Kankayiz ama sevgili gibiyiz. Sonu nereye varacak?

Arkadaşlar yıllardan beri arkadaşlığımız olan bir kız var. Ben küçüklükten beri bunu severim ama o hep arkadaş olarak gördüğü için peşini bıraktım, hani arkadaşlığı kabul ettim ve onu neredeyse unuttum. Ancak artık aynı üniversiteye geldik ve görüşelim buluşalım dedi. Bir iki derken haftanın 5-6 günü beraber olmaya, vakit geçirmeye başladık. Evet kankaydik ama ateşle barut yan yana durmaz misali sarilmalar, opmeler... Sevgili gibiydik çevremiz bizi hep öyle sanıyordu ve yakistiriyordu. Ailesi de beni çok seviyor, keza benimkilerde onu. Beni sevdiğini söyledi, ben bir şey demedim hevestir gecer dedim. birkaç gün sonra arkadaşlığımız bozulacak ben seni çok seviyorum ama dost kalmak belki de en iyisi dedi. Bende böyle düşünüyordum zaten. Fakat şimdi ben yine eskisi gibi oldum ve onsuz yapamadığımi fark ettim. O da hep öyle diyor. Çok güzel anlaşıyor ve vakit geçiriyoruz. Aşık gibiyiz ama kiz eskiden çok kazık yediği için iş sevgili olmaya gelince bozulacak diye korkuyor. Benim içim bir garip, her an onu kaybedecek korkusu içerisindeyim, ya ileride sevgilisi olursa beni bırakırsa diye... Bu iş ne kadar böyle gidecek bilmiyorum. Belki de ondan uzak durmaliyim. Çok uzun oldu ama birazcik yorum yapmanızı bekliyorum, teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca eklemeyi unuttum, eski sevgilisi şu an onun için yola çıkmış baska bir sehirden ancak yollar yüzünden geri dönmüş. Aklı sürekli eskisinde. Ben bunun için istemiyorum aslında bir şey olmasını. Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar, aynı şeyleri düşünüyoruz ve bu beni rahatlatıyor. Kafama takmamayı öğrenene kadar böyle gidecek herhalde.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar gecen sene bu konuyu paylaşmıştım. 2015 ocaktan beri sevgiliyiz. o bizim eve ben onların evine gidiyorum. ve 1 senede cok cok yakın bir sevgililigimiz oldu. herkesler tarafından kıskanılacak kadar. ve simdi benimle evlilik hayalleri kuruyor. birçok badire atlattık ama şu an çogunlukla cok mutluyuz. ve heyecanımız düşmüyor, insallahta düşmez. Herkese bol mutluluklar diliyorum. bunu burada paylasmak istedim.
Kankayiz ama sevgili gibiyiz. Sonu nereye varacak?