İkinizi de çok seviyorum sen şimdiki aşkımsın, o da ilk Çaresizim arkadaşlar.
Hem seni, hem de onu seviyorum, ne yapmalıyım?
Hem seni, hem de onu seviyorum, ne yapmalıyım?
Eski sevgilisi unutamayıp yeni bir erkekle birlikte olan ve sonra eski sevgilimi unutamadım deyip ayrılan kızlardan bütün erkekler tiksinir . Hayatının geri kalanında nefretle anılan bir insan olma . Ya yenisine hiç başlama yada eskisini aklındada kalbindede bitir ..
yazi tura at
kim kazanirsa onunla devam et :)))
Eski eski olmadan yeniye geçmen seni şimdi ikilimde bırakmış.
Böyle insanları yarabandı yapanlara akıl vermek istemiyorum
Sadec kendinizi o kullandığınız insanın yerine koymanızı tavsiye edeceğim
bak eski sevgilim beni arkadasimla aldatdi yillar önce , o benedene guzeldi ozaman .. istedigini yapiyordu oglanin , aradan yilllar gecti ben mutlu olamiyordum ilk sevgilimdi .. her neyse simdi birini buldum yillar sonra beni aramis bulmus özür diliyor benimle buralardan gitmek istiyor, ve simdikide benimle nisanlanmak istiyor bana hasta.. ya aslinda seviyorum ama ikisini böyle seviyormusun... :( oooof cok karisik anlatilmiyor
1.kişiyi seviyor olsaydın zaten2.kişi olmazdı o yüzden 2.kişiyi seç.
Cevap
12Cevap
Ne anasının gözü insanlar var be :)) Saf olma canım benim böle bişii mi var dünyada yaa? Canı isticek o canı isticek sen..onla kavga etcek senle senle kavga etcek onunla... ohhh be ne hayat
ikisinide sev bişey olmaz nasılsa biri hata yapar ve diğerini bırakırsın nereye giderse oraya kadar devam elbet biri baskın gelecektir.
hmmm anladım nedense aldatanı hala seviyor demekki.demekki kötülük yarıyomuş insanlara.elinde değil ama işte onada hisleri bitmemiş anlaşılan.nişanlanmak üzere olduğun kişiyi çok sevseydin eskisine bişey hissetmen mümkün olmazdı.eğer nişanlanmak üzere olduğunla evlenirsen ilerde başkasına aşık olmanda mümkün.sen eniyisi kimseyle evlenme sürüncemede bırak sevmeye devam.ama ikisiylede evlenme derim.
kişiliklerini bi kontrol et hangisi sana daha yakınsa onu seç ki sevmediğin bi işte çalışamazsın bunu herkez iyi bilir.
kimi seçersen seç aklın diğerinde kalacak o yüzden duruma objektif bakabilecek bir pozisyona geç yoksa acıların artar
aa işin zor hayatım...yeni varken eskiyi hala nasıl seviyorsun..
İlk bitmiş ki ben varım. Daha da uzatacaksın ilk aşkını Hayatta başarılar
İki kişiyle sınırlı tutma kendini yabancı sınırı kalktı Süper Ligde.
herşey zamanla olur sen ikisiylede bi ortamda görüş hangisini görünce bi tuhaf oluyosan onu seç
İkisinide sev birbirlerin haberleri olsun
duello yapsınlar kazanını da terket :D
Tabiki hangisi seni daha çok hakediyorsa onu seçeceksin
Yeni nesil ergenler iyice garipleşti. yorum yok ;)
bence üçüncüyüde bul allahın hakkı üçtür derlr :)
bir kalpte 2 sevgiye yer olmazzzz
araya da beni sıkıştırabilirsin
bende olayım bari 3 olsun
sen ilk aşkta kalmışsın bence
Beni de sev lütfen:)
yeni sevgilini seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar