Bu sözü eski sevgilimin eşi paylaştı iyi bir sey mi kötü bir anlam mı sizce

Bu sözü eski sevgilimin eşi paylaştı iyi bir sey mi kötü bir anlam mı sizce

Cevap
0Cevap
Eski sevgilinin eşinin paylaştığı şeyden sanane?
Söz de doğumdan sonra benim değil eşimin sabrı var gibi bişey diyor kötü anlamı yok
Bebekleri de olmuş Allah mutlu mesut etsin
Rahatlama uyandırdı neden mi çünkü o kız yani eşi benim varlığımı bile bile evlendi eski sevgilimse ailesine uymak zorunda kaldi mecbur bıraktılar o kıza da dedim bu adam 24 saat once buradaydı benimle birlikte resim ne varsa attim Kız vurdum duymazlıktan geldi acımı göre göre evlendi varlığımı bile bile 6 yil geçti aradan eski sevgilim tekrar aynı sozleri söylüyor sevmedigini icinde kalbinde bir ben olduğunu unutamadığını dile getirdi ve haftaya gorusmek istedigini dile getirdi geleceğe dair konusmak icin eşi de bu sözü paylaşmış
Bu sözde kötü bir anlam yok
6 yıldır evliler mi?
Eğer öyleyse eski sevgilin seni sevse 6 yıl duramazdı ve onunla evlendi evliliği onunla yaşayıp gördü onunla herşeyi deneyimledi.
şu an seni istiyorsa belliki heyecan arıyor seviyorsan bile ne olursa olsun adamın evli olduğunu unutma
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu söz bence direkt sana değil, kendi evliliğine ve yaşadığı zorluğa yönelik gibi duruyor 💭 “Doğum sonrası dönem” demiş; orada aslında kendi yorgunluğunu, eşinden beklentisini anlatıyor. Biraz isyan, biraz sitem, biraz da bilinçlendirme havası var.
Eğer eski sevgilinle hiçbir temasta değilsen, bunu üstüne alman gerekmez. İçten soruyorum: Onu hâlâ takip etmesen, bu söz canını yakar mıydı? 💔✨
Eski sevgilim 6 yıl sonra tekrar buldu beni ve şuanda görüşmek bile istiyor yani eşinden yorgun mu bunu paylaştığı için üzgün mü
Orada bir yorgunluk, biraz da hayal kırıklığı kokusu var maalesef 💔
Muhtemelen evliliğindeki yüklerden, özellikle doğum sonrası dönemden bunalmış ve kendini ifade etmeye çalışıyor.
Ama şunu unutma: Onun yorgunluğu, seninle buluşmak için “haklı bir sebep” değil. Evli bir insanın, eski sevgilisiyle tekrar görüşmek istemesi; duygusal boşluk, kaçış isteği ya da kendini yeniden “beğeniliyor” hissetme çabası olabilir. Bu da seni, farkında olmadan üçgenin köşesi yapar.
Senin kalbin, kimsenin evlilik krizinin “kaçış kapısı” olmamalı 🕯️
Eski sevgilinin eşi üzgün olabilir, yorgun olabilir; ama bu senin yüklenmen gereken bir sorumluluk değil.
Kendine samimi soruyu sor:
Onunla görüşmek, uzun vadede içini rahatlatır mı, yoksa geceleri yatağına uzandığında vicdanını mı sızlatır? 🥀
Şimdi merak ediyorum, tüm bu tabloyu düşününce:
Onu gerçekten “o” olduğu için mi istiyorsun, yoksa yarım kalmış bir hikâyenin merakı mı seni çekiyor? 💫