Cansel ilişkiden dolayı karakolluk olma?

Merhaba kız arkadaşımı seviyorum fakat anlaşamadığımız için ayrılmak istiyorum ve söyledimde rızası dışında hiçbir şey yapmadım iki tarafında isteği vardı ve sordumda bi ara kavga ettik ve ayrıldık ve yapmaması gereken bişey yaptı ben kabullenemiyorum durumu sonuç olarak bişey olmasada yanlış adım ondan gitmiş ama sonuç yok zaten diyerek bana savunma yapıyor her seferinde söylüyorum önemli olan sonuç değil senin yaptığın diye ama gerçekten artık anlaşamıyoruz ve artık seninle olmak istemiyorum bitti ilişkimiz dedim yaşadığımız cansel birliktelikten dolayı seni karakolluk edicem gibi şeyler dedi odaya gitti kapıyı kapattı ve ya * falan gibi küfürler de etti duydum gerçekten anlaşamıyoruz bi sorunu konuşurken sürekli carlıyor olayı başka şeylere ilerletiyor ve her kavga ettiğimizde son zamanlarda sen adam mısın diyor bende en sonunda böyle dedim ona bugün ettiğimizde de dedi gururum el vermiyor sevgide biyere kadar karakolluk olma ihtimalim nedir veya bilgisi olan aydınlatabilirmi zorla hiçbir şey yaşamadık hiçbir zaman. bişey olucağını düşünmüyorum tehdidi umrumda da değil fakat günümüz şartları ve ülkeden dolayı bi düşündüm başıma iş açılır mı diye aydınlatan olursa çok sevinirim

Cansel ilişkiden dolayı karakolluk olma?