Alti ay once tanistik ve asiri yavas ilerledigi icin bir ara gorusmeyi bile kestim. O zamanlar uzun uzun anlatti benle bastan beri ciddi dusundugunu evlilik amacli tanistigini ama once beni tanimak istediigni soyledi. Bastan aileleri karistirmadan birbirimizi once taniyalim istedim dedi. Son iki uc aydir daha sık gorusuyoruz. Haftada uc dort aksam goruntulu konusuyoruz, en az da bir defa bulusuyoruz. Gun icinde bazen hic yazismiyoruz bazi gunler yazistigimiz da oluyor ama su var kendisi yedi gun gec saate kadar calisiyor zaten.
simdi benim kafama takilan biz Şu an cok da fazla ilerlemedik. Canimli cicimli de konusmayiz pek. Bu sekilde ilerleme olur mu ki? Simdiye kadar konustugum erkekler daha cok cabalarda ilerlemesi icin sanki bu daha agirdan aliyor ya da belki aniden ilerletecek anlamadim ki?
simdi benim kafama takilan biz Şu an cok da fazla ilerlemedik. Canimli cicimli de konusmayiz pek. Bu sekilde ilerleme olur mu ki? Simdiye kadar konustugum erkekler daha cok cabalarda ilerlemesi icin sanki bu daha agirdan aliyor ya da belki aniden ilerletecek anlamadim ki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sorunu baştan sona okudum bence problem edilecek takılacak hiçbir şey yok yani anlayacağın her şey yolunda biraz sakin ol bana kalırsa tam kıvamında ilerleyen bir ilişki
Tek tuhafima giden su: gecen evine davet etti ve kabul etmedim. Anlayis gosterdi ama biraz konuyu destigimde alindigini fark ettim. Sanirim ona guvenmedigimi dusundu. Bastan soyledim sana ne gozle baktigimi dedi. Evde bulusmak istemesinin tek sebebi daha rahat olurmusuz (ben disarida gozukmekten biraz cekiniyorum mekan begenemiyorum bu yuzden) ve de dedi benim yasadigim ev bu, eger devam edersek ilerlersek burada yasayacaksin gormus olursun ve iliskimiz de hizlanir falan dedi. Ben de guzelce acikladim seninle alakasi yok, prensip olarak yanlis buluyorum babam ogrense ne dusunur diye hesaba katiyorum dedim. O da seni de anliyorum dedi ikimiz hakliyiz kendimizce deyip konuyu kapattik gayet de normal sekilde devam ediyoruz..
İşte önemli olan bir şekilde konuyu kapatabilmek ama yazdıklarını dinlediğimde gerçek anlamda sen de haklısın o da haklı yani bir erkek olarak ister istemez güvenip güvenmediği insanın aklına geliyor bence yani ilişkine güveniyorsan bazı konularda zorluk çıkarma
Zorluk cikarmak icin degil ama kirmizi cizgi olayi var ya hani. Bu konuda taviz verirsem ileride pisman olma ihtimali de hep var. Sonucta hala hic birsey kesin degil.. aciklama da yaptim guvenmedigimle falan bir alakasi yok, ailemi dusunerek hareket ediyorum dedim..
Bu konuda illaki her insanın kırmızı çizgisi olabilir ama senin ne kadar kırmızı çizgin olursa olur insana ne kadar yaklaşırsan karşındaki insan o kadar daha fazla gelecektir sen ne kadar bir insana mesafe koyarsan karşındaki insanda senin olduğundan daha fazla mesafe koyacaktır ayrıca sen ilişkileri güçlendirecek sen ilişkileri hızlandıracak rayına sokacak bütün kozlar da senin elinde ser yavaşlatır böyle ağır sakin adımlarla yürürsün ister daha çok yaklaşır tam gaz ilerlersin
Ani ilerlerse bı suç, yavaş tanıyarak hareket etse bı suç, yavrum ne güzel insan işte, sana güzel güzel açık açık konuşmuş. O canim diye giriş yapamıyorsa sen yap ne olacak ki
Haklisin. Ben diyemiyorum ama ya erkeklerle hic hasir nesir olmadim
Hep mesafemi korudum
Bak canım, eğer bir insanla birşeyler paylaşıp bir yuva kurmak istiyorsan öncelikle bazı tabularini yikman gerekiyor. He ben demiyorum ki gitte bekaretini ver. Ya da karakteristik özelliklerinden odun ver. Sadece biraz daha ortamın yumuşayıp rahat hitap edecek zemini olusturabilirsin
Neler yapabilirim mesela?
Mesela düz kuru bir gunaydinin yanında günaydın canım yazabilirsin. Ama canim değil hiç demediysen önce canım
Buluşunca neler yapıyorsunuz peki
Yemek yiyoruz sohbet ediyoruz
Yakinlasma oluyor mu
Hayir
Demekki seni cok seviyor yanlış bişey yapıp gitmenden korkuyor peki sen seviyormusun bunu
Cok sevdigini sanmiyorum ama bastan beri dedi ki herkese kolay kolay isinmam sende farkliydi dedi. Sana icim isindi dedi. Sevgiyle bakiyorum dedi hatta en son bir defa. Ama ikimiz de odun gibiyiz o biraz sevgisini dile dokse gosterse ben de acilcam da simdi daha cok arkadas gibi davraniyoruz. Normal mi ki bu?
Normal bence acele etme bir sene bekle baktın hic teklif etmiyor ayrılır sın yaşlarınız kaç sizin ve daha önce hic sevgilin oldumu