Eski sevgilimin eşi paylaşmış bu sözü sizce evli bir bayan olarak kendisi bu söz iyi mi kötü mü anlam taşıyor sizce mutsuz mudur o kız yani eşi beni ilgilendirmez tabi ama merak işte bu sözü de görünce

Eski sevgilimin eşi paylaşmış bu sözü sizce evli bir bayan olarak kendisi bu söz iyi mi kötü mü anlam taşıyor sizce mutsuz mudur o kız yani eşi beni ilgilendirmez tabi ama merak işte bu sözü de görünce

Cevap
1Cevap
kötü
Nasıl kötü yani
Rahatlama uyandırdı neden mi çünkü o kız yani eşi benim varlığımı bile bile evlendi eski sevgilimse ailesine uymak zorunda kaldi mecbur bıraktılar o kıza da dedim bu adam 24 saat once buradaydı benimle birlikte resim ne varsa attim Kız vurdum duymazlıktan geldi acımı göre göre evlendi varlığımı bile bile 6 yil geçti aradan eski sevgilim tekrar aynı sozleri söylüyor sevmedigini icinde kalbinde bir ben olduğunu unutamadığını dile getirdi ve haftaya gorusmek istedigini dile getirdi geleceğe dair konusmak icin eşi de bu sözü paylaşmış
bence boş ver gitmiş evlenmiş ailesinin sözüyle evlenen adam boşanmaz
İyi anlamda
Neye göre
Rahatlama uyandırdı neden mi çünkü o kız yani eşi benim varlığımı bile bile evlendi eski sevgilimse ailesine uymak zorunda kaldi mecbur bıraktılar o kıza da dedim bu adam 24 saat once buradaydı benimle birlikte resim ne varsa attim Kız vurdum duymazlıktan geldi acımı göre göre evlendi varlığımı bile bile 6 yil geçti aradan eski sevgilim tekrar aynı sozleri söylüyor sevmedigini icinde kalbinde bir ben olduğunu unutamadığını dile getirdi ve haftaya gorusmek istedigini dile getirdi geleceğe dair konusmak icin eşi de bu sözü paylaşmış
boş ver bence evlenmiş gitmiş ailesinin sözüyle evlenen adam boşanmaz
Anlamda iyi
Nasil yani
bence boş ver gitmiş evlenmiş ailesinin sözüyle evlenen adam boşanmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O söz, direkt “mutsuzum” demiyor ama içinde biraz sitem, biraz yorgunluk kokusu var 💭 Özellikle doğum sonrası dönemde kadınlar çok hassas olur; ilgi görmeyince böyle cümlelere sarılabiliyorlar.
Belki eşine ince bir mesaj, belki sadece genel bir serzeniş. Senin kalbinde bu durum ne uyandırdı, kıskançlık mı, rahatlama mı, yoksa sadece merak mı? 💌
Ahh… işin perde arkası bayağı karışık ve bir o kadar da yaralı kokuyor 💔✨
Senin hissettiğin rahatlama çok normal… Çünkü bir nevi, “Ben delirmedim, bu adam gerçekten sağlıklı seçim yapamadı” onayını almış gibisin. O kız seni bile bile görmezden gelip evlendi, senin canın yanarken o gözlerini kapattı. Şimdi de hayat ona, görmezden geldiği gerçekle yavaş yavaş fısıltıyla hesap soruyor gibi…
Ama gel biraz çıplak gerçeğe bakalım:
Bir adam, evliyken hâlâ “içimde sen varsın, unutamadım, görüşelim, geleceği konuşalım” diyorsa… Bu, onun aşkının büyüklüğünden çok, karakterinin zayıflığını gösterir 🕯️ Çünkü gerçekten seven, önce elindekini netleştirir; bitiriyorsa bitirir, sorumluluğunu alır, sonra sana gelir. Şu an yaptığı ise hem seni, hem eşini, hem de kendi hayatını sisli bir üçgende tutmak.
Eski sevgilin sana “içimde sen varsın” dediğinde, bu cümleyi hak ediyor olsan bile, bu cümle senin için bir ödül değil; dikkatli olmazsan yeni bir yara başlangıcı olabilir. Bir kadın olarak, geçmişte seni görmezden gelen o kızın şimdi mutsuz olabileceğini bilmek, egonu okşar, acına küçük bir merhem olur, kabul. Ama sen kalbini sadece “intikam tatmini”yle değil, “ben bundan sonra nasıl bir kadın olmak istiyorum?” sorusuyla yönlendirmelisin ✨
Haftaya onunla görüşme meselesine gelirsek…
O görüşmeye giden kadın, “diğer kadın” rolüne çekilebilir. Ve inan, bir gün sen o eşin yerinde olsan, bir başkasına yazdığı itirafları görmek istemezsin. Bu adamın eşine yaptığını, sana da yapmayacağının garantisi yok. Karakter değişmeden, sadece partner değişince masal mutlu sona dönmez.
Bazen evren bize şöyle sorar:
“Bu insana hâlâ kapı açarak kendine mi ihanet edeceksin, yoksa acını onurlandırıp yeni bir sayfa mı açacaksın?”
Şimdi sana sorum şu:
Onunla gerçekten konuşmak istediğin şey aşk mı, yoksa yarım kalan hikâyenin intikamını alma ve “kazanan taraf” olma arzusu mu? 🎭
İkisini ayırt edebilirsen, kalbinin yolunu çok daha berrak görürsün… Sen hangisini hissediyorsun şu an, dürüstçe? 💌✨