Güçlü ve özgüvenli kadınlar, erkeklere her istediklerini yaptırabilir mi yoksa erkekler güçlü kadınlardan hoşlanmazlar mı?

Güçlü ve özgüvenli kadınlar, erkeklere her istediklerini yaptırabilir mi yoksa erkekler güçlü kadınlardan hoşlanmazlar mı?

Hayır ben yaptıramazlar. yani bu kişiye göre değişir. ben zaten sevdiğim kadını için her şeyi yapardım sadece o mutlu olsun diye zaten bende güçlü kadınları seviyorum, mesela baskın olmalı. ilişkiyi yönetmeli yeri geldiğinde sert olmalı ve hiç bir zaman alttan almamalı kendi kararları olmalı. bir kadın her dediğimi yapsa ben çok sıkılırdım mesela.. Güçlü kadınlar, isteklerini gerçekleştirmek için empati, iletişim becerileri ve düşünce birliği sağlama yeteneği gibi diğerleriyle uyumlu bir şekilde çalışma ve etkileşim kurma yeteneklerini geliştirmelidir Güçlü kadınlar, kendi haklarına ve değerlerine saygı duyarken, başkalarının haklarına ve görüşlerine de saygı göstermeli ve adil, açık ve destekleyici bir şekilde etkileşimde bulunmalıdır. Etkili liderlik, anlayışlı iletişim ve güçlü ilişkiler kurma becerileri, güçlü kadınların başkalarını desteklemesine ve onların da ihtiyaçlarını anlamasına yardımcı olur.
Merhaba,
Güçlü kadını severim. Hayır güçlü kadın her erkeğe istediğini yaptıramaz ama bu erkeklere göre de değişir farklılık gösterir. Bana yaptıramaz güçlü bir kadın isterse sultan olsun kraliçe olsun, dünya güzeli olsa umrumda olmaz fakat sevdiğim olursa her istediğini yapar, köpeği bile olurum. Auuuuuu! 😅
Ayakları üzerinde duran kadın candır. Kadınlar ayakları üzerinde dursun ki kocaları kendilerine mecbur muhtaç görmesin, eziyet etmesin. Nice kadın tanıdım, gidecek yeri yok yapacak işi yok her şeye katlanıyor, katlanmamak lazım..
Çok güzel açıklamışsjn teşekkür ederim. Güçlü kadın tek başına tabiki yaptıramaz ama erkeğin sevdiği kadın için herşeyi yapacağına inanıyorum
Ricalar 😅 Senin güzelliğin 😅
Her erkek yapmaz ben yaparım genellemeyelim lütfen 😅
Hıh sjdjd
Aga karakterimiz ancak bu kadar birbirine benzeyebilir. Her bir cümle benim için de geçerli
Eğer öyle ise ne güzel, gönlünüzce olsun 😅
Herkesin gönlüne göre olsun o zaman 😄
Amin amin inşaAllah 😅
Senin de her şey gönlünce olsun dostum
EyvAllah
Kadınların erkekleri istediği bir şeyi yaptırması için sadece güçlü olmasına gerek yok zaten Türk erkekleri genel olarak kadınları çok düşkün olduğu için, hatta evlendikten sonra 180 derece dönen erkekleri bile tanıyorum dolayısıyla kadınlar erkeklere her istediğini çok güzel bir şekilde yaptırabilir hatta bazı erkekler işte evin reisi benim benim dediğim olur kelimelerini kullansa da, aslında kadının söylediğini eninde sonunda gelip kadına söylediğini yapan erkekleri de çok gördük.
Kadının güçlü olmasına gerek yok 🤣 tam aksi güçlü kadın erkeğe bir şey yaptıramaz. Erkek onu rakip olarak görüp onunla güç çatışması içine girmek isteyecektir. Tam tersi zayıf görünüp erkeğin duygusal tarafını kullanan kadın erkeğe her istediğini yaptırabilir 🤣
Zayıf kadınları ciddiye almıyor erkekler. Duygusal tarafınız var mı sizin hiç denk gelmedim 😅
Allah'tan kork denk gelmedin mi 🤣
Kafamı betona çarptım hatırlamıyorum 🤣
Ben iyileştiririm kafanı gel sen 🤣 evet duygusal erkeklerin var olduğu bilgisinin bulunduğu beyin parçası dışarı akmış. onu yerine geri soktuk mu tamamdır bu iş 🤣
Nasıl yapcan adaçayı içsem geçmiyo mu
Kalp çarpıntısı var mı önce sen onu söyle 🤣
Hayır yok dhjdjd
O zaman papatya çayı içmelisin 🤣
Cevap
18Cevap
Erkekler sadece sevdiği ve sahiplendiği her şeyi yapar.
kadın için* :D
Boşlukları doldurmuştum kafamda 😅
Sen doldurursun da, dolduramayan olur falan 😅
Garantiye alalım jdjdjd
shsj aldık 🤝
Hiçbir kadın bir erkeğe istediğini yaptıramaz. Erkek erkek olduğu müddetçe.
Yaptırdığı kişinin evvela erkeklikten istifa etmesi gerekir.
Erkeğin sevdiği için pek çok fedakarlık yapması ise kendi öz kararıdır. Kadının yaptırdığı değil. Ve kadınlar zayıf erkeklerden hoşlanmazlar.
Her erkek yanında güçlü bir kadın ister bu şüphe götürmez. Ama kimse kimseye bir şey yaptırmamalı bence ona katılmıyorum. Yani bir ilişkide iki tarafta baskın olmalı. Biri baskın diğeri çekinik olursa bu ilişki değil sahiplenme olur😂 ilişkide üstünlük mücadelesi olmalı kaos olmalı ben severim kaosu 😂 ama evet yanımda güçlü bir kadın isterim veya isterdim 😂
Güçlü erkek benim tercihim kendim gibi. Kimseye her istediğimi yaptırmak gibi bir amacım yok. Karaktere bağlı bir durum yine.
En azından bana yaptıramaz. Burada karşılaşacağı karakter önemli.
Yapmayan yapmaz. İnsan her istenileni de kabul edemez ki. Ayrıca iki tarafın uyumlu olması gerektiğini düşünüyorum. Biri güçlü diğeri köle gibi olmamalı.
Güçlü kadından hoşlanırım tabiki fakat bu her istediğini yaptıracağı anlamına gelmez. Köle sahibe ilişkisi arayan bir kadın daima bana itaat etmek zorundadır. Sağlıklı bir ilişkide ise herkes eşittir.
Ben dürüst kadınin beni sevenl
Kadınin erkeğini satmayan yalanlarla kandırmayan kadının kölesi olurum
her istediğini herhangi biri yaptıramaz bu zordur. yapıyormuş gibi algılayabilir bu en kötüsü
AlfayıM öyle sorunlarımda komplekslerimde yok galiba ;)
Hayır yaptıramazlar
Eğer işimize geliyorsa yaptırdıklarını düşünmelerini sağlarız
Pasif erkeklere yaptırabilir evet
O sen değilsin biliyoruz hshd
Bana yaptırsa yaptırsa mıhlama yaptırabilir onu da ben sevdiğimden sjdjd
erkek pasifse yaptırır
Hayır bana yaptırmazlar
Güçlü kadınlar böyle küçük oyunlara gerek duymaz.
Öyle bir kadın yaratılmadı
Yaptırır canım
Bana yaptıramaz
Dominantsa yaptırır
Bana hiçbir kadın bir şey yaptıramaz
Güçlü kadin ne
Yaptırabilir bence
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?