Yooo ben hep çok yakın ve iyi oldum yinede hep uzak durdu cevabım hayır djdjdj benim gibi kendine bile şekerlik yapan birisi kfjcjcj yani olmuyor tatlı dil yılanı deliğinden çıkarmıyor kcjcjc ay bende diyecektim işte yılan bana doğru filan çıksında neyse kfjfjfj daga guslümün üstünden 24 saat geçmedi bu adamı tanıdığımdan beri namuslu tek günüm geçmedii ouuuuı yeeaaahh dkkfjcjcj
Tatlı dilli kadın, aynı zaman da içinde bir çok sabırı barındırır. Ruhu dingindir, olaylara karşı nasıl yaklaşıp çözüme ulaştıracağını bilir. Öyledir ki insanın gönlüne işler o tatlı dili. Erkeğin Gönlünü kazanan tatlı dil bütün gücünü gönülden alır. İnsanın dilinin tatlı olması için gönlünün tatlı, iyi olması lazımdır. Kötü bir insanın dökeceği tatlı dil, tilkinin kargaya dökeceği tatlı dil gibidir. İnsanı belki kısa bir zaman için aldatır;ama çabucak foyası ortaya çıkar. Hakiki tatlı dil, iyi insanda olur. Yüreği merhametle, sevgiyle dolu insanın dili de kendiliğinden tatlılaşır..
Olaya şöyle bakıyorum. Eşim olacak kişi zaten hayatımda istediğim özelliklerdeki, karakterdeki birisidir. O yüzden birbirimizden ne istediğimizi biliriz diye düşünüyorum. Ben zaten onu mutlu etmek için o istemese de elimen gelen her şeyi yaparım. O da zaten beni aşan, bana zahmet veren bir şey istemeyeceğini düşünüyorum.
Kelimeler genellikle kadınlar üzerinde tesirlidir. Erkekler içinse zaaflar farklı işler. Bir kadın o zaafları bilir ve iyi kullanabilir ise, evet her istediğini olmazsa da bir çoğunu yaptırır. Ama yapısal olarak istediğim şeyi, bu tarz şeylerle yaptırmak bana göre değil. Tatlı dil konusu ise fazla dırdır etmemek ve huzur vermek için gerekli sadece 🤫🤭
Yaptırmak istediği şeye bağlı. Erkeğe ters gelen bir şeyi yaptıramaz. Erkeğin sınırları vardır. Erkekten erkeğe değişir bu sınırlar. Gururunu, onurunu zedeleyecek durumlar karşısında erkek ağırlığını ortaya koyar. Diğer yandan elbette hayat müşterek paylaşımlar çerçevesindedir. Bu yüzden kadının erkekten yapmasını istediği şeyi erkeğin makul sınırlar çerçevesinde yapması için tatlı diline dahi ihtiyaç olmadığını söyleyebilirim. Erkek normal şartlarda sınırlarını biliyor olmalı.
Bütün erkekler bunu istiyorsa vardır bir bildikleri 🙂 Her zaman, istediğimiz bir tatlı dil, bir güler yüz derler ya. Kadın da bu özelliğini iyi kullanıyorsa çoğu konuda ikna edici olabilir bence. Her şeyi mi? O kadarını tahmin etmek zor, kişiye göre de değişir bu.
Yaptırabilme potansiyeli yüksektir. Sadece kadınlar erkeklere değil, erkekler de kadınlara olabilir. Tatlı dil her zaman ikna etme, karşıdaki kişiyi etkileme ve fikrini değiştirme, yönlendirme noktasında çok güçlü bir silah niteliği taşıyor bence. 😊
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yaptırır ama genelde tatlı dilli hanımefendiler de sivri dilli hanımefendiler de kötü çocukların her istediğini yapmasını kibar adamların ise sadece ölmesini istiyorlar gibi... (Kadın katillerine atılan aşk mesajlarından ve şair erkeklere atılan alay mesajlarından bunu açık seçik görmekteyiz.)
Tatlı dil, güler yüz, o öfkeliyken altan alıp susup sabretmek... seni gerçekten seviyorsa kızsanda yapar çünkü sonuçta sen onsuz oda sensiz yapamaz... erkeğini dinlerken ne kadar ciddiyz alırsan sana olan sevgisi artar..👍🏻
Tatlı dille birçok şeyi yaptırmak mümkün olsa da herşeyi yaptırmak biraz iddialı bir yaklaşım olur. Bu bana prk mümkün görünmüyor. Aslında sadece kadın için değil erkek için de geçerlidir aynı şey. Erkek de tatlı dille birçok şeyi yaptırabilir.
isteğine göre değişir tabi ki makul ve mantıklı olduğu sürece insan sevdiğinin isteklerini yerine getirmeye çalışacaktır. Mutlu olmayı istiyorsa mutlu etmeyi de bilmelidir.
Hem de nasıl! Kadınların bu denli etkili bir silahı bu kadar az kullanmasına şaşıyorum doğrusu! Sanırım kadınlar, bu silahı kullanmayı kadınlık gururlarina yediremiyorlar. Belki de haklılar... Ama ne denli etkili olduğunu bilemezsiniz.