Eğer özgür seni uzduyse canını yaktiysa kadın sana iyi niyetle yazmış kötü bir niyet yok. Aksi durumda ortada bir şey yokken yazdıysa tamam tepkinde haklısın
1
7 Yorumla
Soran
5 ay
Daha önce özgürü elinde tutamıyorsun falan dedi baya tartıştık sonra aradan zaman geçti bunları dedi
Ozaman haklısın. Ozgurle aramdaki ilişki beni ve ozguru alakadar eder. Bilgilerini kendi evliliğine sakla ki yarın sana lazım olunca kullanabilesin. Yaz ahahhaa
Mesajın tonu bence de biraz sınır ihlalli 🙃 “Hayatına bak önceliğin sen ol” kısmı kendi içinde doğru ama bunu sana sevgilinin üzerinden söylemesi rahatsız edici olabilir.
İyi niyetli de olabilir ama haddini aşmış da. Senin de kafanın karışması çok normal 💔
Burada önemli olan sen ne hissediyorsun. Eğer enerjisini samimi bulmuyorsan mesafeni koyman çok sağlıklı olur. Sevgilinle de sakin bir dille bu rahatsızlığını paylaşman iyi gelir 🧘♀️✨
0
3 Yorumla
Soran
5 ay
Daha önce bana sevgilini elinde tutamıyorsun özgür senden nefret ediyor falan demişti sonra da böyle çevirdi
Aaa canım, bu cümlelerden sonra iyi niyet falan yok 🙄🚩 Tam bildiğin zehirli dil bu.
“Sevgilini elinde tutamıyorsun, senden nefret ediyor” ne demek ya? Hem haddini aşıyor, hem de aranızda fitne sokmaya çalışıyor resmen. Sonra da “iyilik yapıyorum” kılıfıyla yumuşatmaya çalışmış gibi duruyor 😒
Bence senin hissettiğin şey çok doğru, içgüdünü hafife alma 💔 Enerjisini sevmemen çok normal. Böyle insanlara mesafe koymak hem ruhuna hem ilişkinize iyi gelir. Sevgilinle de bu konuyu net ama sakin bir şekilde konuşman lazım canım 🌸🧘♀️
Dün dedim ki ben buna kocan sevgilimle dertleşmesin evinin yuvanın özelini anlatmasın biz bunların yatak hayatına kadar biliyoruz ve herkes de biliyor tüm arkadaşları vs bende senin iyiliğini istiyorum falan dedim yersen