Şimdi çok fazla bir detayım yok ama ne zaman bişeyler beni huylandıysa bugüne kadar neredeyse hiç yanılmadım diyebilirim. Şimdi x benim kız arkadaşım ( yakın arkadaşım) x bizle yani eşim ben o vakit geçirmeyi çok seviyor. X eşime her konuda şaka yapmayı da çok seviyor. Benim gözü açık biri olduğumu da farkında bel ki de bir şey var ama bana belli etmiyor. Mesela eşimle konuşurken eşimin gözlerinin içine içine bakarak konuşuyor. Bazen saçlarıyla oynadığını farkediyorum. Sürekli bizim evimize gelmek istiyor. İçki içelim teklifinde bulunuyor bir defasında içmiştik mesela ama o gün herhangi bir durum hissetmemiştim. Sonra tuhaf tuhaf bakıyor ve bana eşimin eski hayatını anımsatacak şeyler söylüyor. Örnek eski sevgilisini hatırlatıyor. Kılık kıyafetine hiç dikkat etmiyor orası burası açıldığında filan normalde nerede nasıl giyeceğini gayet biliyor ama
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen birileri fikir versin arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Arkadaştır kirilmasin demeyeceksin, kocanin dikkatini cekmeden
ikisini birbirinden uzak tutmaya bakacaksin ne olur ne olmaz. Artik yalnizken görüş arkadasinla, alısveris gibi kadin kadina etkinliklerle bir araya gel. Arayi bozma ama bir egilimi varsa da kocanin tipini bile unutmasini sagla, acabalarla vakit kaybetme yani.
Abayı yakmış desene