Sizce seviyomu hala?
Eski eşimin bu sözleri hakkında ne söylersiniz?
Sizce seviyomu hala?

Evli bi kadınsın artık abla tamamen karşı taraf suçlu artık boşandıysan o erkeğin sana. Bile yazmaya hakkı yoktu.
Ondan uzaklaş baksana adam neler yaptığını biliyo dışarıdan bilgi sizdirmicak birileri yoksa bu adam hiç bi şekilde senin neler yaptığını bilemez
Cevap
17Cevap
O sürekli başka kadınlarla olan adam değil miydi ya😄 iyi yapmışsın ne yaptıysan.
Aynen oydu
Olay eşinizin yazdığı gibiyse o haklı ama ortada bir yanlış anlaşılma varsa ve siz ona ihanet etmediyseniz siz haklısınız.
Takıntı haline getirmiş olabilir seni kendine dikkat et öldürüp molduremsin
İki adamı karşı karşıya getirmen hiç hoş değil. Adam şahsına hakaret ediyor hala seviyor mu diye soruyorsun. Çok garipsiniz gerçekten 😒
Igrenc adamin teki cocugunun annesine kurdugu cumlelere bak iliskidir yasanir biter onemli olan saygi gostermek sen bundan bosanarak iyi etmissin ama bosanarak bitecek cile gibi gorunmuyor
Bi çocuk neden eski kocana böyle diyor ne alaka
Papcideydik oyundaydik o zaman dedi
Sizce seviyo mu hala ne ya bu sevse ne olacak seviyorum altinda kufur etti diyip mutlu mu olacaksin ne boş insansin sen ya
Sen bu kadını bilsen böyle demezdin😅
Kim ki bu ikide bi soruyu guncelledi cevaplarimda birbirine girdi
Ben anlayamadım ya.
Ama adamin böyle cümleler kurması doğru değil. Anladığım kadarıyla da sende mülayim birisin.
Oda bir kadına yaklaşınca, erkek or... usu mu oluyor
Çok iğrenç. Senin başkasıyla ilişkin var galiba. O da kıskanıyor bu durumu
Yalnız bu kadar Türkçe sorunu olan birisiyle evlenmeyi nasıl başardınız?
Eski eşinin bu konu hakkında konuşmaya hakkı var mı sonuçta eski
Eşine nasıl ulaştı adam ayrıca ekran görüntüsüden çocuğunun fotosunu karala
Bu mesajda anlatilan ile yasadiklariniz arasinda bag kuramadim ama konu hakkinda fikrimi sorarsan esin sacmalamis
Özet geciyim baskakariyla oldugumu görünce bunları dedi
Bunda birsey yok herkes farkliliklar yasamak isteyebilir sen de durustlukle kaybetmissin
?
Bi de oyundaymis asdfg kocan manyak
Boşandıktan sonra mı o bahsettigi adam yazmış kocana?
Nedir bu gökhanın senden çektiği 😅 adam seni seviyor anlasana 😂
😁😁
Aslında neden sana öyle davrandığının sebebide ortada, kıskanıyor haka aşık seviyor ondan öyle yapıyor dilersen daha detaylıda analiz ederim
Ben senin durumunu biliyorum, eski eşinin neden böyle yaptığınıda biliyorum. Asık amacı ortada anlasana
Şikayet etsene olm. Ben olsam alır evire çevire döverim bu ka*peyi. ne zannediyor kendini ya
Sırada ben varım derken? Ne sırası bu?
Karsı tarafıda dinlemek lazım. Üslubu hoş değil.
Adamı niye cildirtiyosun ki bukadar
İlişki durumunuzu bilmeden bir tarafı suçlamak zor
Hakaret davası açın hanımefendi
Engelle hala ne konusuyorsun
eski kocanla pubg mi oynuyosun ahahahah
Haksızda değil bence
Adam haklı
Sanmammmm
Neyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?