Aşk İlişkileri Aynı anda 2 kişiden hoşlanıyorum ne yapmalıyım? Cigulletto Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İkisiyle de aram iyi ve ikisiyle de ilişki yaşama noktasındayımİkisine de git demek istemiyorum ne yapayım sizce : ( Güncellemeler+1 yıl İkisinden de gerçekten hoşlanıyorum kullanmak falan değil amacım Güncellemeler+1 yıl Sağ olun. Birine mesaj attım sevgilim var diye. Şerefsiz olmayayım o kadar da. Aynı anda 2 kişiden hoşlanıyorum ne yapmalıyım? Cevapla İlişki Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. O zaman sana Nazan Öncelin "hem pastam dursun istiyorsun hem karnım doysun istiyorsun utan" şarkısı gelsin 😂😒 1 1 Yorumla Cigulletto +1 yıl bu kadar yakışıklı olmak benim suçum değil diye bir şarkı yok mu Yorumla
Mutlu69 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Yani sen hem ayranım dökülmesin hemde gözüm kaşınmasın ( lafı çevirdim biraz ağır gelir diye) istiyor ama zor 0 1 Yorumla Cigulletto +1 yıl Şu anda baya iyi gidiyor da ileride sıçarsam ikisini birden kaybetme ihtimalim var Yorumla
miayn_menk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Birinden hoşlanmamalısın 0 1 Yorumla Cigulletto +1 yıl İkisi de birbirinden tatlı : ( Yorumla
_İrem_11 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Volki tolki 2 1 4 Yorumla Cigulletto +1 yıl 3. biri araya kaynak yapmak istedi onu da eledim çok üzüldüm : ( Yorumla _İrem_11 +1 yıl Sen baya level atlamışsın Yorumla Cigulletto +1 yıl Puştlukta mı : ( Yorumla _İrem_11 +1 yıl Evet Yorumla
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Çaktırma kanka 0 1 Yorumla Cigulletto +1 yıl En iyisi bu bence de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O zaman sana Nazan Öncelin "hem pastam dursun istiyorsun hem karnım doysun istiyorsun utan" şarkısı gelsin 😂😒
bu kadar yakışıklı olmak benim suçum değil diye bir şarkı yok mu
Yani sen hem ayranım dökülmesin hemde gözüm kaşınmasın ( lafı çevirdim biraz ağır gelir diye) istiyor ama zor
Şu anda baya iyi gidiyor da ileride sıçarsam ikisini birden kaybetme ihtimalim var
Birinden hoşlanmamalısın
İkisi de birbirinden tatlı : (
Volki tolki 2
3. biri araya kaynak yapmak istedi onu
da eledim çok üzüldüm : (
Sen baya level atlamışsın
Puştlukta mı : (
Evet
Çaktırma kanka
En iyisi bu bence de
En iyisni yapiyorsun tek olmaz devam et ☺️