İki kişiyi seviyorum sizce ne yapmalıyım?

Benim 8 yıllık bir ilişkim vardı biz nişanlandık 1 yıl nişanlı kaldık sonra ayrıldık. Çok üzülmüştüm hayat durmuş gibi hiç bir şey anlamlı gelmedi zevk vermedi. Ayrıldıktan sonra bir süre yalnız kaldım daha sonra yavaş yavaş kendime gelmeye başladım. Kendime gelmem 2 yılımı aldı. Daha sonra hayatıma birisi girdi. Bana çok değer veriyor ilişki benim tam istediğim gibi. Ben önceden sevildiğimi sanıyormuşum daha çok değer veren bir insan çıktı karşıma. Bu kişi benim eskiden arkadaşım. Geçmişten birisi ama daha önce hiç böyle aşk sevgi yoktu aramızda o zamanlar benim nişanlım vardı onunda sevgilisi o sıra görüşmüyorduk kanka falan diyorduk birbirimize. Sonradan ikimizde ayrılık yaşadıktan sonra ortak arkadaşlarla falan buluşmaya başladık. Hala arkadaşım ortamda birbirimizin karakterli olduğunu gördükçe birbirimize daha çok yaklaştık. Bu arada benim nişanlım başka kızlarla storyler falan atıyor tabi ben umudu kestim ondan. Ama onu çok seviyorum. Mecburen karşıma çıkan kişiye değer vermeye başladım beni sevene değer verdim ama içim hep nişanlımdan yana. Sonra biz gitgide yakınlaştık derken aşık olduk sanırım. Tam biz aşık olduk nişanlım bana döndü şimdi benimle inanılmaz güzel konuşuyor ve ben onuda seviyorum. Ya size garip gelebilir ama ben çok saçma bir ikilemde kaldım sizce ne yapmalıyım?
İki kişiyi seviyorum sizce ne yapmalıyım?