Aşk İlişkileri Aynı anda iki kişiden hoşlanabilir miyim? anonimnurm Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aynı anda iki kişiden hoşlanabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hayır kalp tek kişilik emin ol 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. hayır hoşlanamazsınız 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet, Aynı anda hem Kanada'ya hem İngiltere'ye gitmek de isteyebilirsin fakat aynı anda sadece birisine gidebilirsin!!! 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hoşlanırsin ama 2 kişiye birden aşık olamazsın aşk tek tarafa bağlanmak olur 0 0 Yorumla
zaferpekek Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Aynı anda bir den fazla kişiden hoşlanabilirsiniz ama bir kişiye aşık olabilirsiniz ancak 0 0 Yorumla
mevki456 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Hoşlanmak ve aşık olmak farklı ikisinede aşık değilsindir diye... 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Aşk tekildir 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Olur hatta ortadan ikiye ayrılır kalbin 0 0 Yorumla
AmpülNefreti Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tabii ki canım benim 0 2 Yorumla sinnemyy +1 yıl Sen 19 san ben daha anamın karnındayım knka ajnananan Yorumla AmpülNefreti +1 yıl @sinnemyy Kes be Yorumla
Gececiyiz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hoşlanırsın 0 4 Yorumla _AnaisWatterson_ +1 yıl Takip ettiğin 12 kız rus galiba Yorumla Globerss +1 yıl Site uye olunca random ekliyor. Ben kimseyi takip etmedim Yorumla _AnaisWatterson_ +1 yıl Takipten çıkabilirsin ama Yorumla Globerss +1 yıl Üşendim ya. Tek tek silmekten Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Hayır hoslanilmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır kalp tek kişilik emin ol
hayır hoşlanamazsınız
Evet, Aynı anda hem Kanada'ya hem İngiltere'ye gitmek de isteyebilirsin fakat aynı anda sadece birisine gidebilirsin!!!
Hoşlanırsin ama 2 kişiye birden aşık olamazsın aşk tek tarafa bağlanmak olur
Sen hoşlanırsın gibi geliyor haha
Aynı anda bir den fazla kişiden hoşlanabilirsiniz ama bir kişiye aşık olabilirsiniz ancak
Hoşlanmak ve aşık olmak farklı ikisinede aşık değilsindir diye...
Aşk tekildir
Hoşlanırsın tersi bir kural yok.
Olur hatta ortadan ikiye ayrılır kalbin
Tabiki her kızın tadı farklıdır
Üzgünüm ama bacım vibe aldım...
Tabii ki canım benim
Sen 19 san ben daha anamın karnındayım knka ajnananan
@sinnemyy Kes be
aynı anda 5 erkekten bile hoşlanırsın aşko
Olabilir
Hoşlanırsın
Hayır saçmalama ya
Olabilir
ben oluyorum:)
Bu asla mümkün değil
evet. mümkün
Hoşlanırsın
Takip ettiğin 12 kız rus galiba
Site uye olunca random ekliyor. Ben kimseyi takip etmedim
Takipten çıkabilirsin ama
Üşendim ya. Tek tek silmekten
İkiden fazla kişiden de hoşlanabilir insan.
Neden olmasın
Hayır hoslanilmaz