Her istediğini değil ama %90 istediklerini yaptırır ama bunu cazibe ile ilgili olduğunu düşünmüyorum kendi açımdan söyleyim sevgi arkadaşlık dostluk anlayış ile tabi ki üzerine cazibe gelirse bonustur ayrıca herkes her istediğini yaptıramaz kimse kimseye genelde kız arkadaşlarım gelir dertlerini bana anlatırlar çünkü sır paylaşmam onu dinleyip geçmem yorum yaparım örnekler veririm ama ben dert anlatmak istediğimde onlara bir bakarım kimse yok arada çıkıyor 2 insan felan ama şöyle söyleyim 10 kişi dert anlatıyorsa 10 kişiden 8 kişiye yazıyorsam 8 kişiden bir kişi yazıyor ikincisi moduna göre demek istediğim cazibe ye felan kapılmayınız sevgisine kapılın kadınların %85 i erkeklerden daha zekidir mental olarak güçlüdür cazibesi olup hiç birşeyi yoksa onlar size zarar verir öyle biriyle tanışmıştım suratına bile bakmadım derdi sadece birşeyler ısmarlamamdı yanıma geldiği için nezaketen bir kokteyl ısmarladım sonra gözünün cüzdanımda olduğunu fark edince mekandan ayrılmıştım sigara içmek için baktım başka birine gitmiş çok gülmüştüm bunlara dikkat ediniz cazibeli kadının sevgisi saygısı kültürü zekası konuşması çok iyi olup birde cazibesi varsa bunu kaybetmemeye çalışın ben tanışmıştım böyle biriyle hayatınız hüzün doluysa göstermemeye çalışın yoksa sizi bırakır (hepsi için demiyorum) bana kurduğu cümle aynen şuydu amacım seninle güzel vakit geçirmek senin hüzünlerini paylaşmak değil sana hayatımdan birşey anlatıyorsam üzül diye değil senin düşüncene önem verdiğim için güzel fikir ver diye dediğinde ben bitmiştim onun için çok üzülmüştüm (arkadaşımdı) artık konuşmuyoruz
Ortada sadece fiziksel bir ilişki varsa mümkün olabilir fakat işin içine sevgi ve aşk kavramları giriyorsa kadının sadece cazibesini kullanarak bir şeyler yaptırabilmesi mümkün değildir bence. Ki zaten olması saçma olur, bu karşıdaki erkeğin ilgilendiği tek noktanın bu olduğunu gösterir. Bahsedilen kadının yerinde ben olsam bu beni incitirdi. Fakat zaten romantik bir ilişki içerisindeyse işler değişir ve iki kişi arasındaki ilişkinin dinamiğine göre şekillenir. :)
Bence mantıklı aklı başında bir erkeği etkilemez her ne kadar cazibesi kadının güçlüde olsa, mantığı güçlü ve nefsine hakim bir erkeği etkileyemez, ancak zayıf bir erkeği etkiler onunda zaafını yakalarsa etkiler, çünkü cazibe herşey değildir.
İnsanların Zaafları Bellidir Özellikle Erkeklerin Zaafları Şunlardır Güzel Yemekler, Güzel Kızlar, Öfke, Para) Şimdi Güzel Bir Kızın Güzel Kızlara Zaafı Olan Erkekleri Etkilemesi Mümkündür Çoğunuda Etkileyebilirde Ancak Nefsiyle Savaşan Nefsinin Her İstediğine Boyun Eğmeyen İradesine Sahip Çıkabilen Bir Erkeği Etkilemek Mümkün Değildir Çünkü Zaten Öyle Olan Erkekler Kendilerini O Pozisyona Getirtmezler Kaçarlar
Sadece dişiliğini ve dış görünüşünü kullanan bir kadın, bana karşı işe yaramaz. Karakterle etkilemesi lazım. O da pek kolay bulunan bir şey değil. Bir de son zamanlar aşka inancımı yitirmiş olma bonusu var da... :P
Aklı belden aşagı calışanlar erkekler için cazibesi güçlü kadinlar istrdiğini yaptirabilir diğer türlü aklıya ve kalbiyle hareket edenler cazibesiyle etkileyemez bence
Siz bakmayın herkesin insan kisvesinde oluşuna, öyleleri var ki hayvan fıtratıyla gelmiştir bu dünyaya, bu nedenle onlara her istediğinizi yaptırabilirsiniz. Ancak zorda olsa duruşunu bozmayan adamlar var hala bu âlemde.
Yaptıramaz her erkek o topun altina girmez ben her seyi yaparim diyen kadinlarin bile asamadigi erkekler var saygi ve selamlar nefsi saglam duzgun ve iradeli beylere
Isteğini yaptırdığı da olur yaptırmadığı da olur istek arzu cazibe beyinin oyunlarıdır ama beynin isteğo ortasına kalpte devreye girerse cazibenin bile isteğini yaptırmayacağınıda emin olabilirsin erkek beyni kızlar gibi derin düsünemez ama derin hissederler.
Cevap erkek ve kadının zekasına ve beklentilerine göre değişir senaryo-1 : erkekteki zeka yeterli değildir, kolay avdır senaryo-2 : Erkekteki zeka yeterlidir, kadının yaptırmak istediklerini anlar ama beklentilerini karşıladığı için göz yumar
bunlar ucuz numaralar ya evet belki yaptırabilir yaptırırda kadın isterse kullanır cazibesini cilvesini vs ama saçma salak şeyler , yapacaksa sevdiği için yapsın