Benim bi kız sanal arkadaşım vardı , öz kardeşim gibiydi her şeyimizi bilirdik birbirimize ilişkilerimizde tavsiye verirdik yaptığımız sek xe kadar anlatırdık, her zaman ikimiz arasında mesafemiz olurdu. Her şey güzel giderken ben bi ilişkiye başladım başlarda güzeldi sanal arkadaşımıda tanıyordu bi sorun yoktu.
bir gün evine gittiğimde telefonumu biraz kurcaladı ve sek x hakkında yaptığımız konuşmaları gördü ve çok ağır bi tepki verdi karşı cinsiyetten biri ile nasıl böyle olabilirsin filan diye. başta pek ciddiye almadım tamam pardon dedim fakat bunla her buluştuğumuzda bu mesajlarımıza bakıp tekrar bana bağırıyordu ve iş ciddiye bindi bu kız sanal arkadaşıma düşman olcak seviyeye geldi ne kadar çabalasamda ikisini beraber yürütemedim.
sanal arkadaşıma ne kadar bağım varsa real ilişkimde çok kuvvetliydi çok fazla anımız oldu ve real olduğundan dolayı bu bağ biraz hızlı oldu sonrasında bu kız benden sanal arkadaşımla ilişkimi kesmemi istedi. bende kaç senelik dostum dedim, saçmalama dedim ama bana ya o ya ben mesajı vermeye başladı zamanla. Bende oturdum düşündüm ama düşünmeye çok kısa vakit verdim ve hatalı bir sonuç olarak real ilişkimi seçtim çünkü sanaldaki ne kadar ilerleyebilir ki kafasına girdim ve sanal dostumla iliskimi kestim çok zor olsada yaptım bu *.
Devam eden sorunlu real ilişkim gayet normale dönmüştü tek sorun sanal arkadaşım gibiydi ama aslında sorun sevgilim olan şahıstı. İlişki gayet iyi iken ben hala sanal arkadaşımı unutamadım tabi ona yaptığım şey sonradan vicdan yaptırdı ve çok büyük pişmanlık çekip 1 günde real ilişkimi sonlandırdım ve sanal dostuma geri döndüm biraz zor oldu tabi o yüzle ama gecmisimiz oldugu icin tekrar konusmaya basladık. Gayet güzeldi ama ben bu seferde real iliskimdeki kıza ayıp ettigimi düsündüm ve onunda biraz psikolojik sorunları vardı sürekli aglamaya basladı benim karsımda gururu filan kalmamıştı.
Bir süre sonra bu kendini düzeltti hayatına gayet normal devam ediyordu ama onu özlemeye başlamıştım bile. sonra ona yazdım, geri döndüm daha doğrusu özür diledim onu bıraktığım için , sonra sanal arkadaşınla barıştığını biliyorum dedi ve o varken devam etmiyeceğini belirtti bende çok özlediğim için sanal dostumu 1 saat içinde engelledim heryerden. Bu hayatımda yaptığım en büyük hatalardandı diye düşünüyorum.
Sonrasında, ilişkimiz şu an devam ediyor ve ben Adanadaki sanal arkadaşımı özlüyorum ve içten içe ona aglıyorum. Aynı zamanda real ilişkimdeki kızıda seviyorum ikisiylede beraber olmiyacağı için ne yapacağımıda bilmiyorum. Hadi her şeyi ayarladım diyelim sanal dostumun bu saatten sonra beni kabul bile edeceğini sanmıyorum o yüzden bir gün sakarya'dan onun için adanaya gidicem galiba yüz yüze olmadan konuşamam ben onunla yani o beni kabul etmez. Peki ne yapabilirim ikisinide çok seviyorum sanal dostuma çok büyük yanlış yaptım geri döncek yüzüm yok fakat real ilişkimdede rahat değilim yanımdakiyle yaşayıp aklımdaki ile ölüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer