- 1 ay
Hayır yaptıramaz burada konu kadın değildir!!
İsteyip istememe ya da buna izin verme sebebidir
Bazen kırmamak için bazen sevdiğin için bazen de gözüne şirin gelir izin verirsin bu onun cilvesi midir yoksa insanın sevgisi mi tartışılır...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunun açıklamasını şu şekilde yapabilirim özellikle nefsine düşkün olan erkekler bir kadın için her şeyi fazlasıyla yapabilir ama şöyle bir şey de var bazen insan gurur ve karakterini ön planda tutarak kişinin fiziki veya dişi görünümlüğüne bakmadan Duygu durumunda göz önünde bulundurmadan hareket edebilir
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. En zor kapıları açan anahtar, en sert kalpleri eriten ateştir yine de her zaman ve her erkek için geçerli olmaz, genel olarak çoğu zaman yaptırabilir evet 🤭
45 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle ✨
- 1 ay
Rica ederim bal💗🧚🏻♀️
- 27 gü
- s1 ay
Birçok erkeğe yaptırabilir. Cilvesini kendine yakıştıran biraz da fiziksel ilgi çeken biriyse cilvenin açamayacağı erkek kapısı olmaz🤫😊
44 Yorumla- 1 ay
Bence de ✨🧚🏻♀️
- 1 ay
☺️🌼
- 1 ay
Teşekkür ederim perim💜🧚🏻♀️
- 1 ay
Rica ederim bebek💗🧚🏻♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- u1 ay
evet yaptırabilir tabi ki de.. ama kadına göre değişir bu durum.. her kadın yaptıramaz. ben kendim için konuşursam hancım olduğum için eşimin ya da sevgilimin her dediğini yaparım tabi ki de o mutlu olsun diye.
20 Yorumla - u1 ay
Tatlı dilli cilveli bir de eli lezzetli ise tamam o kadın her şeyi yaptirir
30 Yorumla - 1 ay
Nasıl bir cilve yaptığına bağlı olarak değişir bu..
20 Yorumla - 1 ay
Bir çoğu cilveye eridiğine göre yaptırabilir...
10 Yorumla - 1 ay
Her erkeğe her istediğini yaptıramaz ama birçok erkeğe birçok istediğini yaptırabilir.
00 Yorumla - 1 ay
Yaptıramaz ama Cilve önemlş
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Hayir. Seven, deger veren, kiyamayan erkek, kadinin her istegini yapar. Sevgi her seyin önüne gecer. Boyle cilveyi ya da cinselligi kullanmak çıkar iliskisi gibi geliyor bana. Ben sana bir seyler sunayim sende benim istediklerimi bana sun. Ticaret gibi. Ama seven erkek karsiliksiz bir seyleri yapar zaten. Yuzu gulsun, keyfi yerine gelsin mutlu olsun diye.
Ha cilve vs arada yapilir, heyecan katar, oynasma vs olur iliskiye heyecan, dinamik katar ama isin ucunda istekleri yaptirmak olmasa daha iyi olur. Erkek dedigin hatta adam dedigin cilve, cinsellik olmadan, bunlar araci olmadan sevdigi icin, kiyamadigi icin, esimdir vs diye yapmasi daha makul geliyor bana.
Bir de bu sekilde tek bir erkek olur, ozel olur kadin icin. Bu adam beni sevdigi, kiyamadigi icin isteklerimi yapiyor bana bir seyleri karsiliksiz sunuyor olir. Ama cilve vs isin icine girdiginde bir degil birden fazla erkegi etkilersin. O erkek bana ozel olmaz mesela. Iki cilveye dusen erkek, baska kadinlar cilve yapsa da duser ve onlarin isteklerini de yapar. Bir erkek duygulari oldugu icin degil de ona sunulanlardan dolayi bir seyler yapiyorsa bu cok acizce bence. Nasil ki evladimizi, anne babamizi karsiliksiz seviyorsak hayatimizdaki kisiyi de oyle sevmeliyiz ve bundan dolayi bize bir seyler sunulmalı.
Iliskide cilve yemekten sonra tatli gibi olur ama cogu sey iicnde kullanilmasi taraftari degilim. Bana cilvemden dolayi bir seyler sunan, istediklerimi yapan erkek baska kadin icinde yapar. Ama sevgi, saygi, deger, kiyamamak daha cok kisiye ozel oluyor.
10 Yorumla - 1 ay
Cilveli olmak, birine çekicilik katabilir ama bence bu, her zaman istediğini yaptırabilmek anlamına gelmez. İnsanlar, ne kadar çekici olursa olsun, kendi sınırlarına ve değerlerine sahipler. Birisi cilveli bir şekilde davranabilir, fakat bu, karşındakinin duygularına, düşüncelerine ve isteklerine saygı duymadan her şeyi kabul etmesi demek değil. Benim için, cilve karşındaki kişiyle bağlantı kurmayı sağlayabilir, ama istediğini yaptırmak biraz daha farklı bir şey. Karşındaki kişinin desteğini buna gerçekten istekli olması gerekir.
10 Yorumla - 1 ay
Cilveli bir kadın, zarif ve çekici tavırlarıyla bir erkeğin dikkatini çekip, isteklerini kabul ettirme konusunda avantaj sağlayabilir. Ancak bu, karşı tarafın kişiliği, ilişkideki denge ve samimiyet gibi faktörlere bağlıdır. Kalıcı bir etki için cilveliliğin dürüstlük ve sevgiyle dengelenmesi önemlidir.
41 Yorumla- 1 ay
Bravu yerinde ve doğru bir düşünce
- 1 ay
Bence yaptırır çünkü erkeklerin sinirleri de öfkeleri de anlıktır mantıklı davranıp erkeğin suyuna gidersen her zaman kazanırsın bu hep böyle olmuştur. Akıllı bir kadının bir erkeğe yaptıramayacağı hiçbir şey yoktur
21 Yorumla- 1 ay
👍🏻👍🏻✨
- 1 ay
Hayır yaptıramaz. Prensipleri olan erkeğe cilve ile veya başka yollarla dünyanın en güzel, çekici kadın bile yaptıramaz, her şey görünüş veya iki tatlı söz değildir ve bazı şeylerin pazarlığı olmaz
60 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hem de saniyede desem😅 erkeklerin çoğu cilveye dayanamaz.
32 Yorumla- 1 ay
En güçlü silah 😅
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. kadınların sahip olduğu bu pasif skilli bloklamanın en kolay yolu prensip sahibi olmaktır. Taş yerinde ağırdır diye boşuna dememişler. Adam olan yapmaz yani :D
60 Yorumla- u1 ay
Aklı sadece penisinde olan bir erkeğe evet ama aklı sadece penisinde olmayan erkekler de var bu hayatta onlara yaptıramaz.
50 Yorumla - 1 ay
Aldatmaların da yüzde 80 bundan dolayı olduğunu düşünüyorum
60 Yorumla - 1 ay
Sevmiyorsa karşı taraf bence yaptıramaz tabi erkek basitse değişir
60 Yorumla - 1 ay
Her erkek kadının her istediğini yapacak yeterlilikte olmayabilir. Hayal kırıklığına uğramayın aman
50 Yorumla Bazı şeylere düşkün erkeklere yaptırabilir kadına doymuş adama yaptiramaz
50 Yorumla- 1 ay
Cilvenin dozuna bağlı. Karşısındaki de kıt beyinli bir dağ ayısı değilse, her şeyi değil ama birçok şeyi yaptırabilir.
30 Yorumla mesele cilve değil kadında hayata dair iyi potansiyele sahipse köpeği olmaktan gurur duyardım ama öyle düzgün bir kadın hiç görmedim işi gücü oyun dalavere
10 Yorumla- 1 ay
Kalbine hosnut etmek için illah bir şey yapmaya olmaya önem yoktur demek kalbi değildir eşimin ailemin isteği benimde isteğimdir
10 Yorumla - 1 ay
Cilveli demeyelimde akıllı işi bilen kadın diyelim yaptırır net
20 Yorumla - 1 ay
O kadın o erkeğin olduğu sürece yaptırabilir 😂
20 Yorumla - 1 ay
Erkege her istedigini yaptirabilir ama her erkege degil 😀
20 Yorumla - 1 ay
Bir noktaya kadar evet.. Ama sonsuza kadar hayır...
20 Yorumla - 1 ay
Yaptırıyor namıssızlar 😁
Bizim gibi ayarsız ayarlar da asfaltı öpüyor genelde 🤣20 Yorumla - 1 ay
Hakeden kadına her şey fazlasıyla yapilir. Yeter ki kadın haketsin.
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Kadını yalnızca vajina olarak gören erkekler için evet... karakterli erkekler ya da ilkeleri olan erkekler için hayır.
30 Yorumla - 1 ay
Erkek isterse yaptırır yoksa ne yaparsa yapsın boş gadası
21 Yorumla- 1 ay
Gadas ne
- 1 ay
Her erkeğe yaptıramaz zor kadın varsa zor erkek de var
10 Yorumla Cilvesi kadar Zekâsı ve yatağı da iyi ise yaptırmayacagi bir şey yok...
10 Yorumla- 1 ay
Her istediği olmasa da bir çok istediğini yaptırabilir evet djdj
10 Yorumla - 1 ay
Cilveyle olmuyor artık o işler yoldan geçenin bile cilvesi var hjk
10 Yorumla - 1 ay
Ya iradesi yüksek kişiye hayir ama öyle erkek kalmadi
10 Yorumla - 1 ay
Erkeğin ilgisini çeken kadınsa evet, yoksa yapamaz
10 Yorumla - 1 ay
Bilemiyorum tamam yaptırır ama ters de tepebilir
10 Yorumla - 1 ay
Bana yaptıramaz büyük konuşmuyum ama. Nefsimi terbiye ettim.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 901 cevap paylaştı. Her erkege değil ama nefes alan her kadına düşen erkeğe istediğini yaptırabilir.
10 Yorumla- 1 ay
Her erkeğe yaptıramaz ama çoğu erkeğe yaptırabilir gibi.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Evet çoğunlukla erkekler cilveli kadına dayanamıyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. bu karşı taraf pas veriyosa geçerlidir yoksa bir az zor
10 Yorumla- 1 ay
Cilveli kadına karşı koyabilecek erkek istisnadır. Kesinlikle evet diyorum 🥳
10 Yorumla - 1 ay
Açsa evet, ama etkilerin geneli bir bakışa bir dekolteye tav olur
10 Yorumla - 1 ay
Erkeğin de bu hal ve tavırlardan anlaması gerekiyor aksi halde basit duruma düşüyor kadın
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet yuvasını bozdurabilir tarlasını sattırabilir
10 Yorumla- 1 ay
Yaptıramaz bir erkek bir kadını sevmiyorsa hiçbir şeyi o erkeğe yaptıramaz bence.🫠
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı. Her erkeğe sökmez cilve ama erkek gerçekten seviyorsa o kadın için yapmiycagi bişi yok bence
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Yurtdisinda dogma buyumeyim. 2 yildir Turkiyede yasiyorum. Turkiye genelinden bir firmadar HR'dayim. Turkiyedeki kadinlar gercekten cok tehlikeliler.
Bir tirnaginin uzerinden, 10 yalan konusuyorlar. Ne kadar inkar etseler erkeklerin ilgisine bayiliyorlar. Kendilerini diger insanlardan ustun goruyorlar. Egolari cok yuksek. Genel olarak narsistler. 2 yuzlu deyiller, 4-5 yuzleri var. Deli gibi parayi cok seviyorlar ve tapiyorlar. Ama calismaya gelince, potansiyelleri cok dusuk. Ozellikle 40li yaslari ile calisma potansiyelleerinde ciddi bir dusus var.
Erkeklere isteklerini yaptirmak icin cilvenin cok otesine geciyorlar. Artik onun adini siz koyun. Sorumluluk almalari cok zayif. Calisma arkadasi ile sosyal arkadasligi birbrine karistiriyor. Guzel ve bakimli olunca kendilerinin hata yapmiyacaklarini ve islerini kendileri icin baskalari yapacagini saniyorlar.
Bir kadin olarak erkeklere tavsiyem; kadinlara bu kadar prim vermeyin. Hr muduru olarak soyluyorum.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 833 cevap paylaştı. cogu erkekte işe yarar. kadınların pasif gücü gibi. dişilik böyle bişey.
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Önüne gelene cilve yapiyorsa 🧀 oluyor yalniz 😃😃😃
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Hayır bana yarı cilveli dominant kadın yaptırılabilir 😄
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Çoğu erkeğe yaptırabilir evet ama özel olanlar hariç
10 Yorumla- 1 ay
kadın cilveyi yapmacık şekilde yapnca farkediliyo ben hayatta tutmam mesela içinden gelerek yapması gerek
10 Yorumla - 1 ay
Bende cilveliyimde olay öyle yürümüyor en canlı örneği benim bazı erkeklere cilve de yaramıyor delircemmm vfhvgbbv
00 Yorumla - 1 ay
Yaptıramaz. Erkek, istediğini yaptırmak için cilve yaptığını anladığı an alacağını alır kız da kalır öyle krkeke
00 Yorumla - 1 ay
Elbette yaptırır cilve her şeyin önünde geliyor bazen maalesef
20 Yorumla Erkek ister de evet tamamen erkeğin isteyip istememesine bağlıdır
10 YorumlaBence yaptırır erkeklerin zayıf olduğu konular belli sonuçta
10 Yorumla- 1 ay
sadece cilve yetmez zekada lazim ama pek cok sey yaptirir
116 Yorumla- 1 ay
zeki insan karsisindaki insani taniyip onun karakterine istegine tavrina göre nasil yaklasmasi gerektigini bilen kisidir. kadinlar bu yüzden sorun yasiyor uzun suren iliskilerde karsisindaki taniyip anlamaktansa bi kiz/erkek arkadasindan iliskisi hakkinda ne yapayim diye akil alip klasik/sıradisı seyler yapip iliskiyi yurutmeye calisiyor baskasinin isine yarayan tavsiye kendi isine yaramayinca adam/kadin yavasca ondan uzaklasiyor
- 1 ay
adamini tanimayan kadin yersiz bi yerde/zamanda cilve yaparsa adam rahatsiz olabilir bunun farkinda olmasi lazim kadinin
- 1 ay
Evet ama bu bana zekice gelmedi, yani düşünebilen ve hayatını yönlendirebilen her normal insanın akıl etmesi gereken bir şey. Çocuk mu ki babasının gönlünü almaya çalışır gibi herkes için aynı yolu denesin? Evet söylediklerin son derece mantıklı lafım yok, ama sanki "zekice" kelimesinin içini boşaltıp standardı düşürüyor gibisin.
- 1 ay
eskiden erkekler macoydu/tasfirindi vs diolar ya o adamlara eşleri nasil yön veriyor istedigini yaptiriyordu. adama kendi istedigini sanki o adam istiyormus gibi manipule ederek ve o kadar guzel fark ettirmeden yapiyormus ki bu zeka örnegi iste adami tanidiktan sonra olur ama bu günlerde işi inatlasarak yapmaya yaptirmaya calisiyorlar ve sorun patlak veriyor
- 1 ay
zeka denilen sey basit bisey zaten "sorun çozebilme yetisi " iliskideki sorunu tesbit et isindeki sorunu tesbit et
ailendeki sorunu tesbit et ve çöz aslinda bu kadar basit - 1 ay
Maço erkek zaten kendisini özgüvenli hissetmek istediğinden, kendisinin yanında cilveli ve biraz şımarık davranan kadını baskılamak isteyeceğinden, kadın da istediklerini alttan alta adamın kabarık göğsünü daha da şişirerek yaptırması yani bilmiyorum zekice mi? Elinde başka bir imkan mı var :D İnatlaşmak başka bir şeyin ifadesi, sinsice davranmak değil orada amaç. Göz göre göre çekişiyorlar.
- 1 ay
yanlıs anlasilmisim galiba 😅😅
bunlar benim standardim olsa haklisin derdim aslinda bunlar durum tesbiti 🤗 - 1 ay
Durum tespitleri de senin o ana dayalı gözlemlerinin "standart"ını oluşturuyor, göreceli bir kavram yani, kişinin kendisinden beslenen bir şey bu şekilde algılamak... Gerçekten, nerede nasıl davranmasını bilmemek tecrübesizlik olabilir ama birilerinin tecrübesizliğini referans alarak herkesin yapması gereken bir şeye zekice diyemezsin. Sırf birileri kitap okumuyor diye, kitap okuyan herkesin zeki olduğunu düşünmek gibi bir şey bu.
- 1 ay
durum tespiti dedigin seyin benim standardimla pek ilgisi yok ama yine sen daha iyi bilirsin bir bardagin kirildigini söylemek icin saglam ve kırık olma durumunu bilmek yeter kisisel bir standarda ihtiyac yok ama tesekkurler aydinlatmaya calismanizi takdir ediyorum
- 1 ay
Aydınlatmaya çalışmak ne haddime? Kişisel bir standart insanın kendi özgünlüğünü belirler, aslında bakarsan fark ettim de eleştirdiğin şeyi kendin yapıyorsun. Genel geçer tahminlerle, birilerine tanım yüklüyorsun, o kınadığın kadınlardan farkın ne? Kırılan bir bardağa herkes sanat gözüyle bakamaz mesela, ya da içinden bambaşka anlamlar çıkaramaz. Hayatla kurduğun bağ, diğer herkesin yaşamıyla paralelse sen yaşamıyorsun, bir şeyleri yaşatmaya çalışıyorsun sadece.
- 1 ay
dünyaya oldugu gibi bakabilmekte lazim
bazı seyler bardagin kirildigini kabul ettikten o gercekligi gördükten sonra kabul edis bicimimizle sekilleniyor
biz kirik bir bardagi sanat eseri diye goren birilerini onaylamamiz/onaylamamamizla alakali mesela
ama ilk durumda bardagin kirildigini söylemek durum tespiti sonrakiler kisisel standartlara bagli yargi
toplumlari inceleyip aile yapilari ve kadin-erkek iliskilerine bakip gecmis-gunumuz farklarini inceleyerek bir durum tespiti yaptiginda olani söylemis olmamla kinadigimi zannetmen üzdü beni (yanlis anlasilmisim) - 1 ay
Çok kibarsın, amacım üzmek değildi, neden yanlış anlaşıldığını düşünüyorsun? Belki ben bilerek konuyu buraya çekiyorum. Ne demek istediğini anlıyorum, fark ettiysen zaten mantıklı bulduğumu da dile getirmiştim. Sadece, bir bardağın kırıldığını görmek onunla girdiğin ilişkide, nasıl bir ortama sahip olduğuna göre değişecek bir konumda tepki vermene sebep olur. Bardağın hepimiz için amacı az çok aynıdır, bu senin diğerleri üzerinden biçtiğin ölçüt ile kendini o şey ile kurduğun ilişkide var etmeye çalıştığın anlamına gelir. Kendini daha çok işe yarar kılmak için elbette referans aldığın yer çeşitliliğin göbeği olan toplum olacak değil mi? Ama değil çünkü birey, kendi yolunu bulma yolculuğunda tek başına daha özgün yaklaşımlar deneyebiliyor, toplumun amacı ortamla en uyumlu olan şeyi el birliğiyle sağlayabilmek ve düzeni devam ettirmek. Şimdi merak ettiğim şu, kısayollara başvurarak bardakla kurduğun iletişimde, toplumu referans kabul edersen atacağın bir sonraki adım onların gidebileceği en değişik yolun küçük bir uzantısı kadar olacaktır. Kendini, varlığını bu kadar kısıtlamak hoşuna gidiyor mu? Ben sana kalk, her şeyi dene demiyorum bu saçmalıktan başka bir şey değil. Belirli bir gerçeklik var bunun farkındayım, ama bu insanın kendisini sadece bir başkalarına bağımlı kalarak ifade edebileceği anlamına gelmemeli. Kırılan bir bardağı sanat eseri olarak gören kimse olmasa bile, bu onun öyle bir potansiyeli olmadığı anlamına gelmez çünkü, sanat eseri diye bir şeyin varlığı oldukça var olan her şey ondan az çok beslenir, algı böyle işler, nöronların.
- 1 ay
yanlıs anlasilmisim cünkü kirilan bir bardakla iletisimden bahsetmedim bir kamera ne kadar ilgilenir kirilan bir bardakla kendine carpmadigi surece
sadece kaydeder degilmi bu kayit bir durum tespiti yapar olani oldugu gibi kaydeder
iletisime gecmek isteyen kisinin kisisel bakisi devreye girer iste o zaman ise yarar durumlardan bahsedilebilir kisinin kendini ise yarar hissetmeye calismasi kisinin topluma bakisina ya da toplumdan beklentisine bagli (bikac sey haric kameraman misali kalmak benim durumum)
- 1 ay
istekli erkege yaptirir akli basinda duzgun erkeklerde ise yaramaz bu cunku onlar bir cilveye kanmaz
10 Yorumla - Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi