Duygusal boşluğa denk gelen ilişkiden hayır gelir mi? Olur ya sevgiye, ilgiye ihtiyaç duyarsınız ve o anda biri hayatınıza girer, birçok şeyi onda bulduğunuzu zannedersiniz, çünkü ihtiyacınız vardır. Peki böylesi bir ilişkiden hayır gelir mi? Uzun ömürlü olabilir mi?
Duygusal boşluğa denk gelen ilişkiden hayır gelir mi?
Bence böyle bir ilişkiden hayır gelmez. Çünkü zihinde hala eskiye dair kapanmamış dosyalar, defterler vardır. Zihin böyle durumlarda eskiyi tam olarak arşivlemediğinden yeni için yer açamaz. Tıpkı bir arşiv dolabının fiziksel olarak tamamen dolduktan sonra oradan dosya çıkarmadan yeni dosya koyamamak gibi..
Hayır gelmez. Duygusal boşluğunda insanlar genelde doğru kararlar veremezler. Karşıdaki insanin küçücük bir ilgi kırıntısınin büyüsüne kapılırlar. Karşıdaki ise kör kütük aşık olduğunu düşünür bu boşluktakinin. Fakat boşluk hali ortadan kalktığında , duygusal değil de mantıksal düşündüğünde gözüne takılmayan olumsuz her detayı görecek o boşluktaki düşünmeden seçimler yaptığını görecek muhtemelen bu kısacık ömürlü ilişki sonlanacak. Boşluk anında tercih edilen kişi ise kendini kullanılmış hissedecektir.
@kazuhira zor zamanımızda yaramiz sarilsin, teselli edilelim, biri bizi dinlesin istiyoruz , küçücük bir adım gördüğümüz bu insana farklı duygular besleyebiliyoruz. Çok normal. Geri dönülmez hatalar yapmadan, gerçeği fark edince daha fazla kirilmadan uzaklasmissin işte.
@bayankalem Valla pek öyle olmadı , kısa veya uzun fark etmez , zaten kimseyi yara bandi olarak kullanmak istemedim teselli olsun diyede degil , gercekten bir yola girmek istedim ancak olaylar istediğim gibi şekillenmedi..
@kazuhira işte kırgın olan ınsanin niyeti zaten birini kullanmak olmuyor , ama o anki duygu boşluğunla karşındakini gözünde çok buyutebiliyorsun, bazen bir şeyin olmaması olmasından daha iyidir bizim için
@bayankalem Evet sanirim fazla büyüttüm , bu arada tespit ve tahminleriniz çok profesyonelce , tebrikler umarim hak ettiginiz yere gelirsiniz bunun için , belkide gerçekten olmamasi daha hayirli olmuştur..
Sevgiye ve ilgiye her zaman ihtiyacımız var. duygusal boşluğa gelen aşk belki de en tutkulusu olur çünkü bütün duygular uçlarda yaşanır. o an sizi kimse öyle sevmemiştir.
Ben buna inanmıyorum , bu durum insanın hem kendisini hem karşısındaki insanı kandırmış olur benim gözümde , Duygusal boslukta sıcak duygulara ihtiyacı olabiliyor insanın fakat ya karsınızdaki insan bu durumu bilmeyip Gercekten deger verip Asık olup seviyorsa? Böyle durumlarda bence karsımızdaki insana öncelik verip , onun duygularını hislerini düşünerek hareket edilmeli tabi bu bencesi.. Duygusal boşluk sanki kuyuya düşerken birine tutunup onun sayesinden kuyudan cıkıp ilk fırsatta onu aynı kuyuya atmak gibi olmazmı? Konu uzun ... Ben inanmıyorum sadece...
Haha noooo.. bu soruyu okuyunca direkt benim güzelll hatalarım varrr çaldı arkadan... maalesef duygusal olgunluğa ulaşmadığım dönemlerde böyle başlayan ilişkilerim oldu ve hep yüzeysel kaldı kısa sürdü sadece bir ihtiyaca yönelik ilgi ve sevgi verecek biri oluyo İlgisi sevgisi hoşuna gidiyo o an ihtiyacın olan şeyi veriyo sende seviyorum yanılgısına kapılıyorsun sonra karşı tarafın ilgi ve sevgisi biraz azalınca hevesin tamamen kaçıyo ya sorumluluk alıp ilişkiyi bitiriyorsun ya da ilişkiyi öyle bi hale getiriyorsun ki karşı taraf ayrılmak zorunda kalıyo. Hayır gelmez bebiş uzaklaş
Hayır.. Bence birini gerçekten istemiyorsak hayatımızda ki eksiklikleri geçici olarak doldurması için asla hayatımıza dahil etmemeliyiz.. Kullanmış oluyoruz karşı tarafı bu bana uymuyor.. Keyifli günler..
Gelmez denemeyin boşuna da sizi seven insanları üzmeyin.. duygusal boşlukta tanıdığın herkes sadece sanarsinn öyle olmasını istersin ve kendini de kandirirsin seviyorum hoşlanıyorum diye oysaki hepsi boşluktan sevgi hoşlanma yalan😂 gelen ilgi dikkatini çekmiştir sadece
Hayır gelmez. Çünkü o boşluktan çıktıktan sonra yerine doldurmaya çalıştığın kişinin anlarsın ki yerinin asla dolmayacağını. Yapılacak en büyük hatalardan olur.
Bu arayış içinde olan bir insanın her hangi bir boşluğu doldurmak yapacağı en kötü hamlelerden biri olur. Belki kendini o anlık mutlu hissedebilir ama karşısındaki insana çok büyük haksızlık ettiğinin farkında olmayabilir. Temeli deniz kumuna dayanan bir bina gibi ilk depremde yıkılmaya mahkumdur..
Kişinin gerçeklerle yüzleşmesi kendi farkındalığıyla orantılıdır. Geçiçi bir süre iyi hissettirir. Sonrasında zaten başlardaki enerjiyi beraberliği istemez mecburi giden bir ilişki haline dönüşür kopması an meseledir bu tarz ilişkilerin ömrü hep kısadır. Duygusal boşluğa her insan düşebilir. Önemli olan doğru zamanda ve doğru şekilde sürdürmek veya bitirmektir. 👒
Neden olmasın ki☺️☺️🥰 Yani zaten duygusal bir boşluk yoksa nasıl olucak ki bir ilişki? Boş olan doldurulur di mi ama😊 Ben hiiç kalabalık olup da aşık olan görmedim ziraa🤗🤗 Duygularımı,, hayatımı,, özlemlerimii her şeyii doldurduğu zaman zaten aşık olmuyor mu insan🥰🥰 Ahh yıne kendımı kaybettım hep bahardan😂😂
Gelmez. Özellikle erkekler için gelmez. Çünkü kızlar o erkeği eski sevgilisini unutmak için hayatına sokar onu peçete olarak görür kullanır atar.. bu sadece benim görüşüm değil, ilişki uzmanlarının da görüşü bu yönde. Hani diyceksiniz sana öyle gelmiştir sen anlamazsın diyecek olursaniz bunu sadece ben savunmuyorum. Uzmanlar savunuyor
Gelmez çünkü bulduğun kişinin aslında aradığın insan olmadığını zamanla anlarsın. :) Duygusal boşluk hafiflediği an gerçeklerle yüzleşmeye başlarsın. Karşı taraf için kötü bir durumdur. Ama insan o an duygusal boşluktan bunu yoğun hisleri hissettiğini kavrayamiyor. Bir süre geçtikten sonra da gerçekleri anlayınca pişman oluyor. Hepimizin zaman zaman böyle dönemleri olmuştur. Önemli olan çabuk anlamak :)
Sanmıyorum çünkü o boşluktan kurtulan taraf doyuma ulaştıktan sonra aldığını alır ve ilişki başında yaptığı bencilliği tekrar ederek karşı tarafı düşünmeden terk eder.
Kimseyi yarabandı yapmamak ve kimseye yarabandı olmamak gerekiyor.
- Evet, gelir. Bir kötülük gelmesi gerekmiyorsa gelir. "Hayır da, şer de Allah'tan" Nereden geleceği belli olmaz. Hayır gelmesi gerekse hayır, şer gelmesi gerekse şer gelir. İlişkinin kısa sürmesi "hayırlı" olmadığı anlamına gelmez.
Duygusal zaafların kendini iyiden iyiye hissettirdiği bir dönemde bir ilişki yaşarsanız, aşırı duygu yüklü bir ilişki olmaktan öteye gidemez maalesef. Denendi onaylandı.
Karsi tarafin iliskiyi yonetme gucune, istegine bagli. Senin o bosluktaki hallerin hosuna gittiyse kaybetmemek icin elinden geleni yapar. Olabilitesi var yani. Eger gercek degilse biseyler zaten biseyler bahane olur ve iliski tamamen kopar.
Gelir hemde oyle boyle degil ayni anda baskasiyla flirt eder senden sogur sende bulamadiklarini onda bulmus gibi hisseder sonucta hep yanilir gecte olsa ama oyle