Gurur yapmalı mıyım? İlişkiden gerçekten anlayanlar gelsin ve lütfen olaya mantıksal değil duygusal bakın?

Bu yaz Antalya'ya tatile gittik ve orada biriyle tanıştım. O İstanbul'da yaşıyor ben Samsun'da. Neyse geldikten sonra internetten görüşmeye başladık çoğu zaman Skype'ta görüntülü konuştuk falan ikimiz de birbirimizden hoşlandık hatta kimsenin anlayamayacağı bir bağ oldu aramızda, ben onlar otelden ayrılırken nasıl ağladığımı anlatamam, ben aşık oldum bildiğiniz. fakat bazı nedenler, -zorunlu nedenler- yüzünden ilişkimizi bitirmek zorunda kaldık ve ben günlerce ağladım o da beni çok seviyordu ben de onu çook seviyordum. Ayrıldıktan sonra hiç mesaj atmadı, ben de atmadım. Twitterda tweetlerimi FAVladı falan, bana göndermeli duygu dolu şeyler yazdı ve benimkileri FAVladı. Geçen gün ''Özledim cidden...'' diye bir tweet attı hatta. Aşırı özledim bildiğiniz her duygusal şarkıda ağlıyorum, sürekli aklıma geliyor. Fakat benim kadar özleseydi eminim mesaj atardı, sizce ben atmalı mıyım bu imkansız ilişki için mesaj?
Güncellemeler
+1 yıl
Heeey dün gece ne oldu inanamazsınız:D Bana birden ''Bazen yazamıyorum ama özledim hem de çok...'' diye mesaj attı, ben de özlediğimi yazdım tabii. Ay ne olucak böyle bir akıl verin resmen tekrar konuşmaya başladık:d
Gurur yapmalı mıyım? İlişkiden gerçekten anlayanlar gelsin ve lütfen olaya mantıksal değil duygusal bakın?