Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya bu %80 hayır, %20 evet şeklinde. Genel olarak karışması can sıkabilir ancak o gün benim fark edemediğim bir durum, bir ortam vardır işte o zaman fikir vermek amaçlı söyleyebilir. (Gideceğimiz yer bu kıyafetini kaldırmayabilir, değiştirme şansın varsa iyi olur şeklinde söyleyebilir.)
Erkekler olarak büyük bir çoğunluğumuz "karışabilir" seçmişiz ama sebebini merak ediyorum. 😂 Benim seçme sebebim yeterince uyumlu veya iyi giyinmeyeceğime dair olan inancım. Evet karışabilir diyorum çünkü daha iyi görünmek konusunda bana katkı sağlayacağını düşünüyorum. Sizler neden karışabilir dediniz peki?
Sen karışır misin
Kişiye , duruma ve zamana göre değişiklik gösterecektir.
Karışabilir çünkü neden diceksiniz etraf kötü insanlar kötü ama düşünce olarak belirtir düşünür hak verirsem düzeltirim kendimi ama öyle karısabilicek kadar açık ve saçma ben giymem zaten onunda uyarması gerekmez bu konuda
Cevap
39Cevap
Hayır ben de sevgilime karışmam hiç bir şekilde.. zaten kimse izin vermemeli eşi bile olsa insan sevdiği gibi giyinir
Karışabilir ama kaba olmadan, fikrini söylemek gibi.
Hayır karışamaz. Köle değilim. Sonuçta tanışmadan önce ve tanışırken benim giyim tarzımı görüyor. Madem bana adım atıyor giyimimi de kabullenecek. Giyim tarzım istediği gibi değilse hiç adım atmayacak.
Açık saçık, dapdar, dekolteli giyinmediği sürece karışmam. Bu şekilde giyimden hoşlanmadığımıda baştan belirterek sevgili olurum zaten. Tanışma aşamasında söylenmeli her şey o da bana istediğini söyler karşılıklı anlaşırız böylece
Aykırı, giydikleri ile dikkat çeken ya da çekmeyi seven biri değilim ama insanım bazen dışarıdan kendimi tam göremem ve bir erkeğin nazarı ile kendime bakamam bu yüzden evet görüş bildirebilir, dikkate alır, almaya calisirim.
Kombinimi yorumlayabilir ama karışmaması gerektiğini bilir
kimse yaşam şeklime müdahale edicek cesareti gösteremez ona bu hakkı tanımam
İleriyi düşünüyorsak ve aşırı derecede uygunsuzsam sadece uyarabilir...
Ki bana asla karısmaz sevgilim, nerede ne giyecegimi bildiğimi söyler bu konularda 1 kere bile karısmadı
Lütfen Bey efendi kardeşlerim seçtiğiniz hanım efendi leri beğendiğiniz gibi kabul edin değiştirme çabasına girmeyin
Başta a tamam haklısın böyle iyisin deyip sonra sıkıcı baskılar da bulunmayın (iki yüzlü,) olmayın ne siz üzülün ne karşınız daki saygı duyun.
Rahat olacağım şekilde giyinmezse karışmama gerek yok.
rahatsız**
Fikir verme amaçlı olabilir. Ben de fikrimi söyleyebilirim onun hakkında sınırlama, kısıtlama olmadıkça bu tip fikir alışverişi yapılabilir.
Ben ona o bana karışmasın ama fikirlerimizi belirtelim yani o kadar da değil. Misal kombin yaparken şu mu bu mu diyerek..
Bana karışamaz zaten erkek olarak absürt şeyler giymem fakat ben karışırım zaten bir taraflarını sergilemeye çalışan kadınlarla birlikte olmam
Kıskanırım ben
Başkalarının ilgi alanına girdiği vakit cinnet geçiren biri olarak karışırim her giydigine
Öneride bulunabilir.. Onun zevkine göre giyineceğim yer onla özel anlarımda olur..😊
Dışarda ne giyeceğimi ben zaten bilirim.. 😏
Karışamaz zaten rahatsız edecek düzeyde giyinmem.. oldu ki yine rahatsız oldu, kibar şekilde söylerse ikiletmem
Sadece yakışıp yakışmadıgına Baska asla karışamaz
Tabii ki karısamaz yobaz birisiylede sevgili olmam zaten
Hayır neyime karışacak ki etek giymeyeceğim herhalde 🙄🤷♂️
Tabi canım jartiyerle sokakta gezebilir ne karışıcam..
Abartmamak kaydıyla söyleyebilir, kaldı ki ben daha çok karışıyorum 😂
Karışsın bebeğim ama sonunda benim dediğim olsun
Karışamaz zaten rahatsız olabilecegi bir şekilde giyinmem
Ben nasıl giyineceğime karar verecek ve kendi kararlarını alabilecek yaştayım.
Arkadaşlarımın kime dahi karışabiliyprum. Sonuçta benim yanımdalarsa bankada saygı gösterecekler.
Ben bazen bu yakışmamış şu daha iyi diyorum ama bu dekolte vb konularda olmuyor.
ben onunkine karışmıyorsam oda benimkine karışamaz ancak tavsiye vereiblir
hayır, çünkü herkes nerede ne giymesi gerektiğini iyi bilir.
Hayır karışamaz
O bana karışamaz, ben de ona karışamam.
Beni direkt giydirebilir pek ilgi alanım değil memnun olurum
Sevgilim olamaz postalarım ki yapmadığım bişi değil
Öyle bişey onunda benimde aklıma gelmez bile.
Karışabilir ama kabalık yapmadan☺
Tavsiye vererek karışırsa okey. 😅
Ben ona karismiyorum o da bana karışmasın
Karışabilir tabiki
Karışabilir beraber kombin yaparız iyi olur
Abartmadığı sürece karışabilir
Karismak degil ama rahatsiz olduysa soyleyebilir
Benim özgürlüğüme karışamaz.
Hayır karışamaz..
Karışsın lütfen
Hayir. Böyle bir lüksü yok.
Bence karismamali. Ben ztn düzgün giyinmiyorum