İlk adımı kadın da atabilir diyen erkekler de oldukça fazla aslında.
Sizce ilk adımı kadın atarsa erkeğin gözünde basit mi görünür?

Hayır tabiki de ilk adımı atan kadın basit değildir , zaten genelde ilk adımı erkekler atarlar. Eğer ilk adımı kadın atıyorsa sevdiği için atıyodur , bence bu işin kadını erkeği olmamalı ya. İlk adımı her zaman erkek atmalı diye bir kural yok sonuçta , seven insan ilk adımı da atar ilk mesajıda atar yani. Onun için ilk adımı atan kadınları hiç bir zaman basit görmedim , tam aksine takdir edilecek bir durum.
Adımı atarken düşük statü sergilerse evet. Yaptığı yatırımı ve gösterdiği ilgiyi ayarında tutatsa ilk adımı atması hiçbir sakınca yaratmaz. Tabi bu dediğim gerçekten kaliteli olan erkekler için geçerli ki onlara muhtemelen denk gelemezsiniz. Diğer erkekler kadın olduğunuzu gördüğü anda düşer, egosu tavan yapar. Havada kapar sizi.
bana göre cesur ne istediğini bildiği için saygı duyduğum bir kadın olarak gördüğüm için
neden basit göreyim ki
basit gören de akıl yok bence
ne istediğini bilen bir kızı basit gören adamda ne bileyim:)
Cevap
20Cevap
Beni gercekten sevdiginin kanitidir ne istedigini biliyordur, basit gorunmez seviyor gorunur sevmis konusmus bu neden basitlik olsun ilk adimi atan erkekler basit mi o zaman sizce?
Her seyi karsidan beklerseniz ilk adim, ilk mesaj vs. birbirinizden uzaklasirsiniz sevginin ilki olmaz basitligi dusunen varsa da kendini basit goruyordur veya iyi biri degildir zaten o is ilerlemez her sey karsidan beklenilmez sacmaliktan baska bir sey degil
Bunun cinsiyeti yoktur aslında amma lakin yine bizim toplumun tabuları ve alışkanlıkları yüzünden bunu yapan kızlara direk "yollu" damgası vuruluyor.
Garip.
Bu çok büyük hata bunu kendini geliştirmeyen kisiler söyler ve bulundumuz toplumda gelisen insan cok az oyle olunca kadınlara cinsel gözle bakiliyor kullan at diye bu da saçma gelişmedimiz için dün isyerinde eski sevgilin boşanıp çocugunla sana gelse naparsın diye sohbet oldu arkadaş ilk başkasinın kullandigi mali almam kullanilmamis alirim dedi
reddeder mesala genelde erkekler hiçbir fırsatı geri cevirmez diye düşünülür ya hani bu tarz olaylarda beğenmedikleri için mi ya da herhangi başka bir sebepten dolayı mı? bir de kadın olsun erkek olsun insan doğası ilgi gördüğü zaman kaçmayı ilgi görmediği zaman da kovalamayı tercih ediyo sanki karman çorman işler ya amaan illa herşeyi zorlaştırıcaz zaten el birliğiyle yoksa olmuyo. d
Kavga edince herkese yazmıştır diyorlar. İlk bana yazmamıştır bile diyorlar.
Valla ben haftaya konusacagim bi bey var. Baya yurucem seviyorumda. Hayirlisi olsun. Kotu durumada hazirimm. Istemezse en kotu 1 ay uzulurum gecer
Bu soruyu görmekten bıktım teşekkürler iyi günler hayır basit değildir
Ted bari sen yapma.
Ben görmedim demek ki o yüzden sordum.
Sana yardımcı olayım dur jdhndd
www.kizlarsoruyor.com/ara
Dalga mı geçiyorsun benimle?
Neyse ya.
Erkek ego sahibi biriyse böyle düşünebilir, ben böyle düşünmezdim şahsen hatta bu özgüveni beni etkileyebilirdi.
Evet kadnlarn biraz deger görebilmesi içiin sonradan kolay yutulur cinsden olmayn lütfen ilk adımi kadınlar. Atmamldr. Bence
Merhaba yanlış oldu gbcbfv
Tabi ki hayır. Sevginin önceliği olmaz. Erkek çekingense ilk hareket kadın gelmesi kadar doğal bir şey olamaz.
Yıllardır şu sitede en çok sorulan soru!!!
Görülmez
Hiçte bile her şeyi erkekler yapacak diye bir şey yokki. Bu zihniyeti anlamış değilim. 😏
Sanırım 3 kere yaşadım bu durumu hiç biri basit değildi doğal bir durum bence. :)
Cesaretli bu tarz konularda tabuları olmayan birisi olarak görürüm. Hoşuma gider.
İlk adımı atan kadın baş tacıdır ama ilk adımı atan erkek basittir
Mavilerin eksilemesi gerekirdi neden böyle oldu csfscsf
Basitlik değil bana göre.
Yo basit degildirde sizin hazır hissetmediğiniz gibi bizde hazır hissetmeyip reddebiliriz. Darilmayin sonra. Bu konuda kadınlar sanki bizi kabul etmek zorundaymis gibi görüyor
Hayır asla aksine cesur olduğunu ve beni gerçekten sevdiğini düşünürüm.
Benim gözumde harika gözukur sevdini sahiplenip onu sevdini söylemek guzel ve bunu yaşamak harika
kadın atabilir ama yinede erkeğe bırakılması tarafındayım
Basit değil cesurdur.
Erkekler cevaplasın. Ben hiç ilk adım atmadım.
Hayır , cesur ve öz güven sahibi olarak görürüm.
Bunu basitlik gören erkek daha basittir.
Benim gözümde cesurdur
Bence cesur olması lazım
sanırım erkekler peşinden koşmayı seviyo
bence bunda basitlik bir durum yok..
Cogunun evet
Kişiden kişiye değişen bir durum
Hayır
Ayakta alkışlanır varya. Ah keşke
Gözükmez atsın
Kesinlikle evet
Hayır Basit Görünmez
Hayır öyle bir kavram yok.