Eşimin arkadaşı bana başka gözle mi bakıyor?

Eşimin yüksek lisanstan aynı zamanda şimdiki işinden 4 yıllık bir arkadaşı var. Biz 2 yıldır evliyiz ve eşim arkadaşına çok güvendiği için bazen üçümüz beraber yemeğe çıkarız ya da eve çağırır eğlenceli vakit geçirmek için. İlk zamanlarda gayet mesafeli, saygılıydı yenge diyordu sürekli ben de bu kelimeyi hiç sevmediğim için ismimle seslenebilirsin dedim ama eşim de vardı yanımızda yani kötü niyetle söylemedim sonra ismimle seslenmeye başladı daha sonra eve geldikçe giderken ya da dışarda üçümüz buluşup gün sonunda ayrılırken sarılarak veda etmeye başladı ben de onu kardeşim olarak gördüğüm için zaten eşimin de kardeşi sayılır diye ses etmedim. Galiba bunlardan cesaret aldı ve zamanla mini giydiğimde bacaklarıma, göğüs dekolteme bakmaya beni süzmeye başladı ben de eşime söylemedim sorun olmaması için rahatsız olduğum için giyimimi değiştirdim onunla görüşürken daha kapalı giydim ama o yine bakmaya devam etti bu sefer saçın güzel olmuş, ojelerin çok hoş duruyor, kilo mu aldın çok yakışmış gibi şeyler dedi eşim yanımızdan ayrıldıkça. Ben de eşime hep bahanelerle arkadaşıyla görüşeceğimiz zaman ben görüşmedim ama yarın akşam yine bize yemeğe gelecek eşime "bu sıralar yoğun çalışıyorum yorgunum daha sonra yapsak" dedim ama o yabancı değil boşver ben hazırlarım bir şeyler seni yormam dedi bir şey diyemedim. Sizce bana yan gözle mi bakıyor eşime durumu anlatmalı mıyım?
Eşimin arkadaşı bana başka gözle mi bakıyor?