Bazı insanlar aşırı kıskanç oldukları için kıyafet konusunda çok hassastır , karşısındaki insanın sürekli ne giydiğine karışmak isterler. Peki siz kıyafet konusunda sevgilinizin size karışmasını ister misiniz?
Sevgiliniz ya da flörtünüz kıyafetlerinize karışabilir mi?
Kıskanç erkek arkadaşım olmuştu daha önce kıyafetlerime çok mudahele etmezdi bende çok açık giyinmeyi seven biri değilim zaten daha çok spor giyim tercih ediyorum ama ilişkinin ilk dönemlerinde bluz ve tisortlerimin yakasına çok karışıyordu tabikide bu yüzden giymekten vazgeçmedim absurt birşey yoktu ortada ona da bu durumu açıkladım. Daha sonra beni bildiği için fazla abartmak istemedi sanırım bir daha mevzusunu yapmadı ama rahatsız oluyor muydu bu durumdan bilemiyorum.. Sonuç olarak giyinme etme yasak demek yerine ben bu durumdan rahatsız oluyorum dikkat eder misin diyerebilir karşı tarafta bunu gerekli görürse ona göre davranır.. ✌️
Kıskanç erkek olur illaki olur bunun güvenmekle ya da umursamazlıkla alakası yok ama kıskanmak ayrı kısıtlamak ayrı kısıtlamadan kiyafetlerime giyisilerime kıskanması görüşünü dile getirmesi istememesi normal kısıtlama olmadığı haricinde.
flörtüm karışmaya yeltenirse sen hayırdır hayatımda ki misyonun ne? derim sevgilim yeltenirse offf boğuyorsun beni yeter artık ya babam karışmıyor sen kadar ya derim kocam karışırsa tamam kocacım 😂😂
Fikrini söylemesini isterim. Onun beğeneceği şeyleri giymeyi isterim, sonuçta sadece o güzel bulsun yeter. Gerçi tarzım bellidir ama onun için ayrıca hazırlanabilirim. Bunlar güzel şeyler.
Karışıyor hatta 1. ayimizdan beri 3 yılımiz 6 aydır nisanliyiz yazin da evlencez hala karisir arada eskisi gibi degiliz cunku artik biliyorum neye laf yapcagini 🤣 aşırı kıskanç ve uzun bol şeyler giymemi istiyor simdi bu yorumu gorenler hemen linclerler beni işte yazarlar yok biyerde birgün öldürür yok psikopat yok sole yok bole diyenler gelmeden ben kaçıyorum :))
Yok yazanlar var ben bole dedim bikeresinde bana esin psikopat sende özgür degilsin alismisin bole ozgurlugunun kısıtlanmasına falan hatta istr senin gibilerin çoğu acik giyinen kizlar siddet gorse ya da tecavuz edilse acik giyinmeseydi zihniyetine sahip vs ağır konuşanlar olmuştu :) sanirsin adam beni ev hapsine sokmus 🤣 var öyle tipler ondan öyle yazdım evet kıskanctir ilk zamanlar daha fazlaydi güven verdikçe ciddi oranda azaldı önemli olan sabretmek hatta bende ona karışırım şunu giyme çok yakışıyor gibi yapmisligim cok bi yere giderken izin alır iki kıskanç anlaşıyoruz 🤣
Valla bilemem ben de karışmam derim ama gidip "Bikinili" foto attı sosyal medya ya sonra ben de dedim ki bu ne? EEEEE SEN HAAAĞĞni karışmıyordun kıyafete dedi. OHA yani. Don şeklinde ki şortlardan giymesinde gerisine lafım yok. Yahu zaten kaç yaşında kadın giyinmeyi bilmiyorsa o onun sorunudur!
Hayır karışamaz zaten bende öyle göze batacak kadar açık saçık giyinmem ama ola ki o halde fikirini belirtebilir fakat karışamaz kısıtlayamaz :) Kısıtlıyorsa onu iyi tanıyamamışım demektir.