Ilk evliligim kotu bi sekilde bitti buyuk bi ask ile yaptigim evlilik cocugum olmuyor diye bitti yillarca tup bebek tedavisi gordum ama sonuc alamadim ne yazik ki, eski esim beni bu halimle de sevecegini soyluyordu ama ailesi kabul etmiyordu eski esimi cok seviyordum o da beni ama maalesef ailesi cocugum olmuyor diye cok baski uyguladilar ve biz bosandik eski esim tekrar evlenmis ve bi cocugu olmus ben ise baska bi sehire ailemin yanina dondum ailem tekrar evlen diye baski uyguluyorlar ne yapmaliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok iyi dusunmelisin illa insan ikinci kez evlenmek zorunda mı? tamam yalnız yaşanmıyor ama birinin kalıbına girmek ne biliyim ya bana göre değil. ben özgürlükçü bir düşünce yapısına sahibim bunu giyme dediginde giyerim çok açık olmaması maksadiyla. biri beni sif karşı cins istiyor diye kapatamaz mesela ben istersem kapanırım. yani evlenmek bir erkegin boyundurugu altına girmek demek değil. maas kartimi vermem maaşı eline saymam evdeki sistem bendedir kasa benim para bana gelir benden çıkar. odenecek yerlere ödemeyi ben yaparım fikrime önem verilir nereye gitmemizi istersin diye bana sorulur ben insanların zevkine göre hareket etmem öncelik kendi zevkim ve fikrimdir. evlendik diye illa bütün evdeki işleri ben yapıcam doye birşey yok oda benle evlendi sonuçta değil mi ozaman oda bana yardım edecek baş parmagim sızlıyor diye eşime musluğu çok actirdigim olmuştur yani her işin kahramanı bız kadınlar olamayız bazen nazlanmak gerekir erkeğe ihtiyaç duyduğumuz anlar olur aptal ama zeki kadını oynamak deniyor bunada. erkege her istediğini verirsen önünü alamazsın üzerine bide nankör olursun o yüzden evlenmek güzel birşey ama güzel evlilik yürütmektir asıl önemli olan.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tabiki de evlenmelisin. Yemeği yaktık diye bir daha yemek yapmayalım mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya tekrar o yemek yanarsa
+1 yılMerhaba,
Ne yazık ki buna benzer bir çok evlilik son buldu.
Çocuk sahibi olmak güzel bir duygu evet ama yine de bunu öne sürerek sevdiğini terk etmek çok merhametsiz ve saygısızca geliyor bana, bu konuda eski eşine dair tek ılımlı cümle kurmayacağım.
Sana gelince hayat senin ve nasıl istiyorsan öyle yaşa eğer evlenmek isteğin var ise doğru insanı bul ve hayatını yaşa ama bu sefer seni olduğun gibi kabul edecek ve kararının arkasında durabilecek birini bul, aynı acıyı bir kez daha yaşama.
Mutlu ol mutlu kal daim olsun 🌺10 Yorumla
Çok üzüldüm sana çok kötü bir durum.. Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın.. Yuvam olsun diyorsun ya yeminle içim cız etti. Ne bileyim sende boşanmış çocuğu olan biriyle ya da eşi vefat etmiş biriyle evlen
08 Yorumla
Soran+1 yılHayirlsii
Soran+1 yılOyle tabi
Soran+1 yılUzgun olma cunku bunu bende biliyorum eger ilk esim bile beni kabul etmedigigine gore mantik evliligi yapmak isteyen bi kisi benim ile asla evlenmez
Soran+1 yılOlsun yinede sagol
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, toplum olarak yaptığımız en büyük hatalardan birisi de ya çocuk için evlenmek, ya da evlenmek için evlilik ypamak. Bu mantıkta evlendiğimiz için genelde yapılan evlilikler (sevgililik döneminde yaşıyor bazılarımız bunu) bu dönemde kurduğumuz birliktelikler ne yazık ki bize pahalıya patlıyor yani hayal kırıklığına uğramak kaçınılmaz oluyor. Ama şu hatayı da yapıyoruz sizin özelinizde demiyorum ama genelliyoruz. Yani birinden bir kötülük gördüğümüzde (özellikle karşı cinsten muzdarip olmuşsak) hemen "Erkek değil misiniz? Hepiniz aynısınız!" gibi cümleler sarf ediliyor. Bu da elbette ciddi bir hata. O yüzden size tavsiyem, lütfen evlenmek için evlenmeyin ve sizi hiçbir şekilde yarıyolda bırakmayacak biriyle yani doğru kişiyle ve doğru zamanda bir hayat kurun. Aileniz baskı yapıyor diye kesinlikle evlenmeyin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
+1 yılSelamlar, öncelikle ilk evliliğiniz için üzüldüğümü söylemek isterim. İlk evliliğiniz hüsranla sonuçlandığı için yeni ilişkilere açık olmamanız gerekmez. Bundan sonraki ilişkilerinizin o şekilde yürüyeceği anlamına da gelmez. Bu yüzden çevrenizdeki kişilere ve yeni ilişkilere açık olmalısınız bence. Ayrıca ikili ilişkiniz sebebiyle değil aile baskısı sebebiyle böyle kötü bir deneyim yaşamışsınız. İyi insanlarla karşılaşacağınızı umuyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Uzun bir süre evlenme biraz rahatlamak iyi gelir.
00 YorumlaBaşkalarının lafıyla veya baskısıyla hareket etmeni pek tavsiye etmem. Önce eski eşini aklından ve kalbinden tamamen çıkar. Sonrasında kendini her anlamda hazır hisettiğinde uygun gördüğün biriyle evlen. Bu evliliği başkası istedi diye değil de sadece kendin istediğin için gerçekleştir. Eğer aksini yaparsan evlilik konusunda ikinci kez hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Bir de evleneceğin kişiyle baştan her şeyi konuş ve bu konu hakkında ailesinin düşüncelerini de öğren. Tekrar üzülmemek adına her şeyi en başından ayrıntısına kadar düşün. Evleneceksen de sana mutluluk getireceğini düşündüğün biriyle evlen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kendi oğullarındada sorun olabilirdi o zamanda sana boşan die baskı kurabilceklermiydi ben evlenmeden nerden bileyim bi sorun var mı yok mu uğrastık tedavisi vs mücadele ettik olmuyosa daha da eşimi üzmeme gerek yok sarılın birbirinize olan aşkınızla birbirinizi yeri geldimi bebeğiniz gibi görün yeri geldimi eş yeri geldimi ana baba olun neden bu takıntı var insanlarda anlamıom bide severek evlenmişiniz çok çok üzüldüm gerçekten yani herşey çocuk olmamalı allah korusun doğumda eşimide kaybedebilirim böyle olmaması daha hayırlısı olabilir eşim olmadan napim ben çocuğu cidden seven insan bunu yapabiliomu ben hastane tüp bebek işlerinde bile belli seviyeden sonra zorlamazdım çünki her seferinde eşim hem bedenen hemde ruhen yıpranıyo gözlerindeki üzüntüyü görmektense böle kabullenip sana sarılsaydı çok daha güzel olurdu bence ne diyim umarım mutludur ama sendeki mutluluğu yakalayabilceğini asla ve asla sanmıyom
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun bende idi
Soran+1 yılGitmezdim
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılYakma kendini Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aklınızdan ve beyninizden o kareleri sileceksiniz efendim... Siz dua edin ki sorun sadece çocuk olmuş ayrılık için... Benim eşim, ben işteyken kaçtı gitti neler çektiğimi kimse bilemez.. Ama ben sizi ve yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum.. Ben evlenmedim çünkü artık hiç bir kadın beni kendine layık görmez modundayım.. Ama siz evlenebilirsiniz efendim.. Unutmayın ki siz kadınsınız, yani sevmeye ve sevilmeye hala çok muhtaçsınız.. Aile ile aynı çatı altında yalnız kalmak kadar kötü bişey yoktur.. Bu yalnızlığı içinizde sizde hissediyorsunuz bu belli.. Her kadın deli gibi sevilmek ister efendim.. Sizde deli gibi seveceğiniz birini bulun.. Dilerim sizi aynı siz gibi seven biri çıkar karşınıza inşallah..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirileri sana baskı uyguluyor diye evlenmek zorunda değilsin. Sen artık bir bireysin, kendi kararlarını verebilecek yaşta ve zihniyette olduğunu düşünüyorum. Eğer birini gerçekten seversen evlen tabii. Hayata yeni, bembeyaz bir sayfa açmak, yuva kurmak senin de hakkın. Ama sevmediğin, istemediğin biriyle bir ömür geçirmek çok mantıksız ve aynı zamanda da zor. Bu yüzden tekrar evlenmeyi gerçekten istiyorsan, kendine uygun gördüğün, sevdiğin biri varsa ve o da seni seviyorsa evlen. Evlensen de evlenmesen de, umarım bir ömür mutlu olursun..
00 YorumlaKalbine mukabil bir kalp bulduğunda evlen.. Evlenmiş olmak için evlenme ailem istiyor diye sakın.. Ama çıkan kısmetleri de değerlendir. Bir görüş, belki görüştüğünde kalbin ısınacak belli olmaz bu işler. Allah yar ve yardımcın olsun. Mutluluk yakanı bırakmasın..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin baskına boyun eğme
Birileri istiyor diye mutsuz olacağın bir evlilik yapma.. seni olduğun gibi sevecek kimsenin baskısı ile hareket etmeyecek seninde sevdiğin bir evlilik elbette ki olacak10 Yorumla
+1 yılBir laf var yenil Bir daha yenil ama bu kez daha iyi Yenil. ilkinde düştün diye ikincisinde de düşeceksin diye bir gerçek yok olduki düştün kendine şunu diyeceksin ilk düştüğümde de ayağa kalktım bunda da kalkarım yani hayat ne kadar kötü olursa olsun yenildikçe güzel yenildim ya diyerek yeniden ayağa kalkma cesaretine sahip olmaktır önemli olan
00 YorumlaEvelen mek istiyorsan evlen, hayata bir kere geliyorsun.
Soyle bi sahne de olabilirdi sizin cocugunuz olduktan 20 yil sonra cocuklariniz sizden once olebilirdi.
Yani hayatinda sen ne istiyorsan onun arkasindan kos. Durustsen inan mutlu olmayida basaracaksindir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. şimdi iki durumda haklı ve haksız durumlar var
1. si eşin çocuk çok istiyor ama olmuyor ise çocuk ikimizinde hakkı o yüzden ayrılabilir bunda kimse suçlu aramasın
2. si eşin ile aşk evliliği yaptıysanız çocuktan önce senin varlığına şükredip yoluna devam etmeli buda bir çözüm00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni de hiçbir zaman kimse sevmeyecek diye kendimi mahvedeyim, adam sizin çocuğunuz olmadı diye sizden "aile baskısı" ile ayrılmış. Belki ilerleyen zamanda çocuğunuz olacaktı, olmadı evlatlık edinirdiniz. Eğer bir daha birine aşık olursanız ona evlenmeden önce belirtirsiniz bu durumu. İnşallah hep mutlu ve huzurlu olacağınız iyi ve aşk yaşayabileceğiniz biriyle birlikte olursunuz. Çocuk olayı için de hayırlısıyla inşallah iyi şeyler olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTekrar evlenmek istiyorsan evleneceğin kişi baştan senin çocuğun olmayacağını bilerek seni öyle kabul etmeli oda pek mümkün görünmüyor anca yaşlı ama dinç birini bulabilirsin belki. Yoksa tekrar evlensen senin durumunu bilmeden evlenir sonrada öğrendiğinde tekrardan boşanırsınız kabul etsende etmesende durum bu.
00 YorumlaAilenin baskısından ziyade sen bunu istiyorsan tekrar evlen tabi.
00 Yorumla
+1 yılevlenmek istiyorsan evlen tabi hayat devam ediyor sende hayatına bak gerçekten seven çıktığında umursamaz böyle bir durumu ama başta belirtmelisin ki yine böyle bir olay yaşanmasın. mutlu olursun umarım
00 Yorumla
+1 yılHer ne karar alırsanız alın kimsenin baskısı altında değil kendi kararınız olsun haksızlık görmüşünüz çocuk olmuyor diye seven adam terketmez demekki seviyor görünmüş seviyorum sanmış ama gerçekten sevmemiş
00 Yorumla
+1 yılEvlenebilirsin ama bu senin kararın. Kimse buna zorlayamaz seni. Bu yüzden ben boşandıkdan sonra ailenin yanına gidilmesine karşıyım çünki hep kızın hayatına karışılıyor. Erkek ise hayatına bağımsızca devam.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar önlerine çıkan bir hatada pes etmemeli elbet önüne biri çıkacaktır bu olduğu zaman kaçırmamaya dikkat etmen gerektiğini düşünüyorum. Umarım sevdiğin ve sevildiğin birini bulursun.
00 YorumlaBen evli olsam ve eşimin çocugu olmasaydı. Ya ona sarılır onun cocugu olurdum ya da cocuk evlat edinirdim. Kısaca ona saygı duyardım dünyanın sonu değil ya. Sen üzülme zamanla olur herşey☺
00 YorumlaSen ne zaman istersen o zaman evlen. Hayatta elbette yalnız kalmayacaksin. Kotu bir tecrübe yaşadın diye küsme hayat devam ediyor. Senin için hayırlı değilmiş. Hayırlısını dile🌸
00 Yorumla
+1 yılBaskı yüzünden değil seni seven ve senşn sevebileğin bir hayatı paylaşacak birisi varsa olursa öyle evlen yani sen istiyorsan evlen başkasının fikirleri düşünceleri ile değil
00 YorumlaValla sana tavsiyem evlenecegin kisiye durumunu anlat eger kabil ediyor ise evlen ama hemen degil taniman lazim karsindaki kisiyi
00 YorumlaÜzülme... tekrar anlayışlı biriyle olabilir... ayrılmış çocuğunu olan biriyle çok iyi olur. yok. u güvendiğin biri?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Çok zor bir durum Allah yardım etsin. Eğer evlenecek olursan mutlaka detaylı şekilde incele tekrar sorun çıkmasın evlilikte.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Sen istemelisin baskı altında kalmadan evlenmeyi. İnşallah tabii evleneceksin niye olmasın? kendini sakın üzme herşey nasip, kısmet.
00 YorumlaHer zaman önüne bak geçmişle kalma hayatta hep sıkıntılar sorunlar senle olacak diye kural yok. İyi tanı anla ve sevgiyi hissedersen evlen tabiiki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmaki herkes aynı değil bunu sorun etmeyecek insanlarda var ayrıca eski eşin keşke ailesiyle biraz mesafe kursaydı
00 Yorumla ulursun çocuk istemeyen biri baştan söylersin durumu ona göre muhabbet edersin evlenirsin istiyorsan evlilik
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni sevenle olmalolmalısın ne kadar baskı yaptılar allah aşkına gerçek seven bırakmıyor gördüm ailesini karşısına alıyor. Seni her halinle sevecek adamla ol yaşın genç sanırsam profile göre hayatına devam et
00 Yorumla
+1 yılYa o eski eşin gerçekten seviyor muydu ailesi istemiyoe diye bırakmak ne neyse sende evlen doğru kisiyi bulursun umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim bilir belki sonraki eşin ve ailesi seni böyle kabul edecek. Umarım hayatında daima iyiler ile karşılaşırsın. Hakkında hayırlısı olmasını diliyorum 🙏🏻
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalim
+1 yılBiraz ara verip evlen tabiki. inş. çok mutlu olursun. evlen evlen
02 Yorumla
Soran+1 yılAma cocuk meselesi?
- +1 yıl
Talip var mı şimdi sana? evlenmek isteyen kişiye çocuğum olmadı dersin
+1 yılHazır hissedersen ve istediğin gibi birini bulursan evlen
11 Yorumla- +1 yıl
Şimdi baktım da çocuğun olmadığı için sorun etmişsin kendine. Bunlar baştan konuşulur zaten gerçekten seven biri bunu soru etmez. Çocuk istemeyen birileri var illa. Mesala çocuk benim için olmazsa olmaaz değil hatta olmasa üzülmem bile
Aslında kendin ne istiyorsan onu yapmalısın bu hayat senin hayatın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılbence 2. evliliği sende düşün mutlu olmaya geldk dunyaya
00 Yorumla Tabiki evlenmelisin ama emin olup bu doğru kişi demelisin herşeyden önce.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk olmuyor diye insan sevdiğini nasıl bırakır hayret ediyorum
00 Yorumla Sevdiğin biri çıkarsa evlen tabiki onun haricinde ailen baskı yapıyor diye öyle bir hata yapma
00 Yorumla
+1 yılDaha temkinli ve daha dikkatli ve doğru kişiyle olursa neden olmasın tabiki de evlenebilirsin hepsi kötü bitecek diye bir şey yok mutlu olmak senin de hakkın
01 Yorumla- +1 yıl
Bu sefer seni gerçekten kabul edecek birini bulursun belki çocuğun olmadığını biliyorsun hem ona hem de ailesine söylersin bu şartlar da kabul ederlerse olur çocuğun olmuyor diye evlenmeyeceksin diye bir kural yok
+1 yılevlen ama önce tani sev ailen de sevsin ailelerde evlenir sadece iki kişi arasında olmaz evlilik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. gerçekten senin sevdiğin ve sana değer veren biri olursa neden evlenmeyesin ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilik cocuk oyuncagi degil sevgi ask olmasi lazim kendi parani kazaniyorsan ayri eve cik... tekrar evleenbilirsin tabi neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlen en azindan çocuğun olsun abla ama çocucğun olmayacağı kesinse boşuna evlenme günümüz evlilikleri hep bi çıkara dayalı
00 Yorumla
+1 yılBence evlenme. Yine aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamanın bir anlamı yok. Evlilik şart değil. Evlilik düşünmeyen birçok erkek var. Sevgili edinebilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmaz
Soran+1 yılBen yuvam olsun istiyorum
- +1 yıl
Ozaman çocuk düşünmeyen bir adam bulman lazım. Veya evlenip boşanmış çocuklu biride olabilir, öylesi sonraki evliliklerinde çocuk düşünmez pek veya olmasada olur kafasında olurlar zaten halihazırda çocukları var.
+1 yılHani nikah kıyılırken hastalıkta ve sağlıkta derler ya işte onu hep yalan söylüyorlar, bugün sana yarın ona, ah alanın hayatı olmaz, bence evlenme daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek yaşamaya kendi hayatına cik bekar kal hayatı yaşa hatta sana fikirler veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen tabiki yasın genç ama kayınvaliden uzakta yasasın
00 Yorumla
+1 yılBirkaç Ay Toparlama Izni Ver Kendine..
Sevgilimde Beni Sevmesine Rağmen- Ki Kanıtlar var- Neden Yanımda Olsan Umursardim Havasinda Davranıyor Sosyal Medyada?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlat edinseydiniz, ya da taşıyıcı anne bulurdunuz
00 YorumlaOlsun be kardeşim rabbime dua et belkide böylesi hayirlidir her serde vardır bir hayır bu bir kusur değil kardeşim rabbimden iste sınav dunyasinda yasiyoruz iste
00 YorumlaBiraz bekle önce bu ne sabırsızlık üçüncü dördüncü olur böyle giderse
00 Yorumla
+1 yılEşin sana büyük haksızlık etmiş seni bırakmamalıydı
10 YorumlaGel ben cocuk ıstemıorum, kafamıza göre takılırız 😉
00 YorumlaHerkes aynı çıkacak değil ama temkinli olarak evlenmek mantıklı olani
00 Yorumla
+1 yılSeven değer veren insan çıkarsın rabbim kötüye fırsat vermesin seven bas tacı eden insan olması
00 Yorumla
+1 yılYumurtalıkların da mı sorun var?
16 Yorumla
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
Peki bitkisel vs denedin mi?
Soran+1 yılDenedim
- +1 yıl
Evlenebilrisn yani çocuk istemeyen insanlar da var.
Soran+1 yılMuhtemelen yaşı büyük insanlar
- +1 yıl
Hayır yani 30dan sonrası da yapmak istemiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılHala hayat doluysan evlen
01 Yorumla
Soran+1 yılDegilim
Aynı sorun çok üzer seni, uzak dur evlilikten
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisij
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk evliliğim büyük bir hüsran ile bitti, tekrar evlenmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler