor
sana demiyor mu yoksa
sen bir erkek gorsen mesela ünlü birisi yakışıklı demez misin?
içi kötü oldugunu da soylemis sen oraya odaklan bence
Yiğidi öldür hakkını yeme
Sende Yok canim Sen daha guzelsin deseydin😂
ben de olsam ben de kizarim hayırdır yaw
Güzel demiş ne var bunda
ıyyy aşırı kıskanç kızlar
Çirkin mi deseydi?
seni kıskandırmak için :D
Az daha abart 😒
Abartmışsın
Güzel demekki
İşler kötü