Bence Erkekler elde etmiş görünürde, Kadınlar elde edilmez eder sjshsh

Bence Erkekler elde etmiş görünürde, Kadınlar elde edilmez eder sjshsh
Güçlü erkeğin, yüksek değerli erkeklerin, alfaların, badboyların elde edemeyeceği kadın yoktur. Tercih etmeyeceği kadın vardır.
Fiziksel özellikleri muazzam düzeyde iyidir. Özgüvenli ve maskülen karakterlidir. Yüksek gelir ve statüye de sahiptir. Partner havuzu çok çok geniştir. Opsiyonları fazladır.
Ayrıca güçlü erkekler kadınlara ulaşmak için çabalamaz. Kadınlar güçlü erkeklerin etrafında kümelenir.
Güçlü erkekler, zannedildiği gibi hiç de kendilerine partner ya da eş olarak hiç de çok zeki ve dediğim dedik kadınları değil aklı başında ama uyumlu ve güvenilir kadınları tercih eder.
NOT: Erkekler; ulaşılabilir, güvenilir kadınları sever. Güzellik yaş boy kilo etkileyici parametrelerdir ama belirleyici bir kriter değildir.
Kadınlar; ulaşılması zor ve tehlikeli erkekleri sever. İyi bir tip erkeği bazen 1 bazen 2 bazen 3 adım öne çıkarır. Parasızlık 10 adım geriye, özgüvensizlikse 100 adım geriye düşürür.
Bizler ulaşılabilir, güvenilir kadınları severiz Güzellik yaş boy kilo etkileyici parametrelerdir ama belirleyici bir kriter değildir.
Kadiñlardaki özgüvensizlikse kadını her daim geriye düşürür.
Cevap
2Cevap
Evet vardır..
Güclü ama ilgisiz... O zaman ben napim onu. Her şey yakısıklılık güzellik ya da gücten ibaret olduğunu düşünmüyorum.
İlgi önemli diyorsun
Vardır. Güçten kasıt fiziki güçse fizik her şey değil
Karakter
Maneviyat
Maddiyat
Bu minvalde şeyler
Tabikide vardır bence 🤔🤔
Tabi ki (de) yok 😄…
Haydaaa yeni dil bil bulacağına😂
Türk dil kurumuna yaz ben böyle istiyorum de
Güle güle
Sitedeki bu erkek, kadın savaşı nedir ya? 🤣
Troll bir soru ihtıyacım var 😄 hadi bir soru soralım trolünden ciddiyetten sıkıldım
Sor lo ben hepsini yedim bugün. 🤣
Bana bul bir tane 😄
Vardır ba her kadın kas hastası değil
Güç ilgimi çeker
Özgüvenli bir duruş
Her insanın kriterleri farklı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?