Iki kişiden hoşlanıyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 21 yaşındayım sevgilim , flörtüm bile olmadı. Kimseden de hoşlanmadım. En başta bunları bilmenizi isterim ve nasıl bir duygusal boşlukta olduğumu da anlamanızı isterim. Ayrıca gerçekten güzel bir kızım çevremdekiler beni çok beğenir. Neyse konuya geleyim. Ben bir kaç ay önce bir çocukla tanıştım kalabalık bir arkadaş grubunda ve çocuğu çok hoş buldum ve galiba ondan hoşlanmaya başladım. Çocukla o kalabalık gruptayken konuştuk ama sonrasında hiç mesajlaşmadık ya da görüşmedik. Sadece arkadaş grubunda karşılaştığımız zaman görüştük. Bence çocukta benden hoşlandı çünkü o kalabalık grupta sürekli ikimiz birimizle konustuk. Neyse gel zaman git zaman bu çocuk o kalabalık gruba bir yakin arkadaşını getirdi ve ben o çocuğu da beğendim muhabbeti çok tatlı çok sarıyor. Ama böyle hissettiğim için kendimi çok kötü hissediyorum. Ve gerçekten bir ilişkim olsun istediğimden dolayı seçim yapıp birine Arkadaş gibi diğerine daha özel davranmam gerektiğini farkındayım. Ben şu an ikisine de arkadaşım gibi davranıyorum. Ama dedim gibi kendimi çok kötü hissediyorum 21 yıldır kimseden hoşlanmadım ama şu an 2 kişiden hoşlanıyorum ve ikisi yakın arkadaş çok kötü bir durumdayım lütfen beni yargılamadan yardım edin.
Iki kişiden hoşlanıyorum ne yapmalıyım?